Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jahanara
    11. Prosinac 2020. 06:19

Znam da sam nesto zaboravila.
    Hany 🙏🙏 bit ce to sve dobro, mora biti!

11. Prosinac 2020. 07:27

Jutroo. Sto se tice mlađe ok noc mozda se 4 puta budila. Ali starija me i dalje sekirala, jedva cekam 9 sati da odemo u optiku da vidim jel joj leca ipak u oku.
     Hany samo da se toga svega sto prije rijesite da napokon mozete odahnuti.
    Jahanara vama ako je skok bome je isto potrajao
    Malina pa super ti to pa i inace nemoze kilaza konstantno padati, a i super sto ostaje na istom. Moja vodu samo iz casice za rakiju 😂

sagi
    11. Prosinac 2020. 08:10

Jutro, 
    T spavao od 8 navečer do 20 do 7,bila u šoku ujutro kad sam vidla da nije 5 🤣 al smo zato bili budni odn1 do 3 🎉

Mi ćemo danas breskvu, batat i tikvicu.
    Jahanara možda zubić? Kolko ih T ima?
    Mellorine meni je jednom ispala dok sam trljala oko, al to sam odmah skužila. A trebala bi vidjet rub leće, ja znala stavit prst na sredinu oka i malo micat pa bi onda skužila rub. Al ne zmam da bi tak radila djetetu.
    I dok sma zaspala s njima bi mi znale "nestat u oku" tj pomaknut se dolje, al to mi je smetalo. 

skoljka
    11. Prosinac 2020. 08:18

Jahanara

Jutro!
    Noc sa budjenjima svakih pola sata je iza nas😫 ne znam sta je al nadam se da ce vise doci kraj.
    .
    Pidjamice sam uzela u Sinsayu 3kom za 70kn i bas planiram novi br naruciti. Zapravo trebamo malo obnoviti robicu, 74mu je na knap.
    .
    Za dorucak banana,marelica i zobene. Rucak krumpir,blitva i oslic +edmu.

Koliko je tezak? Ja sad nase usporedjujem, jer je A  1 cm duzi. Njemu tek sad 74 lijepo moze ali od ovih ducana gdje su normalni brojevi. Iz Pepca mu je knap pidjame i majice, hlace mu lijepo stoje.
    .
    Mozda i mi taj rucak napravimo. Jucer smo imali piletinu, tikvu i rizu jedva je jeo jer au bili komadico i riza krupla, jbg mora se uciti, da sam zblendala ili dobro nagnjecila smazao bi. 

Jahanara
    11. Prosinac 2020. 08:46

Sagi ima 2. Moguce da i jesu zubici u pitanju jer sve trpa u usta i bas glodje. A kad gledam, nigdje se nista ne nazire.🤷‍♀️
    .
    Skoljka ima 71cm i 7600gr. Hlace imamo iz Lidla 62/68 i na knap su, Pepco 74 u struku mrvicu siroke al u duzinu do kostice. Drugih hlaca nemam.
    Pidjamice Sinsay 74 zatvorenih stopala isto knap.
    Bodici njihovi jos dobri br 74-rastezljivi su dosta, a Pepco 74 mali. HM 74 isto na knap-dosta dekoltirani😆
    Majice 74 Pepco i Primark dobre, Lidl nosi majice 74/80 malo rukavi duzi. 
    Ajme sta sam sve nadrobila😆

sagi
    11. Prosinac 2020. 09:29

Jahanara tak je i nama sa zubićima.
    I isto nosimi parolike brojeve. 
    Majice 68/74. Vestice 74/80.
    Hlače 74/80. Bodiće 74/80, njemu su uglavnom bodići široko oko nogu, al kratki, ko da ima dugalak trup 🤣 piđamice 74 naknap, next 6-9 mj naknap.
    Sad imam u pripremi pepco 86, čini mi se velika. A bojala sam se da će mu 80 bit naknap njihova. 

Vaki
    11. Prosinac 2020. 10:13

Moj je dugačak 72 cm i ima oko 9.600 kg, a nosimo sve moguće veličine. Iz Mane bih mu vjerojatno mogla stavit hlače 56 da nisu stopalice malene, a Pepcov 74 mu je naknap. Lidlov 74/80 pak mu je i prekomotan, ali meni tako odgovara jer ga lakše obućem... 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

Jahanara
    11. Prosinac 2020. 10:17

Mi smo dobili iz Pepca trenirkica br 86 i bas su velike. Kad budem isla, kupit cu mu 80 to ce mu biti taman. I napokon nam je ona jakna iz Sinsaya dobra😅😆
    Sto se tice te robice, volim da je malo komotnije  a ne da se napatim dok obucem. 
    .
    Sagi bravo sto ste produzili spavanac al mi se ne svidja ovaj dio budnosti u noci😏

11. Prosinac 2020. 11:09

Kad Vaki nesto napise, meni to bude uvijek presmjesno, iako na prvu sve pise normalno 😂😂😂😂 luda sam.
    .
    Ja ne kuzim kad bodiji imaju uske rukave, pa dajte to malo prosirite 🤦 lidl bodiji se bas lako navuku.
    .
    A next pidzame ja uzmem i 2 broja vece i ove dvije nosi vec par mjeseci, al mialim da je dosao kraj. Sad sam uzela neke 3 bez stopala... 
    .
    Za Manu potpisujem, gdje su oni mjerili tu djecu, mozda u rusiji, tamo su kršni muskarci

skoljka
    11. Prosinac 2020. 12:29

Jahanara

Sagi ima 2. Moguce da i jesu zubici u pitanju jer sve trpa u usta i bas glodje. A kad gledam, nigdje se nista ne nazire.🤷‍♀️
    .
    Skoljka ima 71cm i 7600gr. Hlace imamo iz Lidla 62/68 i na knap su, Pepco 74 u struku mrvicu siroke al u duzinu do kostice. Drugih hlaca nemam.
    Pidjamice Sinsay 74 zatvorenih stopala isto knap.
    Bodici njihovi jos dobri br 74-rastezljivi su dosta, a Pepco 74 mali. HM 74 isto na knap-dosta dekoltirani😆
    Majice 74 Pepco i Primark dobre, Lidl nosi majice 74/80 malo rukavi duzi.
    Ajme sta sam sve nadrobila😆

Bit ce da ima duze noge od A , jer je on 72cm i 8000g. Pepco 74 hlace su mu sad lijepo taman niti male niti velike. Pidjame su mu taman ali uakoro ce trebati 80. Pepco su manji modeli jelda? Lidl veci? I mi imamo od Lidla 62/68 i taman tu. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.