Ispravak:
Tjedan dana u komadu bez prestanka duzeg od pola sata. Ovako se druzimo vec sigurno dobrih mjesec dana 😕😕
Ispravak:
Tjedan dana u komadu bez prestanka duzeg od pola sata. Ovako se druzimo vec sigurno dobrih mjesec dana 😕😕
Jesi probala sodu bikarbonu pit? Moja poznanica koja je medicinski radnik kaze da je u trudnoci popila litre i litre sode bikarbone. Mene je zgaravica mucila samo dva puta, popijem sodu razmucenu u vodi i za 10 minuta sam ko nova. Ni sama nisam mogla vjerovat. Mozda sam ja imala neki blazi oblik, ali ako nisi probala do sad, toplo preporucam i drzim fige da ti pomogne🤞🤞
Popila sam jucer popodne i stvarno mi je puno pomogla!!! Prespavala cijelu noc i sad sam ko nova 😀
Negdje sam procitala da se trudnicama ne preporuca, negdje pisu zene da su je pile. Definitivno cu je dalje popiti jer je gore trpiti i muciti se!
i mene žgaravica muči svakodnevno - spas mi je definitivno soda bikarbona u vodi, a jučer sam baš dobila savjet i navecer isprobala - malo donat mg vode popiti - meni i to djeluje, okusom je i vrlo slično ko i kad si sama slažem sodu bikarbonu.
I meni je muz jucer kupio par boca donata pa cu i to svakako isprobati.
I meni je muz jucer kupio par boca donata pa cu i to svakako isprobati.
Joj, meni je Donat Mg jedna od uzasnijih stvari IKAD. To sam pokusala piti kad nisam mogla na wc, ali ni onu malu bocicu nisam uspila popit. Soda bikarbona je sve ❤ ali ako mozes pit Donat, dapace, ne moze odmoc, dobar je iz vise razloga, ali ja ga jednostavno ne mogu podnit..
Cure meni do sad najbolje za zgaravicu pomaze solja mlijeka. Zna me probuditi u noći i tako mi se place više od stalnog ustajanja. Kako vi osjetite bebice? Kod mene ima i udaraca al više vidim kretanje rukice ili nogice po stomaku, i na momente kao da zatreperi stomak. Ne znam kako bi drugačije opisala.
Cure meni do sad najbolje za zgaravicu pomaze solja mlijeka. Zna me probuditi u noći i tako mi se place više od stalnog ustajanja. Kako vi osjetite bebice? Kod mene ima i udaraca al više vidim kretanje rukice ili nogice po stomaku, i na momente kao da zatreperi stomak. Ne znam kako bi drugačije opisala.
Meni isto tako kako si opisala.
Ja imam osjecaj da zele iskociti 😅 bas ko da skakucu unutra. Ne vidim nikakvo kretanje, al vjerujem da je fora 🙃🙃
Jedan je mirniji (ovaj donji) i njega rijedje osjetim, al zato je ovaj gornji lud ko siba 🙈 njega bas osjetim jako.
Kad ste vi prvi put počele osjećati svoje bebe? Meni je ovo prva trudnoća, odmah blizanačka i jedva čekam da ih osjetim trbuh raste iz dana u dan i već se stvarno jako vidi, pa samo čekam kad ću počet osjećati svoja dva dečka
Sortiraj odgovore
Najstariji