BLIZANACKA TRUDNOCA 😊

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    tajchika005
    13. Kolovoz 2020. 05:43

Mimi gdje si narucila kolica? 
    Ja sam planirala usetati u ducan i samo ih kupiti!!! 😱😱😱

mimi16
    13. Kolovoz 2020. 06:23

tajchika005

Mimi gdje si narucila kolica?
    Ja sam planirala usetati u ducan i samo ih kupiti!!! 😱😱😱

U Babylandu. Prek neta sam naručila. 
    A kod njih u westgate-u sam ih išla pogledati. 
    Sad sam išla na mail pogledati- rok isporuke je od 3-8 tjedana, naručila sam ih 20.7.

tajchika005
    13. Kolovoz 2020. 06:24

A kaj se kod njih u ducanu (fizicki) ne mize kupiti na licu mjesta? 

mimi16
    13. Kolovoz 2020. 06:51

tajchika005

A kaj se kod njih u ducanu (fizicki) ne mize kupiti na licu mjesta?

Nažalost ne znam, al tamo su imali samo dvoja i kombinacija boja koja meni nije bila nešto. Mislim da su to samo izložbeni artikli... a najbolje da pitas direktno njih.  

• anna_86
    13. Kolovoz 2020. 10:26

Veliki pozdrav svim buducim mamama blizancica ❤
    Nova sam ovdje i jos uvijek pod sokom.
    Trudna sam s blizancicima 6tj4dana.
    Vracena je jedna blastocista koja se prepolovila, i sada imam blizancice u istoj posteljici.
    Tako da sam pod velikim sokom, nisam bila ni sigurna hoce li postupak uspjeti tj hocu li imati bar jednu bebu, kad ono dvije.
    Pred tjedan dana sam bila na prvom pregledu jel sam prokrvarila svjezu krv, pa su vidjeli da jedno srce kuca a drugo ne.
    Jucer sam ponovo isla na pregled i obadva srceka kucaju i hvala bogu sve je dobro, samo moram dosta paziti.
    I sada vec ovako rano panika kako cu uspiti sve to 😞🤪👩‍👧‍👦👩‍👧‍👧

dorapamidora
    13. Kolovoz 2020. 12:08

anna_86

Vracena je jedna blastocista koja se prepolovila, i sada imam blizancice u istoj posteljici.
    Tako da sam pod velikim sokom, nisam bila ni sigurna hoce li postupak uspjeti tj hocu li imati bar jednu bebu, kad ono dvije.
    Pred tjedan dana sam bila na prvom pregledu jel sam prokrvarila svjezu krv, pa su vidjeli da jedno srce kuca a drugo ne.
    Jucer sam ponovo isla na pregled i obadva srceka kucaju i hvala bogu sve je dobro, samo moram dosta paziti.

Cestitam draga moja od srca ❤ 
    Ti i ja smo u istoj situaciji, i ja imam blizance u jednoj posteljici i moram priznati da mi je to zadavalo dosta straha i stalno sam pricala o svim mogucim negativnim ishodima, ali onda sam jednostavno shvatila da nemam nista od toga straha i panike. Sad panicarim samo par dana prije pregleda, ostale dane sam najhrabrija na svitu 😊😊 
    Uglavnom, ides dan po dan, cuvas se i veselis toj prekrasnoj vijesti 🙃

flower93
    13. Kolovoz 2020. 14:40

Doranorafora nisam nista citala o tim posteljicama.. Zasto su moguci negativni ishodi kad dijele istu posteljicu? 

Charlies
    13. Kolovoz 2020. 15:43

anna_86

Čestitam!!! 💜 💜🥰
    Moji su u odvojenim posteljicama, ali imala sam problema s krvarenjem koje je trajalo 5 tjedana i sve je super sad, zna to biti često pogotovo s blizancima, razmisljaj pozitivno. Drži se, sve će biti u redu i kako doranorafora kaže dan po dan.

• anna_86
    13. Kolovoz 2020. 17:02

doranorafora

anna_86

Cestitam draga moja od srca ❤
    Ti i ja smo u istoj situaciji, i ja imam blizance u jednoj posteljici i moram priznati da mi je to zadavalo dosta straha i stalno sam pricala o svim mogucim negativnim ishodima, ali onda sam jednostavno shvatila da nemam nista od toga straha i panike. Sad panicarim samo par dana prije pregleda, ostale dane sam najhrabrija na svitu 😊😊
    Uglavnom, ides dan po dan, cuvas se i veselis toj prekrasnoj vijesti 🙃

Hvala ti i tebi cestitke i sve najbolje, da sto lakse docekas kraj 😍

Lakse mi je kada ovdje procitam koji komentar jel neznam ni jednu trudnicu koja je nosila ili nosi blizance a ovaj internet ce me izluditi, jel sta sam do sada vec procitala, ajme majko.
    Od preklampsije, pa isto sada cekam novi pregled da ustanovimo dali imaju razlicitu  amnijsku supljinu.
    Uh svasta nesto ali kako kazes treba ici dan po dan, pa ako nebudem svaki tjedan kod doktora zbog razgovora 😂

• anna_86
    13. Kolovoz 2020. 17:05

Charlies

anna_86

Čestitam!!! 💜 💜🥰
    Moji su u odvojenim posteljicama, ali imala sam problema s krvarenjem koje je trajalo 5 tjedana i sve je super sad, zna to biti često pogotovo s blizancima, razmisljaj pozitivno. Drži se, sve će biti u redu i kako doranorafora kaže dan po dan.

Takoder cestitke i sve naj naj da sto lakse docekas kraj ❤❤
    Ja sam koristila Crinone gel kada sam dobila krvarenje ali nisu znali tocno zbog cega, pa su mi maknuli gel i stavili na inekcije, za sada je ok imam samo smedi iscjedak,  ali to su rekli da je normalno , i upozorili su me da cu jos krvariti.
    Sada jedino cekam novi termin da vidim sta i kako dalje,  da provjerimo dali je odvojena amnijska supljina, sta je najvaznije.
    Koliko si trudna?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.