Bebe rođene na zimu 2018/2019❤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mmama2
    12. Veljača 2020. 22:51

Ja sam bas razmisljala neki dan kako bi mi preprecudno bilo da mi S ide u jaslice, on je meni takva beba jos😱 niti hoda, niti jede, niti se igra nekaj duze od 5,10 min🤣🤣 ovi stariji su krenuli sa 3 i sa 2, 5 i smatram se velikom sretnicima kaj su nam se tako kockice poslozile da smo mogli te jaslice male preskočiti. Znam da sam po srednjeg jednom dosla, on je bio 2,5g i bio je medu starijima u grupi, i teta otvori vrata, a ono puzavci na mene, moje djete se probija da dode k meni od ovih malih, oni plaču svi, urlaju malo sam bila u komi🤣🤣 znam da je to tako i da ljudi moraju radit i generalno sam za vrtic, ali od 2,3 g ako tko uspije tako jer sa 1g beba, beba☺️☺️

url=https://lilypie.com]

zadranka86
    13. Veljača 2020. 00:26

Ja sam isto sretnica koja ostaje doma do 3 god.tako da nema ni nama vrtica ni jaslica...tako da ne berem brigu kako cu i sto a onda ce mo vidit za dvi god sto cu uopce i kako krenit s poslom.mame koje daju u jaslice svaka cast vjerujem da je jednako tesko i vama i malisanima...sigurna san da prilagodba treba i jednim i drugima..zato sretno svima da sto orije i bezbolnije prode to razdoblje...

Teeny
    13. Veljača 2020. 10:32

Trenutno sam u potrazi za poslom i koliko god htjela poceti raditi toliko mi se i ostaje jos jedan period kuci s bebom. Znam da se one brzo prilagode, ali mi se u glavi mota kako bih je onda dosta manje vidjala i to me cini nekako tuznom 😭
    Vjerujem da ni jednoj mami nije lako koja ostavlja bebu u jaslicama, ali sta se moze ako se nema drugog izbora. 
    Imam srecu da mi mama moze uskociti ako bude trebalo cuvati, makar do 2-2,5 god. Poslije toga bih razmisljala o vrticu..

Mama5
    13. Veljača 2020. 15:17

Nisu ni moji isli u jaslice, neki nisu uopce isli u vrtic tek u predskolsku, a dvoje mi je islo i u vrtic, tako da sam oslobođena tog stresa oko prilagodbe, vjerujem  da se svi oni prije ili kasnije prilagode i da je veca muka to nama mamama. U svakom slucaju saljem puno podrske svim mamama kojima su klinci krenuli u jaslice i da se cim prije prilagode, kako oni tako i vi🤗i sto manje stresa na poslu😉😘
    Kako su nam trudnice? 

cvijetic12
    13. Veljača 2020. 20:10

Meni dosle stvari, nitko sretniji od mene 😎😎
    Ja trazim posao, i zelim ici raditi, ona ce u jaslice ili kod bake, zavisi dali ce upasti tad kad krenem radit, sve sam to prosla s malim pa znam sta nas ceka. Nekad bi mi posao bio odmor, koliko god to ruzno zvucalo😅
    Jel ima tu mama iz Zg koje koriste od Bandica onu mjeru mama odgajatelj? Ja nisam iz Zg, ali cini mi se super opcija

MareiKate
    13. Veljača 2020. 20:20

Baš su nedavno nešto smanjili te naknade i izmijenili tu mjeru. Inače je bila super dok se jednog dana ne moraš vratit na posao - skroz nekonkurentan.
    Mamaa5  ili 3 😁 kako ide roditeljski sa 3 ili više djece, kolika ti je naknada nakon isteka godine dana? Koliko se može bit doma nakon trećeg? Dvije i pol godine?

Mama5
    13. Veljača 2020. 22:41

Ja imam tu mjeru, cetvrti klinac mi je tad imao godinu i pol kad je stupila, svakako sam bila doma tako da sam naravno uzela, trazila sam jedno vrijeme posao nakon sto je treci napunio 3god,ali eto nista nisam nasla niti me sa burze zvali za ista, nakon nekog vremena ostala trudna..
    Mjeru nisu za sad smanjili niti ista mijenjali, nije nista prihvaceno, koliko ce to jos trajati ne znam. Super je doslo ali i kad maknu Boze moj, za to djecu nisam ni rađala.. Ja porodiljnu imam od pocetka onu za nezaposlene i cijelo vrijeme je taj isti iznos,za trece i svako sljedece doma si 3god

Mama5
    13. Veljača 2020. 22:43

cvijetic12

Meni dosle stvari, nitko sretniji od mene 😎😎
    Ja trazim posao, i zelim ici raditi, ona ce u jaslice ili kod bake, zavisi dali ce upasti tad kad krenem radit, sve sam to prosla s malim pa znam sta nas ceka. Nekad bi mi posao bio odmor, koliko god to ruzno zvucalo😅
    Jel ima tu mama iz Zg koje koriste od Bandica onu mjeru mama odgajatelj? Ja nisam iz Zg, ali cini mi se super opcija

Znam taj osjecaj kad dođe 🎉🎉🎉🎉😂😂😂

mmama2
    13. Veljača 2020. 23:06

Ja sam razmisljala jedno vrijeme intenzivno uzimat RO mjeru ali sam odustala, prenesigurno je meni to sve, nas gradonačelnik danas je, sutra nije i kaj onda? Posao je posao ipak. Da sam nezaposlena uzela bi naravno jer lova je lova, ali ici dati otkaz na poslu zbog mjere je bi. Ustvari da radim za minimalac i to bi razmislila, posto ne radim eto 

Mama5
    13. Veljača 2020. 23:30

mmama2

Ja sam razmisljala jedno vrijeme intenzivno uzimat RO mjeru ali sam odustala, prenesigurno je meni to sve, nas gradonačelnik danas je, sutra nije i kaj onda? Posao je posao ipak. Da sam nezaposlena uzela bi naravno jer lova je lova, ali ici dati otkaz na poslu zbog mjere je bi. Ustvari da radim za minimalac i to bi razmislila, posto ne radim eto

Slazem se, ja sam svakako bila doma, ali napustiti siguran posao i k tome jos da su uvijeti i placa ok je ludost..
    Mislim naravno, svak svoje zna🤔🤷‍♀️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.