Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sagi
    09. Prosinac 2020. 12:28

Malina super za kakanje, bravo O 🙂
    Ma moram opet napisat kombinacije za par dana unaprijed, tak mi je lakše. 
    Brankice super za osip, a i za papanje 💪
    Sretno dalje 🤞

09. Prosinac 2020. 13:56

Malina gornje jedinice, ma sad se ona stalno budi uz neko plackanje, ja cim je uzmem ona prestane. Aj nekako je bilo zadnjih tjedna da ima dobrih i losih noci pa mislim da ce sad opet koju noc bolje odspavati.

Jahanara
    09. Prosinac 2020. 15:52

brankica09

Dan zene 🙈 malo da tu piskaramo 😜 sa kremom koju je pustila pedica prestali mazat, osipa nema vec danima 💪 R je pocela jest, sad bas lijepo jede 🙈 nadam se da ce tako i ostat 😋 krecem dalje uvodit namirnice pa tako nam Bog pomogao sa osipom 🙏 🤞

Super za osip,🤞 da se ne ponovi! Bravo za papanje, neka ostane tako.
    .
    Teo je danas bas zahtjevan, non stop moram biti kraj njega inace plac sa suzama. Inace on cendra, nikad bas ne place za pravo. Ne znam sta je to. Al cim sjedim kraj njega dobro je. Tako da sam zakljucila da mu nije nista osim sta me malo zeza. 
    Mi smo za rucak imali pecena jaja🤭🙈 i po kcerinom smo doruckovali a ne rucali😆 navikla mala da stalno ima kuhano😆

Hany92
    09. Prosinac 2020. 17:20

Helou!Mi danas jeli tikvu jabuku i palentu superje pojeouz nagovaranje.Nisam nista novo uvela sutra bi zobene..a onda komorac..ribu..puretinu...moram jos neko povrce hm?ako ima ko ideju imamo uvedeno mrkvu,korabu,tikvu,tikvicu,avokado,batat .

https://lb1f.lilypie.com/BzEbp2.png

Jahanara
    09. Prosinac 2020. 17:39

Hany92

Helou!Mi danas jeli tikvu jabuku i palentu superje pojeouz nagovaranje.Nisam nista novo uvela sutra bi zobene..a onda komorac..ribu..puretinu…moram jos neko povrce hm?ako ima ko ideju imamo uvedeno mrkvu,korabu,tikvu,tikvicu,avokado,batat .

Persin, pastrnjak, spinat, blitvu,krumpir, koraba, cikla.

Hany92
    09. Prosinac 2020. 21:13

Jahanara

Hany92

Helou!Mi danas jeli tikvu jabuku i palentu superje pojeouz nagovaranje.Nisam nista novo uvela sutra bi zobene..a onda komorac..ribu..puretinu…moram jos neko povrce hm?ako ima ko ideju imamo uvedeno mrkvu,korabu,tikvu,tikvicu,avokado,batat .
    Persin, pastrnjak, spinat, blitvu,krumpir, koraba, cikla.

Hvala😉

https://lb1f.lilypie.com/BzEbp2.png

sagi
    10. Prosinac 2020. 05:57

Jutro 😴😴
    Kavu ćemo kuhati uskoro ☕☕
    Budio se par puta u grču, ne znam što mu bi. 🤷‍♀️
    Kad barem danas onda nebi bio ranoranioc 🙄
    Jahanara🤞da danas bude bolje.
    Hahaha, vi cijeli dan doručkovali.
    Ma jaja za ručak spada pod kuhana jela 🤭

sagi
    10. Prosinac 2020. 06:26

Hany super za papalicu. 
    Nama bi danas trebao biti treći dan uvođenja pirovog griza, ali ću početi i s breskvom. U srijedu imamo cijepljenje pa nebi htjela tad imat neku novu namirnicu tak da do tad onda normalno uvedemo po 3 dana breskvu i krumpir. A onda lagano počinjemo i s piletinom.

Jahanara
    10. Prosinac 2020. 07:06

Jutro🙋‍♀️
    Kava se pije☕
    Sagi kad bi bar znali pricati pa da nam kazu sta im je i zasto se toliko bude🙈 probala sam jednu noc i bocicu AD dati i popio je cak, al budio se jednako. 
    .
    Za dorucak jabuka,sljiva i griz.
    Za rucak piletina,pastrnjak,b.tikva,proso i edmu.

10. Prosinac 2020. 07:53

Jutrooo, 4 buđenja tj to cetvrto je zadnje i ustajanje, ja naspavana, nisam ni cula kad je muz vodio stariju pisat ni kad je njemu alarm zvonio 😂
    I dok pisem ovo mala napravila jedan koracic 🎉🎉 zadnjih dana se ustaje stalno bez pridrzavanja, e i puse salje 😊😊😊
    Sinoc prvo sok otisla starija sama u sobu spavat i zaspala zacas. Manja po kaucu od jednog do drugog i na kraju do mene dođe legla na jastuk, malo mi kosu cupkala i zaspala. I stvarno je čvrsto spavala. Ako nista napredak, dvi noci ludovanja pa par noci spavanja, pristajem i na to 😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.