Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sagi
    07. Prosinac 2020. 14:50

Vaki eto čim si se požalila, M te počastio 😉😁

Moj je bio nervozan kad sam radila kapicu, spavali mu se. Vrištao. I jeo je plačući, al je sve pojeo. Nema lošeg tajminga za hranu kod njega 🤦‍♀️🤦‍♀️

Jahanara
    07. Prosinac 2020. 19:59

Obozavam ledeni vjetar🤤🤤 i ja kazem sto nisi blize Sagi🤭
    .
    Corinne pocet ce i R papati!
    .
    Vaki 👏 za M!
    .
    Kod nas dorucak banana,kruska, griz.
    A za rucak batat,tikvica,spinat i edmu. Jedno i drugo odlicno proslo.
    .
    Napravila sam si danas meni za cijeli tjedan🥳 ovako kad smisljam iz dana u dan zaboravim na pola tog uvedenog. 

Vaki
    07. Prosinac 2020. 20:07

Sagi, Jahanara - super vaši papaju. Eto, nadam se da to znači da i mi polako krećemo za vama. Danas je bila baš glupa kombinacija (žuta tikva, tikvica, mrkva i piletina), a njemu fino.
    Moram još dodati da mi je super ona naša zajednička zahvalnica za donaciju. Sigurna sam da će sve dobro iskoristiti. ❤️

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

Jahanara
    07. Prosinac 2020. 20:47

Vaki meni cisto ok kombinacija zvuci😀a bitno da se njemu svidja😉 
    .
    Nocas je T prvi put stavio nogu u usta, mislim da to bebe puno prije rade al eto bitno da je🤭

sagi
    07. Prosinac 2020. 21:04

Vaki meni isti kombinacija zvuči baš fino 😋
    I također mi je ona zahvalnica super 🙂
    Jahanara i meni je ledeni jedan od najdražih, volim ga jesti, ali ne i raditi. Ubi me sušenje kora 😁
    bravo T 👏
    Moj već duže stavlja usta u noge, ne znam kad je krenuo, a svako malo mu ostane čarapica u ustima. 🤦‍♀️

sagi
    07. Prosinac 2020. 21:05

*noge u usta
    🤣🤣🤣🤣

07. Prosinac 2020. 22:28

Sagi, ma nije se O posjeo, ja brijem da nece to tako skoro. Cak mislim da oni koji stavljaju noge u usta se brze poskjednu, O je totalno nezainteresiran za noge 🤷 stavljam ga po novom u hranilicu tih 10min i gotovo,preporodila sam se. Jos se on nagne naprijed sto je u biti dobro!
    .
    Vaki, aaaajde da se i kod vas pokrenulo 🥳🥳 vj ce ae nositi dok ne prohoda..kao i moj mezimac. Mada je danas bio super dok je sjedio i gledao pripremu kasice.
    .
    Dorucak b.tikva,blitva, jabuka, a rucak: poriluk,kelj, b.tikva. Navodno bebr vole kelj. Trebalo.biti meso za rucak al usmrdila se piletina jer ju nisam spremilana vrijeme u skrinju.
    .
    Corinne,tako i O, jutros od pola 5 do pola 8 spavao fenomenalno, a noc koma. U 1:50 pogledm na sat i mislim si da je jutro. A ujutro prica ko navijen...tak da je vj u nekom skoku 😁

07. Prosinac 2020. 22:29

Tekst prije slanja izgleda bez tipfelera... 😁🤷

skoljka
    07. Prosinac 2020. 23:02

sagi

Ovi će biti Sagi stranica 🤣
    Jutro ☕
    Dođite na tulum, počeo u 4 s hranom , presvlačenjem, igrom. Tema tuluma spavam samo na rukama, glazba mozart za bebe i spavanje, samo na mamu trenutno djeluje 🤣

😂😂😂😂

skoljka
    07. Prosinac 2020. 23:08

sagi

Jahanara

Jutro!
    Jel tulum jos traje😅 mi smo nocas imali poprilican broj budjenja, a od 4 jos cesca. Sta je toj djeci, valjda se do 4 naspavaju kad se nakon toga ili bas probude ili ih se dugo uspavljuje…
    .
    Sagi kod tvojih stvarno kao da je Bozic😀
    .
    Mi se uvijek vazemo na obicnoj vagi, prvo ja stanem pa onda s njim. Mozda je otisao taj mjesec puno u duzinu🤷‍♀️ ako je nakon tog dobio 200gr u tjedan dana.
    Ma moja mama ti uvijek tako svašta peče, a sve fino 🙈 Njje čudo da nikad nisam bila mršava 🤣Sad je kao za mene i T bila torta ledeni vjetae, baš smo proveli lijepo popodne.
    .
    Eto spavao do sad na rukama,dskle nekih sat i 40. I ja sam odrijemala s njim na rukama, zagradila se jastucima, pokočila se sva 🤦‍♀️
    Sad je mm skuhao kavu pa ću doć sebi. ☕
    .
    Ja pitala neuropedijatra za početak dana u 4, 5. pitao me jel prek dana ovakakv kakav sad (dobro raspložen), reko je, i on kaže nemojte se onda opterećivat. Spava kolko mu je dovoljno. 🤷‍♀️
    .
    Ma mislim pitanje kak ona vaga za bebe pokazuje, teško je s njim nemirnim tamo 😁 sad ću tako na vagi, nisu mi btni više 15, 20 grama pa da važem na onoj.

Ma ni mog danas nije tocno izvagala, nije stigla ni vidjet kak spada, on se poceo dizati po vagi. Upisala nam 7900g, a ja vidjela kad se zaustavilo na 8100g al nema veze, bitno da je dobio, ali i bez vage se to vidi, posebno od kad smo rucak uveli on buja 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.