Opa Sagi bravo za spavanac,kod njega ocito vrijedi sto ranije zaspe duze spava👏👏
.
Mi smo uveli obican griz, pirov nisam nasla u dm-u.
.
Malina svidja mi se tvoja kombinacija👍
Jutro🙋♀️🙋♀️
Kafa kuhana i ohladila se vec dok sam dosla do nje🙄
Noc sa dosta budjenja iza nas.
Za dorucak cemo marelicu,jabuku i proso. A za rucak b.tikvu,rizu,piletinu i edmu.
E i moja se ohladila. Taman napravila i sjela da popijem, na wp vam posaljem sliku, a A se digne, pa reko nedas mi ni kavu da sama popijem 😂
.
Ja planoram danas uvesti jaje.
Cetvrtina zumanca ide jel tak?
Mislila sam skuhati palentu pa u nju umjesati 🤷🏻♀️ i sa jogurtom, nije nikad palentu jeo za dorucak, uvijek voce ali evo moramo mjenjati jelovnike 😂😂, vrijeme je
Jutro,
Eto ja doručkovala i pijem kavu dok Teo sisa 🤣
Inače sam očekivala lošu noć jer je jučer zaspao oko 5 i 20 u šetnji s tatom i nastavio spavat doma, oko 20 do 8 smo ga probudili da ga obučemo u pidžamu i da ide spavat 😁🤣 zaspao na sisi i spavao do pola 7 uz jedno buđenje za papanje.
.
Mell sretno i tebi i babi 🤞🤣
I Teo ne želi spavati onako kako sam mu ja isplanirala dok nekamo idemo 🤣🤣
Jahanara ja si samo spremam tvoje kombinacije pa ću ih iskoristit jednom 😁
..
Mi ćemo danas počet s pirovim grizom. Uz jabuku i krušku :)
Ajme koje spavanje 👏🏻
Jutro🙋♀️🙋♀️
Kafa kuhana i ohladila se vec dok sam dosla do nje🙄
Noc sa dosta budjenja iza nas.
Za dorucak cemo marelicu,jabuku i proso. A za rucak b.tikvu,rizu,piletinu i edmu.E i moja se ohladila. Taman napravila i sjela da popijem, na wp vam posaljem sliku, a A se digne, pa reko nedas mi ni kavu da sama popijem 😂
.
Ja planoram danas uvesti jaje.
Cetvrtina zumanca ide jel tak?
Mislila sam skuhati palentu pa u nju umjesati 🤷🏻♀️ i sa jogurtom, nije nikad palentu jeo za dorucak, uvijek voce ali evo moramo mjenjati jelovnike 😂😂, vrijeme je
Da kašice kažu 1/4,pa 2,3 dana pauze pa 1/2.
Drugi tjedan 1/2 pa dva, tri dana pauze pa cijeli.
Btw savjet je da se žumanjak pomiješa s manjim dijelom kašice pa da se prvo to da jer tako znaš da će pojest dovoljnu količinu žumanjka ak recimo ne pojede svu kašicu.
Tako sam i ja cula za zumanjak da se uvodi. Teni sam ga izmjesala sa malo jogurta i tako dala na zlicicu.
.
Jos uvijek mu voce kuham za kasicu. E sad, smrznuta malina, sta s njom? Isto tako kuhati ili samo umijesati?
.
Mislim da nema smisla vise pisati da je T pojeo i dorucak i rucak sve🤭 ako se sto promijeni ne daj Boze onda cu se pozaliti.
Tako sam i ja cula za zumanjak da se uvodi. Teni sam ga izmjesala sa malo jogurta i tako dala na zlicicu.
.
Jos uvijek mu voce kuham za kasicu. E sad, smrznuta malina, sta s njom? Isto tako kuhati ili samo umijesati?
.
Mislim da nema smisla vise pisati da je T pojeo i dorucak i rucak sve🤭 ako se sto promijeni ne daj Boze onda cu se pozaliti.
Ja isto kuham, jer mi je lakše tako zgnječit vilicom 🤣 maline smrznute bi je samo ubacila u vodu na kraju kuhanja nečega tipa jabuke, ili u griz ili u što već miješaš, tek tolko da se odmrznu. tak radim i s smrznutom kruškom, jer kad se odmrzne je odmah sva mekana.
Haha, i ja ne pišem da je sve pojeo, samo kombinacije.
Skoljka, kako prosao zumanjak?
.
Ja pripremila sve za kasicu i kazem muzu samo da to zakuha, dakle izgorilo mu meso, i onda je uzeo drugi komad iz skrinje a ono mali zeko. Ugl kelj obozava! Dorucak je jeo na kraju frutek jer je bio nacer skoro cijeli, sve je pojeo.
.
Danas sam malo bila u mulleru po poklon za necakinju i uzela neke 3 hipp kasice,a jedna je i ona za laku noc. Jednom cu je naceti, zivo me zanima da li ce bolje onda spavati 😂
.
Ovu noc samo 6 budenja, a bolje nego 26 kao prethodnih noci 🤷
.
Imamo novu foru nakon kupanja a prije spavanja. Vrti se po krevetu u polumraku dok mu ne dosadi, onda samo par minuta nunu i gotov je. Jedino sto ie bed to sto on u spustanju vec kao prasac otvara usta i uzima sisu, kriminalno 😂
Sagi tnx na odgovoru. Jelovnik je napravljen za ovaj tjedan pa mi se ne da mijenjati🤭 od drugog krecem s njima i sa porilukom😀
.
Bravo Malina i O👏 znaci poceo je papati kako treba😀
.
T je danas kakao 3 puta, ostala sam u soku, ne pamtim kad je to zadnji put bilo, kad je imao mjesec-dva.
Malina kriminalno 😁 T zadnjih par dana zaspi na sisi i samo ga prebacim u krevetić.
Jahanara bravo, moram i ja smislit za par dana unaprijed, tak sam prije, a sad dan prije razmišljam koju novu namirnicu uvest 🙈
Sortiraj odgovore
Najstariji