My name is Sarah i want to testify about the great spell caster called Prof Dr Mama Jafali my husband and i have been married for 5 years now we don't have a child and the doctor told us i can't give birth because my womb have been damaged due to wrong drugs prescription this got me so worried and my husband was not happy and so he decided to get married to another girl and divorce me i was so sad i told my friend about it she told me about a powerful spell caster she gave me her email address well i never believe in it that much though i just decided to give her a try and she told me it will take 24hrs to get my husband back to me and i will get pregnant i doubted her the 3rd day my husband came back to me and was crying he said he didn't want the divorce anymore 3 weeks after the doctor confirmed that i was pregnant she can also help you contact her at [email=sultanbahoo87@gmail.com]sultanbahoo87@gmail.com[/email]
Website: http://www.mamajafali.com
WhatsApp +27731356845
you can also contact her if you need help in the following encounter:
(1)get your lost love back
(2) If you need financial assistance called get rich in 3 days 2Herbal care (3) Disease, Virus and Sickness (4)binding spell and any other issues bordering you concerning your life Contact her today on: [email=sultanbaho87@gmail.com]sultanbaho87@gmail.com[/email], you can also contact Dr MAMA JAFALI through her cell phone or add her up on whatsapp +27731356845 she is tested and trusted i will forever be thankful to Prof Mama Jafali
Moj P i isto jos ne hoda.. Mislim da je cak i najstariji ovdje🤣 isto je jako oprezan.. A i sta ce hodat ili puze ili cvili da ga se nosi😅 i njemu dobro.
Nama je zadnja dvojka koja je izbijala,izbila uz temp,osip i plac s tim da nismo ni znali dok drugo jutro nisam vidjela zbubic..
Sto se tice drugih ljudi je ok s obzirom da je stalno samnom. Jedino ce plakat ako ga netko zeli primiti.
Drugu djecu jako voli.
A sto se tice rucka kuham mu ko i nama,s tim da nama kuham variva za dva dana a njemu onda sl dan pripremim nesto drugo..neko meseko ili ribicu.
Zvonkice bit ces okruzena snahama🤞😅 Bitno da je bebica ziva i zdrava. ❤
Moj P i isto jos ne hoda.. Mislim da je cak i najstariji ovdje🤣 isto je jako oprezan.. A i sta ce hodat ili puze ili cvili da ga se nosi😅 i njemu dobro.
Nama je zadnja dvojka koja je izbijala,izbila uz temp,osip i plac s tim da nismo ni znali dok drugo jutro nisam vidjela zbubic..
Sto se tice drugih ljudi je ok s obzirom da je stalno samnom. Jedino ce plakat ako ga netko zeli primiti.
Drugu djecu jako voli.
A sto se tice rucka kuham mu ko i nama,s tim da nama kuham variva za dva dana a njemu onda sl dan pripremim nesto drugo..neko meseko ili ribicu.
Zvonkice bit ces okruzena snahama🤞😅 Bitno da je bebica ziva i zdrava. ❤
Hehe, to sam vec i ja komentirala..da necu biti punica vec uvijek "svekriva" 🤣🤣🤣
I moj mali je tu negdje kao tvoj, navrsio 15 mjeseci prije par dana..isto mu kuham kao i nama..
Ja mome ako dam neke komadiće kao npr tjestenina on pojede par zalogaj i to traje cijelu vječnost i onds mu i dosadi više jest, a ako miksam onda lijepo pojede jer samo guta. Ja mu još nisam solila hranu, mislim da ću danas počet, kuham povratno varivo s ječmom ,njemu ću ga izmiksat.
Čestitam na još jednom dečkiću Zvonkice!
url=https://lilypie.com]
DANTE
Ne hoda ni moja S, prije neki dan joj je bio rodjendan.
Napravi ponekad dva tri koraka prema meni i baci se. Pokusava ustati na noge bez oslonca, ali za sad joj ne ide.
Zvonkice bravo za zube i sve najbolje maloj bebi koja je na putu 😊
Moja za rucak jede uglavnom sto i mi, krompir ne voli, jedino ga u piti moze 😅 tako da tad moram njoj nesto posebno spremati.
Di ste ekipa....eto moj ima skoro 14mj.hoda ve skoro 4mj.od navrsenih 11mj.se pustio i poceo bas hodati....puno lakse je nasoj kraljeznici jad prohodaju ali zato onda idu di smiju i ne smiju pa opet trci za njim pazi sto dira sto radi di je itd....ali sve su to cari majcinstva....eto ja upravo pravila krafnice i ispale su mi mrak..meke ka dusa..bas san si sva ponosna...Mame sto kazete na koronu sto je pojavila i kod nas...ne treba dizat paniku previse i ziviti u strahu samo malo vise opraza i higijene to je moje misljenje.....
Bok mame, evo da se i mi javimo malo.
Nas je skrpala temperatura plus donje trice izlaze tako da vec 5 noci je kaos.
Sto se ti se tice hrane, neko je napisa gore kako mu da komadice al mu brzo dosadi pa mu smiksa. Tako i ja najlakse mi je zgnjeciti malo da poide i dobro
Mi isto jos ne hodamo samostalno i jos ne pricamo ama bas nista. ( samo svoj bebski jezik) cini se da je moj kasni progovarac.
Kako vasi stoje s pricanjem ?
Kažu da su dečki sporiji odnosno lijeni, ima li to smisla i istine pojma nemam 🤔
Ja sam baš jutros mužu pričala kako me fascinira kako odjednom sve razumije, ja jučer tražim njenu gumicu za kosu i samo jednom kažem onako sama sebi, gdje je gumica za kosu i ona mi donese 😍 kad kažem idemo van, nosi malo je cipele, svoje, jaknu, i na vrata 😂
Brblja mama, tata, ama, da, ne, jaja 😂 tene s čudnim naglaskom) i neki pokušaji: medo je me, patka je kapta ili tako nešto 😂 u biti ona već dulje vrijeme jako brblja sve nešto na g i k, to mi je tako smiješno za čuti, ko neki turčin je
Mislim da su ljudi pretjerali i tolika panika se dize kao da je pola Kine mrtvo🙄
Svake godine bude gripa, ili neka nova sa novim nazivom, i da bude onih koji umru ali najcesce su to stariji ljudi, kronični bolesnici, onkoloski pacijenti itd..
Prati ruke, piti caja, raditi na imunitetu, ako je vani ok vrijeme setati vani a ne po shopping centrima..
Slazem se Mama5 s tobom.deff...mislim da su novinari televizija internetski tabloidi digli toooliku paniku cakk i vise nego sto je potrebno...def izbjegavat veliku koncentraciju ljudi i prati ruke i naravno sto vise na cistom zraku .....
Da mediji sire jako veliku paniku, mislim da mi je svejedno nije, ali ne bi bila toliko panike da nije medijskih natpisa
Moj seta kao veliki, prosetao je oko rodendana i sada stvarno stabilno seta, ali zato spava kao beba od 5 dana po noci ocaj ne znam cemu da vise prepisem jednostavno je takav mozda se do slj rodendana popravi 🙈, prica samo mama baba tata i neki svoj jezik, nista ne zna pokusavam sada ono ajde poljubi mamu ili nesto,ali reakcije nema
Sortiraj odgovore
Najstariji