Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    brankica09
    10. Prosinac 2020. 07:54

Jutro 🙈 
    Proci ce i to nespavanje💪 nekad 😜  
    Jahanara volim tvoje ideje 🤭😜
    Ja mislila danas avokado 🥑 s necim 😋

sagi
    10. Prosinac 2020. 08:20

T nekad  spava super, nekad koma, a jede isto 🤷‍♀️
    Mah, samo nek je zdrav 🤭😁
    Mell super. 🤞da vam se ponovi takva večer. 
    Bravo mala 🎉🎉🎉

10. Prosinac 2020. 11:32

Di ste ekipa 😂 za nas sve znate, da se ne ponavljam.
    Brankica, super za osip i papicu ❤️
    Mi se borimo s vodom, dakle zabetonira usta i nece, imamo dakle bocicu za vodu, onu ikea cuturicu za vodu, obicnu casu i spric, eto, s tim se zabavljamo 😂
    .
    Mi cemo dorucak zobene, banana i kruska, a rucak danas bez mesa: kelj, b.tikva, batat i mrkva.
    .
    I ja sam jucer rucala jaja :D nikako da padnem ispod 85, vec 2 tjedna stojim, al nije ni cudo jer bas jedem svasta, prekjucer cijelu milku pojela. Jutros burek s mesom, nemrem pahuljice 10 dana zaredom 🙈 al ok, bitno da ne ide gore;)

Hany92
    10. Prosinac 2020. 12:32

sagi

Hany super za papalicu.
    Nama bi danas trebao biti treći dan uvođenja pirovog griza, ali ću početi i s breskvom. U srijedu imamo cijepljenje pa nebi htjela tad imat neku novu namirnicu tak da do tad onda normalno uvedemo po 3 dana breskvu i krumpir. A onda lagano počinjemo i s piletinom.

Odlicno si iskombinirala,bolje kad se cijepi da jedee vec uvedeno.

https://lb1f.lilypie.com/BzEbp2.png

Hany92
    10. Prosinac 2020. 12:41

Evo uvedene zobene prvi dan
    Kombinirala sam sa tikvom i sljivom😉
    Jedva cekam setnju jucer nas kisa zeznula😑😑Nemrem bit 2 dana u kuci..ne i ne🤪
    Iducu tj.imamo hrpu pregleda po bolnicama i najbitniji kod kirurga sa onim nalazom kaj nas je trazio(kontrast bubrega jel)..kaze m mozda nam odma zakaze datum operacije.Ajme sama pomisao da ce morati ici me sablaznjava...ali znam da ce mu to sve rijesiti pa sam mirnija☺Moze to moj J on je ko zmaj🥰
    Malo se i veselim sto je ova godina jos kratko na snazi😆😆😆
    Mada to je najteza,depresivnija..ali i najljepsa godina u mom zivotu💙Vjerujem i ostalim mamama

https://lb1f.lilypie.com/BzEbp2.png

sagi
    10. Prosinac 2020. 13:38

Malina dobro je to. Malo dolje, stagnacija pa opet dolje 😉
    Ja ću radije vježbat i sve jest, ne dolazi u obzir ukidanje bilo koje hrane 🤣
    Hany dobra kombinacija :) uf, vjerujem, sretno.
    Ma naravno da će J to bez problema odraditi 💪
    I da, slažem se za godinu, baš je mix osjećaja. 

brankica09
    10. Prosinac 2020. 18:06

Hany92

Iducu tj.imamo hrpu pregleda po bolnicama i najbitniji kod kirurga sa onim nalazom kaj nas je trazio(kontrast bubrega jel)..kaze m mozda nam odma zakaze datum operacije.Ajme sama pomisao da ce morati ici me sablaznjava…ali znam da ce mu to sve rijesiti pa sam mirnija☺Moze to moj J on je ko zmaj🥰
    Mada to je najteza,depresivnija..ali i najljepsa godina u mom zivotu💙Vjerujem i ostalim mamama

Biti ce sve ok, mora 🤞🙏🥰

skoljka
    10. Prosinac 2020. 23:05

malina08

Aha, sad sam ga usnulog spustila a on ruke gore, zmiri i otvara usta 🤦🤦🤦
    .
    Mell, jel donje jedinice? Jel place kad se budi po noci? Ovaj opet 38 budenja, uz lagano cviljuganje.
    .
    Sagi, tako i ja maltene dan prije ili cak to jutro gledam po frizideru sta cemo 😂😂
    .
    Jahanara, i O je jucer istrpao TRI PUTA a taman mislila opet kuhati amaranth :D dam mu svaki dan po 10-20ml soka i nemam brige vise :D.
    .
    Dorucak bude blitva,jabuka,b.tikva, zlicica proso instant, a rucak opet zeko, kelj, b.tikva i komadic mrkve.
    .
    Muku mucim sa komhinezonima za spavanje, Next ima super dva koja su svaki dan SOLD OUT, kad ce vise doc 😡 ne zelim drugdje uzeti, ovi su mi prefini pod prstima.

Ja vec odsvno te pidjame uzimam samo u Pepcu za 35kn jer ih preraste taj cas, nedavno kupila 3, vec vidim nova tura treba. I mekani su 👌🏻

skoljka
    10. Prosinac 2020. 23:13

Hany92

Iducu tj.imamo hrpu pregleda po bolnicama i najbitniji kod kirurga sa onim nalazom kaj nas je trazio(kontrast bubrega jel)..kaze m mozda nam odma zakaze datum operacije.Ajme sama pomisao da ce morati ici me sablaznjava…ali znam da ce mu to sve rijesiti pa sam mirnija☺Moze to moj J on je ko zmaj🥰

🤞🏻 Za zmajceka, naravno da ce biti sve uredu. 

Jahanara
    11. Prosinac 2020. 06:18

Jutro!
    Noc sa budjenjima svakih pola sata je iza nas😫 ne znam sta je al nadam se da ce vise doci kraj. 
    .
    Pidjamice sam uzela u Sinsayu 3kom za 70kn i bas planiram novi br naruciti. Zapravo trebamo malo obnoviti robicu, 74mu je na knap.
    .
    Za dorucak banana,marelica i zobene. Rucak krumpir,blitva i oslic +edmu.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.