Bebin izlazak iz bolnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mmama2
    04. Kolovoz 2014. 16:37

prije 2 godine u vinogradskoj nije za bebu ništa trebalo, jer su bile po par sati bebe sa nama ostalo u sobi za bebe, tamo su ih presvlačili i sve, sada sam s isto skroz iznenadila kada je donijela sestra bebu i rekla da trebam svoje pelene i maramice i kremicu, nisam ništa imala pa su donijeli mi naknadno moji i sama sam ga presvlačila, pelenice i odmah sam ga izvadila iz jastuka si, makar da mi je prvi vjerojatno ne bi se usudila, naravno da di god rodile budu vam sve rekle i neće dijete biti golo i boso ako nešto nemate pa vam donesu dečki/mužeki kaj fali, to se skroz razlikuje od rodilišta do rodilišta, Darijaz super mi je ovo sa platnenim pelenama, podržavam, bar ti pokažu kako ih umotavaš u takve pelene jer ja to i dandanas nezz, i sviđa mi se moment misli zeleno od prvog dana

url=https://lilypie.com]

Tina0208
    05. Kolovoz 2014. 10:36

meni su sve moguce zene koje su tamo rodile rekle da si uzmem pelene... moja kuma ih nije uzela...a njima je ponestalo...onda kad joj je muz donio sestre su odmah uzele onoliko koliko su na malom potrosile...
    tak da ti sad nisam pametna... onda ti i to javim naknadno...
    moje su spremne i nosit cu ih...

Laura 21.08.2014 :-*

DarijaZ
    05. Kolovoz 2014. 11:16

...a nist, onda cu ih ipak uzeti pa sam mirna .

Tina0208
    05. Kolovoz 2014. 14:12

ok...al javim ti ja jos detalje...ako ne rodis prije mene....
    zamisli...mozda budemo i skupa u rodilistu...hehe

DarijaZ
    05. Kolovoz 2014. 20:56

Da, to bi bilo zanimljivo da se nadjemo skupa u rodilistu
    Al necu ja jos, nisam se tak dogovorIla s bebacem 

Tina0208
    06. Kolovoz 2014. 09:55

a vidi i ja sam e dogovorila s curicom da ce se rodit na mamin rodjendan...pa eto vidi kako ne postuje dogovore...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.