Malina ak sam dobro skužila, O se posjeo? Bravo 🙂
I ja ću ga uskoro stavit u sjedaliuc. On pojede brzo, za 10 mon, neće mu niš bit od toga, zaboravila pitati neuropedijatra za to.
Ovi će biti Sagi stranica 🤣
Jutro ☕
Dođite na tulum, počeo u 4 s hranom , presvlačenjem, igrom. Tema tuluma spavam samo na rukama, glazba mozart za bebe i spavanje, samo na mamu trenutno djeluje 🤣
Jutro!
Jel tulum jos traje😅 mi smo nocas imali poprilican broj budjenja, a od 4 jos cesca. Sta je toj djeci, valjda se do 4 naspavaju kad se nakon toga ili bas probude ili ih se dugo uspavljuje...
.
Sagi kod tvojih stvarno kao da je Bozic😀
.
Mi se uvijek vazemo na obicnoj vagi, prvo ja stanem pa onda s njim. Mozda je otisao taj mjesec puno u duzinu🤷♀️ ako je nakon tog dobio 200gr u tjedan dana.
Jutro!
Jel tulum jos traje😅 mi smo nocas imali poprilican broj budjenja, a od 4 jos cesca. Sta je toj djeci, valjda se do 4 naspavaju kad se nakon toga ili bas probude ili ih se dugo uspavljuje…
.
Sagi kod tvojih stvarno kao da je Bozic😀
.
Mi se uvijek vazemo na obicnoj vagi, prvo ja stanem pa onda s njim. Mozda je otisao taj mjesec puno u duzinu🤷♀️ ako je nakon tog dobio 200gr u tjedan dana.
Ma moja mama ti uvijek tako svašta peče, a sve fino 🙈 Njje čudo da nikad nisam bila mršava 🤣Sad je kao za mene i T bila torta ledeni vjetae, baš smo proveli lijepo popodne.
.
Eto spavao do sad na rukama,dskle nekih sat i 40. I ja sam odrijemala s njim na rukama, zagradila se jastucima, pokočila se sva 🤦♀️
Sad je mm skuhao kavu pa ću doć sebi. ☕
.
Ja pitala neuropedijatra za početak dana u 4, 5. pitao me jel prek dana ovakakv kakav sad (dobro raspložen), reko je, i on kaže nemojte se onda opterećivat. Spava kolko mu je dovoljno. 🤷♀️
.
Ma mislim pitanje kak ona vaga za bebe pokazuje, teško je s njim nemirnim tamo 😁 sad ću tako na vagi, nisu mi btni više 15, 20 grama pa da važem na onoj.
Jutroo, nama opet ok noc i da o 4 uvijek pocne sa vise buđenja premda mislim da je 5. bilo glavno buđenje. Po novom je tako pustimo da se valja s nama po kaucu i smije se i place pa na kraju se pocne penjati stalno po meni i sama se naslanja za spavanje i ja lezim i pronunam je ona gotova. Tako da s tim nastavljamo i dalje jer nema smisla je uspavljivati u pola 9 premda tad zacas zaspe ali budi se vec u 10, ovako vecinu puta izdrzi do pola 10, ali zato joj je onda prvo buđenje oko pola 1.
Sagi jao da si blize eto me na kolace odmah 😁
Jahanara ja svoju posjednem na vagu i tako je izvazem, 7800 prije koji dan
Malina vidis kako se mi trudimo da odrzimo forum na zivotu 😂
I mi smo ga oko 5 stavili sebi u krevet, prvo se igrao igračkama pa malo do jednog malo do drugog dok nije posto nemoguć pa smo se išli nunat. 😁
Inače ga znam stavit na casmatino da se igra kad je tako 🤷♀️
Jutro! Jos uvijek spava, ne znam zasto sam ja budna 😂 boli me glava cijelu noc. Malac po novom spava s nama. Nije se smanjio broj buđenja ali bar je meni lakse jer ne ustajem. On doslovno spava po sat vremena većinu noći i onda oko 5 krene bolje spavati, po dva sata u komadu. Znaci obrnuto od svih beba.
.
Malina ne skidam pladanj, uspijem malca staviti i bez toga. Ajde bas lijepo da se O svida sjediti.
.
Sagi i Jahanara blago vama na papanju!
Ja sam napravila samo orahove kiflice i to na rate. Gospodin ne bi bio na podu ni 10 min ako ne sjedim kraj njega... Ne znam dokle ćemo tako!? Kad se sjetim da sam mislila kako će biti lakše kad bude imao 8 mjeseci... Stalno bi se nosio, a sad je to već dosta teško + moja križobolja.
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Danas me mali počastio... Bio je na podu dok sam mu kuhala kašicu, otišli smo u šetnju i kad smo se vratili fino je pojeo. Sigurno 10 malih žličica, a do sad max 2. 🥳🥳
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji