Bebe rođene na zimu 2018/2019❤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Teeny
    07. Veljača 2020. 22:34

Evo i ja se pridružujem ovoj temi, ako nije kasno :D
    Cura uskoro puni godinu, puže, hoda oko namještaja, stola, uz šta god stigne, ali još uvijek nije prohodala. 
    Ima samo donje dvije jedinice i ovih dana se sprema i gornja jedinica, ali nikako da probije. 
    Već dva dana ima lagani proliv, odmah se pojavio osip iako je non stop perem i promijenim pelenu i po 10x dnevno. Vodili smo je pedijatru, kažu zubi. Baš je muče, ko će izdržati dok svi niknu 😅

Teeny
    07. Veljača 2020. 22:40

Zvonkica

Mamice, moj malac se do sad u znak protesta znao baciti na pod i vristati…a sinoc u par navrata kad smo mu za nesto rekli NE bacio bi se na sve 4 i lupao glavom u pod..ono..bum bum bum bum…muz i ja smo se samo pogledavali jer nismo vjerovali svojim ocima…stariji to nikad nije radio..sve se pitam na sto ce to liciti sto ce biti stariji 😅 jel vasi rade takve predstave?

Mislila sam da to samo moja radi, sad vidim da ih ima jos 😂
    Ako joj se uzme nešto iz ruke što ne bi smjela držati onako demonstrativno vrisne, kažeš joj ne počne se udarati rukama po glavi ili udara glavom od pod i tako svaki put već mjesec dana 🤣

zadranka86
    07. Veljača 2020. 23:54

Ja mislim da su to faze i svi oni koliko vidim slicno reagiraju..moj se lupa rukama u glavu kad kazem ne il ako mu nesto uzmem...mi hodamo ima dva mj.relativno rano je prohoda iako i seka mu je tako sa 11mj.sad vec on trci i hoda ko veliki...

url=https://lilypie.com]

mmama2
    08. Veljača 2020. 11:55

S lupa glavom u pod ili zid onako iz igre🙊 nista ga ne spotqn ili branim pa mu dode tako nekada, prvo lagano, onda zvekne malo jace pa cvili🤣

cvijetic12
    08. Veljača 2020. 16:12

Vi koje imate stvari vec neko vrijeme? Kakvi su vam ciklusi?

Zvonkica
    08. Veljača 2020. 20:52

Joj haha, znaci ispada da vise njih lupa glavama nego ne 🤣😂 stariji to stvarno nikad nije radio pa mi je bilo wtf 😅
    I bravo za sve hodace 👏👏👏 nekako bude puno lakse kad prohodaju, barem meni...
    Cvjetic ja sam imala par ciklusa prije trudnoce i bilo mi cca svaki put 26-30 dana...

cvijetic12
    08. Veljača 2020. 21:01

Uf, meni vec kasni koji dan. Trudna nisam, valjda ce doci, sto duze kasni to me love paranoje trudnoce 🤣🤣

mmama2
    08. Veljača 2020. 21:11

Nisam jos dobila vjesticu, lijepo mi je bez nje🙊 moji isto ne hoda jos samostalno, nije siguran i to mi je ok, pa 13 mj mu je tek 🤣🤣

Teeny
    08. Veljača 2020. 23:18

I meni su prva dva ciklusa bila duža, nakon toga se ustabililo na 27-28 dana kako je i bilo prije trudnoće

_svjesna
    09. Veljača 2020. 11:19

Moj hoda i to bas fino, prehoda cijeli stan u cugu, kad smo van sad nece u kolica nego da ga za rucicu vodimo. 😁
    Moram vam se pozaliti na seriju noci nespavanja i nacicavanja do besvijesti, ja sam na rubu zivaca, sinoc sam se uhvatila kako sam toliko ljuta i nanervirana kad sam se vec stoti put probudila, znaci zaspi kako kad i spava neko vrijeme miran, onda krene niz budjenja i cviljenja, nekad i jakog plakanja, nece cicu, nece dudu, nunamo ga cim ga spustimo plac, nekad zaspi, kao da ga nesto probudi i naljuti se kad ne moze opet zaspati. 
    To se pocelo desavati otkako sam pocela da radim i otkako je bio bolestan, svekrva kaze da s njim nema problema da joj je dobar preko dana a meni je postao toliko kenjkav, kad smo sami i kad ga ja cuvam bukvalno hoce da sam stalno snjjim ne uspijem ni rucak napraviti. Nema naznaka zubica tako da nista ne kuzim. Mozda je razdvajanje u pitanju ali noci mi nisu jasne nikako. Joj valjda ovo prodje brzo. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.