Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    skoljka
    11. Prosinac 2020. 12:32

malina08

Kad Vaki nesto napise, meni to bude uvijek presmjesno, iako na prvu sve pise normalno 😂😂😂😂 luda sam.
    .
    Ja ne kuzim kad bodiji imaju uske rukave, pa dajte to malo prosirite 🤦 lidl bodiji se bas lako navuku.
    .
    A next pidzame ja uzmem i 2 broja vece i ove dvije nosi vec par mjeseci, al mialim da je dosao kraj. Sad sam uzela neke 3 bez stopala…
    .
    Za Manu potpisujem, gdje su oni mjerili tu djecu, mozda u rusiji, tamo su kršni muskarci

😂😂😂 Zato ja ne volim i ne kupujem u Mani i Kiku, neke lude velicine, pa ti potrefi da pase na pamet. 

sagi
    11. Prosinac 2020. 12:45

skoljka

malina08

Kad Vaki nesto napise, meni to bude uvijek presmjesno, iako na prvu sve pise normalno 😂😂😂😂 luda sam.
    .
    Ja ne kuzim kad bodiji imaju uske rukave, pa dajte to malo prosirite 🤦 lidl bodiji se bas lako navuku.
    .
    A next pidzame ja uzmem i 2 broja vece i ove dvije nosi vec par mjeseci, al mialim da je dosao kraj. Sad sam uzela neke 3 bez stopala…
    .
    Za Manu potpisujem, gdje su oni mjerili tu djecu, mozda u rusiji, tamo su kršni muskarci
    😂😂😂 Zato ja ne volim i ne kupujem u Mani i Kiku, neke lude velicine, pa ti potrefi da pase na pamet.

Istina, imam neke hlačice iz kika il nkd 68, a iste velike ko Pepco 80,pa ti to kupi 😁
    A kad me neko pita koji broj nosi da zna kupit, reko pft i ja bi voljela znati 🤣🤣
    Ma ja volim da mu bude komotnije. Inam Pepco hlačice 74 i može ih nosit, al isto imamo 80 i nisu velke. Tak da nosi oboje. Al da, Pepco je u principu broj manji. Ko c&a ili malo manji. A Lidl je veći po meni od h&m.
    Vidjet ćemo u srijedu kolki je Teo, 29.10 je bio 68.5 i 6905g.

sagi
    11. Prosinac 2020. 12:47

malina08

.
    .
    .

Ne znam jel mi smješniji komentar na Vaki ili Manu 🤣🤣

sagi
    11. Prosinac 2020. 12:49

Jahanara

Mi smo dobili iz Pepca trenirkica br 86 i bas su velike. Kad budem isla, kupit cu mu 80 to ce mu biti taman. I napokon nam je ona jakna iz Sinsaya dobra😅😆
    Sto se tice te robice, volim da je malo komotnije a ne da se napatim dok obucem.
    .
    Sagi bravo sto ste produzili spavanac al mi se ne svidja ovaj dio budnosti u noci😏

Bravo za jaknicu. 
    Mi imamo 80 jaknu i skafander. Bit će dobar nagodinu 😁
    Da, ni meni se nije svidio dio po noći 🤣🤣

Hany92
    11. Prosinac 2020. 13:34

Bok! Kaj se tice velicina nama je 80 sad neka optimalna..74 mu je vise manje malo..moze i 86 neke stvari.To govorim za pepco,lidl..kik cak.Nex nista ispod 80 takodjer cak 86 prije.Ma ja vidim odma po robi ali posto nigdje nejdem po ducanima tesko je ovako procjeniti.
    Hvala cure na ohrabrenju.Nije da ja sad stalno razmisljam o tome..ali nekad se prisjetim i eto malo panika.Znam da ce biti dobro💙
    Danas smo imali na jelovniku sljedece:zobene,tikva,marelica i jabuka,malo EDMU.Kao sto sam se vec hvalila supeeer je jeo.Bas je fora okus bio😋

https://lb1f.lilypie.com/BzEbp2.png

sagi
    11. Prosinac 2020. 18:03

Hany92

Bok! Kaj se tice velicina nama je 80 sad neka optimalna..74 mu je vise manje malo..moze i 86 neke stvari.To govorim za pepco,lidl..kik cak.Nex nista ispod 80 takodjer cak 86 prije.Ma ja vidim odma po robi ali posto nigdje nejdem po ducanima tesko je ovako procjeniti.
    Hvala cure na ohrabrenju.Nije da ja sad stalno razmisljam o tome..ali nekad se prisjetim i eto malo panika.Znam da ce biti dobro💙
    Danas smo imali na jelovniku sljedece:zobene,tikva,marelica i jabuka,malo EDMU.Kao sto sam se vec hvalila supeeer je jeo.Bas je fora okus bio😋

Normalno je da ti je tako. 💙
    I ja bi to jela 😋

Vaki
    11. Prosinac 2020. 18:47

Malina - Ma ti to kužiš ironiju i u pisanju pa zato... 🤣
    Bila sam u Pepcu zbog štrampica i naravno da nisam odoljela drugoj robici pa sam još toga nakupovala, a imam pune ormare od starijeg. 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

11. Prosinac 2020. 20:55

Da, da Vaki, fakat super to spakiras  :D kao da pored tebe gori kuca, a ti ironicno nesto prokomentiras, flegmaticno i to sa tockicama🤩
    A shopping - neka si malo otisla na izlet, sta sad :)
    .
    Moj mali danas vristao kad sam jela, plakao. Morala sam se sakriti s onom tunom. Onda navecer nam dosla pizza i ista stvar. Dala sam mu malo grckog jogurta da lize jer sam ga bacala na pizzi, na kraju ga je muz odnio da se ja najedem pa ce on kasnije. Pa evo ne znam, jos cemo fakat pocet davat veceru. 
    .
    Danas imao samo dva spavanca, otkad je muz dosao s posla do nakon kupanja samo igranje i vristanje. Promjena vidljiva preko noci, mali je LUD. 
    .
    Bila ja u kuhinji i cujem dolazi muz s malim i vice: jel ovo po baby handlingu (a malog drzi ko stablo, nemrem to opisati,i  mali UMIRE od smijeha 😂😂😂). Moram priznati da mi ova korona uopce ne pada tako tesko kad imamo doma zivu igracku 😍

Jahanara
    11. Prosinac 2020. 21:05

Vaki

Malina -Ma ti to kužiš ironiju i u pisanju pa zato… 🤣
    Bila sam u Pepcu zbog štrampica i naravno da nisam odoljela drugoj robici pa sam još toga nakupovala, a imam pune ormare od starijeg.

Daj slike robice u grupu😉

skoljka
    11. Prosinac 2020. 22:46

A je veceras prvi put dobio veceru. U 18:30. Imala sam pirov griz sa ad od Dm bio, u 60ml vode 3 zlice, smazao sam tak jos je htio ali mu nisam vise hjela dat ipak je prvi put. Bojala sam se da ce nam poremetiti hranjenje za spavanje koje je u 20:30, i je, jedva je popio 210 vode, inace 240 bez problema, pa se jedva uspsvao.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.