Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jahanara
    09. Prosinac 2020. 06:31

Jutro!
    ☕☕ kuhana😉 budni od 6.
    Noc prosla dobro, par budjenja, prestala sam brojiti koliko - lakse mi je tako😅
    .
    Malina O ce se za koji dan sam odviknuti od nunanja. Sisa u spustanju😆😆 
    .
    Za dorucak cemo smokvu,krusku i rizine. A za rucak krumpir,mrkva,blitva i edmu. 
    .
    Mellorine jel baba prezivjela🙈? Kakva je bila malena na cuvanju?
    .
    Kod nas opet kisa🙄 bas mi je dosadilo biti u kuci i sto je najgore samo trazim sta cu jesti🤦‍♀️

sagi
    09. Prosinac 2020. 06:43

Jutro, 
    Mi se vratili na početak dana od pol 5 🤦‍♀️🤪☕
    Jahanara koliku količinu napraviš doručka, ista gramaža otprilike ko ručak? Prevladava voće uz žlicu rižinih ili? 

Jahanara
    09. Prosinac 2020. 06:49

Sagi napravim oko 180gr . Voca oko 120gr i sa vodom od kuhanja napravim 60ml AD i sve zgusnem sa 1 zlicom zitarica.

Jahanara
    09. Prosinac 2020. 06:51

Otisao post... 
    Isto toliko rucka radim. 
    Valjda je to ok gramaza🤷‍♀️ ne znam da li bi trebala vise ili manje🤔
    Koliko ti napravis?

09. Prosinac 2020. 07:31

Jutro, da i tu napisem milion buđenja, al cine mi ae jedinice da samo sto ne probiju.
    Malena je bila odlicna kod babe, a baba odusevljena kako jede, njoj je to glavno bitno da je dite sito 😂
    E ja vam smrznute maline ubacim u vrucu kasicu da je rashladim, nema potrebe da ih prokuhavate, tako i ribizle i borovnice. Ovo sto je u vecim komadima to malo samo na kraju ubacim da se odledi. 

sagi
    09. Prosinac 2020. 07:31

Jahanara

Otisao post…
    Isto toliko rucka radim.
    Valjda je to ok gramaza🤷‍♀️ ne znam da li bi trebala vise ili manje🤔
    Koliko ti napravis?

Ma mislim da je ok tako. Mi imamo jedan obrok pa samo radim planove u glavi 😁
    Taj jedan je oko 180 grama. Povrće, voće i neka žitatoca, po žlicu. 

sagi
    09. Prosinac 2020. 07:35

Mellorine

Jutro, da i tu napisem milion buđenja, al cine mi ae jedinice da samo sto ne probiju.
    Malena je bila odlicna kod babe, a baba odusevljena kako jede, njoj je to glavno bitno da je dite sito 😂
    E ja vam smrznute maline ubacim u vrucu kasicu da je rashladim, nema potrebe da ih prokuhavate, tako i ribizle i borovnice. Ovo sto je u vecim komadima to malo samo na kraju ubacim da se odledi.

Super za malenu i babu 🙂

Jahanara
    09. Prosinac 2020. 08:06

Mellorine

Babama je najbitnije da je dijete sito😆😆

09. Prosinac 2020. 09:49

Aha, sad sam ga usnulog spustila a on ruke gore, zmiri i otvara usta 🤦🤦🤦 
    .
    Mell, jel donje jedinice? Jel place kad se budi po noci? Ovaj opet 38 budenja, uz lagano cviljuganje.
    .
    Sagi, tako i ja maltene dan prije ili cak to jutro gledam po frizideru sta cemo 😂😂
    .
    Jahanara, i O je jucer istrpao TRI PUTA a taman mislila opet kuhati amaranth :D dam mu svaki dan po 10-20ml soka i nemam brige vise :D.
    .
    Dorucak bude blitva,jabuka,b.tikva, zlicica proso instant, a rucak opet zeko, kelj, b.tikva i komadic mrkve.
    .
    Muku mucim sa komhinezonima za spavanje, Next ima super dva koja su svaki dan SOLD OUT, kad ce vise doc 😡 ne zelim drugdje uzeti, ovi su mi prefini pod prstima.

brankica09
    09. Prosinac 2020. 11:30

Dan zene 🙈 malo da tu piskaramo 😜 sa kremom  koju je pustila pedica prestali mazat, osipa nema vec danima 💪 R je pocela jest, sad bas lijepo jede 🙈 nadam se da ce tako i ostat 😋 krecem dalje uvodit namirnice pa tako nam Bog pomogao sa osipom 🙏 🤞 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.