Meni je prošli ciklus bio duži sad je kraći, očito se to još rikta...
Moja ne lupa glavom, kad ju ja opominjem dosta dobro to podnosi, rijetko cvili. Kad joj tata brani nešto, to je užas, plače kao da je smak svijeta 😂
Da li vaše bebe sve stavljaju u usta?
Moja sve trpa, šta god nađe, moram je stalno držati na oku.
Jednom smo joj ubacili malo sampona u kadu dok se kupala, ali je pokusala "pojesti" pjenu koja je nastala 🤣
Moji sve sto je sitno stavlja u usta i to bas onako histerican je oko toga, nesto vece ne. Dakle mucicu, nekakvu mrvicu, mravca da nade, pojeo bi odmah, a kada mu dam komad mesa i sl nece nikako, onda si trga na sitne, sitne komadice pa nekako pojede. Dakle sve vece od zrna rize kod njega ne ide u usta, manje od toga obavezno🙄🙄🙄
url=https://lilypie.com]
Moja je prije sitne mrvice s poda kupila i trpala u usta, sad ih skuplja i daje meni :) u usta stavlja uglavnom papir, maramice i karton 😂 i stvari koje joj pašu za žuljanje zubi, inače ove ostale stvari ne...
Evo i nas tu, i odmah počinjem sa žalopojkama😂. Dakle moj malac je od početka bio beba za poželite jede,spava,miran ,imali smo raspored spavanja i hranjenja tako da sam uvijek bila mirna da je sit,bio je dobre volje jer je spavao 3x na dan i ja sam sve stigla uz njega. I onda je pred jedno 10-ak dana odlučio da neće ni jest ni spavati. HB zadržao je bocu 3x na dan,nema rasporeda hranjenja više,nego jede cijeli dan po malo,spava 1do 2x dnevno i to zaspi ili na rukama ili sa bocom,nema šanse drugačije. U međuvremenu isprevrce sve u kući,svaku mrvicu stavi u usta,lupa po svim staklenim vratima,penje se na kauč pa do naslona pa pokušava preko njega na glavu se spustiti. Plače 100x dnevno,znači meni je ovih 10 dana sporije prošlo nego njegovih 10 mj. Kad ga moram presvuč točno mi muka dođe kad se sjetim kakav borba slijedi,i samo si ponavam da je to faza.
Nemojte zamjeriti na dužem postu ali zateklo me ovo sve,nikako se priviknuti 😊
DANTE
I da zaboravila sam reć da smo u međuvremenu bili i prehlađena i kupila sam onaj nastavak za usisavač marke Nosko i jako sam zadovoljna s tim.
Šta se tiče ciklusa meni su isti kao i prije,a sad se ne mogu sjetiti o čemu ste još pisale.
DANTE
Beba bas vam je veselo😂
Kod nas isto sve stavlja u usta,neke mrvice skuplja pa daje meni neke odma stavi u usta. 🙈
A smijesni su,igracke su zanimljive ni malo. Lupa po loncima,capa poklopce, tave van iz ormara.Baca krumpire po kuci,ajde da nema 10 loptica svih vrsta, oblika i velicina.Sva sreca pa na vecini vrata imamo magnete i ne moze ih otvoriti ali opet dok kuham mu ih otvorim da ima zanimaciju😂Ajme na sta mi kuca lici svaki dan🙉
Beba, to ti je tako. Kao sta si i rekla dugo je bio miran 😄
Moja je na početku bila uzas, nit spavanja ni reda, a sada je odlicna, kako smo makli cicu kao da je drugo dijete. I dalje mi je nevjerojatno kad vidim da smo prospavali cijelu noc 🤗
Trpa sve manje toga u usta pa je vec lakse, vece komade prasine pokupi pa odnese kod Roombe 😜
Sad smo svi nesta prehladjeni, cak i ona kaslje pa se kljukamo cajem.
A stvari mi jos kasne, znaci ako sam trudna, onda smo idioti koji ne znaju koristit kondome 😅😅😅😅
Svjesna, i ja bih rekla da je do razdvajanja..bude to s vremenom doslo na svoje..
Beba, bit ce da je faza...samo meni je uvijek kod tih svih silnih faza sto nikad ne znas koliko ce trajati a kad prode vise se ne cini tako strasno
Cvjetic, ak ne mozes cekati lijepo po test pa ces odmah znati na cemu si
Sto se tice trpanja stvari u usta, naravno i moj sve stavlja u usta, najgore mi je kad vidim kad zvace one kotacice od onih malih autica od brace, strah me da se neki ne odvoji i da se nesto ne desi... kako vi mamice koje imate jos starije klince rijesavate taj problem s njihovim sitnim igrackama, da ne zavrse ovim malisanima u ustima? Sva sreca i stariji je još mali pa i nema nesto sitnih igracaka, najgori su mi ti kotacici na auticima, a opet ne mogu ih njemu oduzeti samo da ih ovaj manji ne stavlja u usta....
Meni je sin vec veliki pa joj on sam uzme ako nadje sta sitno.
Ali lotpice skocice sam sve bacila 😄, ostale sitne igracke stoje daleko od nje i ako ce se mali s time igrati onda se zatvori da ona ne dolazi.
Mama5, i meni je bilo nemoguce, ali sam skuzila da mi je bolje mucit se jos 10 dana odkivanja nego ko zna koliko, i stvarno, razlika dan i noc.
Moje misljenje je da ako se najede kroz dan i vecer, po noci nema sta biti gladna, znaci doji iz mazenja 🙂
Sortiraj odgovore
Najstariji