Bebe rođene na zimu 2018/2019❤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Teeny
    11. Veljača 2020. 09:18

Beba moguce da je to samo faza. I moja nedavno nije htjela spavati po danu, desilo bi se da odspava samo sat vremena za citav dan, a inace bi spavala 2x po sat i po. Proslo samo od sebe pa drzim fige da tako bude i kod tebe.
    Anna13 i moja komade jede sama, corbice i juhice joj ja dajem. Ne miksam joj hranu. Sada se desava kada jede zitarice ujutru da mi otima kasiku da se sama hrani i ako joj ne dam kasiku nece da jede 😂 Gledam da joj zahvatim kasikom pa joj dam da ona sama stavi u usta i s tim bude zadovoljna.
    Cvijetic12 moja je negdje izmedju 19/20. Kad smo vec kod toga, kakvu nogu imaju vase bebe? Moja ima bas onu bebsku debelu i nekad neku obucu jednostavno ne mogu navuci ili pretesko ide pa se ona iznervira i odustanem 😆
    Obicno je u carapama ili joj obucem i papice da joj bude toplije nogama. 

Teeny
    11. Veljača 2020. 09:30

Mama5

Moja mikasno nikad nije prihvatila, od pocetka kasica smo imali problema, jako brzo je presla na komadice kuhanog povrca, s tim da je brzo pocela zezati tako da s njom hranjenje ispalo muka, i sad ima dana kad ce pojesti ok ali vecinom je to onak slabije, par zalogaja i njoj dosta, ako je tjestenina to ce pojesti bolje, ali vecinom sama jede i onda ja ubacim prstima koliko dopusti, o neredu nakon svakog njenog obroka necu ni pricati
    Ona jucer na kraju temperaturu dobila, koma vise, vec 3 tjedna a se samo vrtimo u krug
    Sto se tice broja mislim da ona ima nesto između 18/19 ali ne voli imati nesto na nogama, odmah se ljuti i skida, valjda kad prohoda bude htjela

Želim brzo ozdravljenje! 😊
    Kolika je razlika između prvog i posljednjeg djeteta? Ja ti se stvarno divim na broju djece, kad citam tvoje postove uvijek se sjetim svoje mame. Ja sam najstarija, imam 4 mladja brata pri tome je razlika izmedju mene i najmladjeg brata 15,5 god.
    Najmladji brat je jos uvijek osnovac, a pri tome dosta vezan za mamu tako da je ona i dan danas stalno u nekim obavezama. Nekad ne znam s ovim jednim kako izaci na kraj, kamoli s 5. Zato svaka cast 👍🏽

MareiKate
    11. Veljača 2020. 09:55

Moja trenutno nosi 21, ili male je po doma u mekanim kožnim pelicama ili bosa, a jučer me iznenadila, kako je počela hodati, išla sam joj obuti tenke jer smo išli na cijepljenje i njoj se to svodilo nije mi dala da ju je skinem i čak solidno hoda u njima.
    Što se tiče hranjenja, komadiće sama na žlicu joj ja dajem... Nered samo takav naravno. Pa me zanima, kako oni u jaslicama? Jel ih tete hrane? Jel smiju tamo pravit nered? Pitam se kad je vrijeme da joj zabranim da prstima istražuje hranu? Zbog jaslica me to najviše brine... Krećemo za mjesec i pol

Mama5
    11. Veljača 2020. 10:33

Teeny

Mama5

Moja mikasno nikad nije prihvatila, od pocetka kasica smo imali problema, jako brzo je presla na komadice kuhanog povrca, s tim da je brzo pocela zezati tako da s njom hranjenje ispalo muka, i sad ima dana kad ce pojesti ok ali vecinom je to onak slabije, par zalogaja i njoj dosta, ako je tjestenina to ce pojesti bolje, ali vecinom sama jede i onda ja ubacim prstima koliko dopusti, o neredu nakon svakog njenog obroka necu ni pricati
    Ona jucer na kraju temperaturu dobila, koma vise, vec 3 tjedna a se samo vrtimo u krug
    Sto se tice broja mislim da ona ima nesto između 18/19 ali ne voli imati nesto na nogama, odmah se ljuti i skida, valjda kad prohoda bude htjela

Kolika je razlika između prvog i posljednjeg djeteta? Ja ti se stvarno divim na broju djece, kad citam tvoje postove uvijek se sjetim svoje mame. Ja sam najstarija, imam 4 mladja brata pri tome je razlika izmedju mene i najmladjeg brata 15,5 god.
    Najmladji brat je jos uvijek osnovac, a pri tome dosta vezan za mamu tako da je ona i dan danas stalno u nekim obavezama. Nekad ne znam s ovim jednim kako izaci na kraj, kamoli s 5. Zato svaka cast 👍🏽

Prva ce ove godine 14napunit,
    Ma joj ne znam vise, nekad bas imam vjetar u leđima i stvarno je sve super, a nekad se osjecam koma, kao da nista ne stizem, nista ne mogu, samo nju nosam i oko nje sam, mislim i logicno, najmanja je, u pelenama na cici, ali opet ono pitam se do kad? Mislim da su  me ustvari dotukle ove viroze kod klinaca jer bas se zaredalo i vrtimo se u krug, bas se nekako veselim proljecu i nadam se da ce onda biti sve lakse..
    Znaci i vas je petero💞kako si ti to kao najstarija podnosila, i kako je sad? Moja se nekad zna ljutiti i reci da je bolje da je sama😂ali vjerujem da to ne misli stvarno tako i da ce sigurno biti lijepo kad jos odrastu. Mi se znamo saliti pa reci kako ce najmlađoj biti najbolje, uvijek ce imati od koga zicati pare😂😂

Beba
    11. Veljača 2020. 11:19

Stvarno svaka čast svakome ko ima više djece,veliko je to odricanje .  Moj je većinom bos ,kupila sam mu papučice br 22, ali on to ne voli nositi i noge mu se znoje u njima.

url=https://lilypie.com]
    DANTE

mmama2
    11. Veljača 2020. 12:27

S ima debelu kratku nogu, 19. Ali nema sanse nekaj mu navuc, bos je stalno, nece ni carape 

Mama5
    11. Veljača 2020. 12:58

Ona nema debelu nogu, sva je sitna, ali svejedno nema sanse joj obuci neke slapice, carape nosi, i to one deblje sa protukliznim glupostima na sebi

zadranka86
    11. Veljača 2020. 15:00

Evo malo da i ja ostavim traga..moj jede ugl ne miksano tipa rizote gulase pasta sute i tako te stvari koje idu na zlucu jede normalno...sto se tice komada mesa jede sam ribe i cak vica kao jabuka banana kruska....hicz reci da moozda ponekad nesto smiksan al to je ritkost...sto se tice obuce mi s 21 on ima debelu nigu ima rist taj zafrkan i tesko mu je nac odgovarajucu obucu cak ponekad moram i br veci ako je zimska duboka cipela jer inace mu nece noga ude unutra a recimo kalup mu je velik..jako zafrkanu nogu ima...moj je u papucicama u kuci ja ne dam da ide bos meni je sve u plocicama inace i on bi rado i bez carapa da moze al naravno tu sam ja pa pazim i striktno ga drzim u papucicama....ugl jede super spava super Bogu hvala zdravi smo ne mogu se na nista tuzit..samo Bogu zahvaljujem sto je sve ovako kako je..imam njih troje i hendlam ja to odlicno nekako meni je bitan red i raspored i nema problema onda sto se tice nicega opcenito pa tako i s klincima...meni uspjeva eto valjda svaka mama ima svoju recepturu..s tim da nemam ni baka servise nit nikakve dodatne pomoci sa strane....eto ja se ne mogu pozalit stvarno i nadam se da ce tako ostat...eto drage zenice ugodno popodne ja upravo ispijam svoju kavu i trenutno uzivam u samoci...maleni soava cure su vani ovo je mojih 5minuta

Mama5
    11. Veljača 2020. 19:52

Zadranka bas lijepo za procitat da je kod vas sve super, sjecam se da ste imali jedan tezi period kad nije htio jest i kad ti je pio cijelu noc ad, drago mi je da je sad sve super🤗
    Nadam se da ce i kod nas kojima bebe bas ne jedu i ne spavaju doci bolji dani😘

Teeny
    11. Veljača 2020. 20:36

Mama5

Teeny

Mama5

Prva ce ove godine 14napunit,
    Ma joj ne znam vise, nekad bas imam vjetar u leđima i stvarno je sve super, a nekad se osjecam koma, kao da nista ne stizem, nista ne mogu, samo nju nosam i oko nje sam, mislim i logicno, najmanja je, u pelenama na cici, ali opet ono pitam se do kad? Mislim da su me ustvari dotukle ove viroze kod klinaca jer bas se zaredalo i vrtimo se u krug, bas se nekako veselim proljecu i nadam se da ce onda biti sve lakse..
    Znaci i vas je petero💞kako si ti to kao najstarija podnosila, i kako je sad? Moja se nekad zna ljutiti i reci da je bolje da je sama😂ali vjerujem da to ne misli stvarno tako i da ce sigurno biti lijepo kad jos odrastu. Mi se znamo saliti pa reci kako ce najmlađoj biti najbolje, uvijek ce imati od koga zicati pare

Nekad bih u ljutnji govorila da jedva cekam da se preselim i eto preselila sam se (5 min pjeske od kuce svojih roditelja 😂) i vidjamo se svaki drugi dan haha
    Moja mala bas uziva s dvojicom moje mladje brace (10 i 12 god) , toliko im se obraduje kad ih vidi tako da mi je drago sto ima priliku često da ih vidja 😊
    Sad sam se odvikla od galame u bivsoj kuci pa nekad kad se svi skupimo bude mi neobicno slusati toliku graju, a nekad mi je to sve bilo normalno 😆

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.