BLIZANACKA TRUDNOCA 😊

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    tajchika005
    12. Kolovoz 2020. 17:31

Chariles nemam pojima o nosiljkama, jos se borim s osnovnim stvarcicama 🤦‍♀️🤦‍♀️
    Lucija, tako cu i ja s robicom!!! Kupiti i 46 i 50 osnovno, kasnije se lako nadopuni. 
    Da li bebaci nose stramplice kroz dan i ispod pidzame? Planiram kupiti samo bodice dugih rukava, pa gore “odijelce” ili kako da to nazovem, dal im se oblace i stramplice na bodi?
    Ako sam se dobro izrazila 😝

Lucija987
    12. Kolovoz 2020. 17:52

tajchika005

Chariles nemam pojima o nosiljkama, jos se borim s osnovnim stvarcicama 🤦‍♀️🤦‍♀️
    Lucija, tako cu i ja s robicom!!! Kupiti i 46 i 50 osnovno, kasnije se lako nadopuni.
    Da li bebaci nose stramplice kroz dan i ispod pidzame? Planiram kupiti samo bodice dugih rukava, pa gore “odijelce” ili kako da to nazovem, dal im se oblace i stramplice na bodi?
    Ako sam se dobro izrazila 😝

Vidin da smo ja i ti tu negdi u tjedan razlike nama ce ovde bit hladno sigurno mislin ne u stanu al opet ja cu uzet svakako i stramplice pa cu vidit 
    Uzela sam i ja ona "odijelca" duga sta se kopcaju u stranu pa sad ako bude potrebe za stramplicama ispod nek se nadu koje 

🙏❤💙

tajchika005
    12. Kolovoz 2020. 18:02

Imat cu blizance a neznam ni sto se djeci oblaci 🤦‍♀️😀😂😂🤣🤣

tajchika005
    12. Kolovoz 2020. 18:04

https://ibb.co/s9SQmyM

flower93
    12. Kolovoz 2020. 18:05

tajchika005

Imat cu blizance a neznam ni sto se djeci oblaci 🤦‍♀️😀😂😂🤣🤣

Potpisujem 🤦‍♀️ ja sam u svemu apsolutno nova, nist ne znam.. Kad god netko nekaj novo spomene, brzo pisem, pamtim, slikam, jer mi je sveeee novo haha 🤦‍♀️ 

tajchika005
    12. Kolovoz 2020. 18:06

Za stavljanje fotkica:
    Kliknite na moj link gore (slucajna slika iz mog moba), gore u lijevom kutu je opcija upload, kopirajte link, zalijepite ga u komentar i to je to 😀

tajchika005
    12. Kolovoz 2020. 18:10

Ovo mi je poslala prijateljica koja se sprema roditi za par dana, nisam jos ni previse pogledala popise 😆😆
    https://ibb.co/G5NPwF4
    https://ibb.co/qmGJbHB
    https://ibb.co/Bn376Hx

Lucija987
    12. Kolovoz 2020. 18:36

Ma i ja sam nova u svemu zato i istrazujem po grupama 🙈😂😂😂
    Bar necemu da mi fb koristi 😏🤷‍♀️😂

🙏❤💙

tajchika005
    12. Kolovoz 2020. 21:18

A sta se stavlja u kinderbet/krevetic? Dal bebe imaju poplun/deku? 
    Spavaju li na bok ili na ledima? Treba li im i jastuk?
    Zasto neki koriste vrece za spavanje a neki ne? 
    Ajmo sveznalice, raspistoljite se znanjem 😩😩

mimi16
    12. Kolovoz 2020. 22:09

pozorno pratim jer nemam pojma o ničemu vezano za bebe i odjeću i sve to zajedno...
    kolica bebetto 42 su naručena, rok isporuke je do 8 tjedana, prematalica je došla, naručen je i jedan putni krevetić s onim dodatkom za prematanje (planiram to dolje u dnevnoj imati umjesto vrtića, pa da se u njemu odma može i kroz dan spavati (živimo u kući na kat pa da ne skačem stalno po stepenicama)). jedan kinderbet imam (još svoj, samo smo ga obojali u bijelo), još ću jedan kupiti u ikei. nemam još ni madrace niti nikakvu robicu za bebe... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.