Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    skoljka
    07. Prosinac 2020. 23:14

Vaki

Sagi, Jahanara - super vaši papaju. Eto, nadam se da to znači da i mi polako krećemo za vama. Danas je bila baš glupa kombinacija (žuta tikva, tikvica, mrkva i piletina), a njemu fino.
    Moram još dodati da mi je super ona naša zajednička zahvalnica za donaciju. Sigurna sam da će sve dobro iskoristiti. ❤️

Da je ❤️ Jos mi je na wp naknadno poslala da se zahvaljuje. 

sagi
    08. Prosinac 2020. 04:16

malina08

Tekst prije slanja izgleda bez tipfelera… 😁🤷

Jep 🤣🤷‍♀️

sagi
    08. Prosinac 2020. 04:17

skoljka

Vaki

Sagi, Jahanara - super vaši papaju. Eto, nadam se da to znači da i mi polako krećemo za vama. Danas je bila baš glupa kombinacija (žuta tikva, tikvica, mrkva i piletina), a njemu fino.
    Moram još dodati da mi je super ona naša zajednička zahvalnica za donaciju. Sigurna sam da će sve dobro iskoristiti. ❤️
    Da je ❤️ Jos mi je na wp naknadno poslala da se zahvaljuje.

❤️❤️❤️

Jahanara
    08. Prosinac 2020. 07:00

Jutro🙋‍♀️🙋‍♀️
    Kafa kuhana i ohladila se vec dok sam dosla do nje🙄
    Noc sa dosta budjenja iza nas. 
    Za dorucak cemo marelicu,jabuku i proso. A za rucak b.tikvu,rizu,piletinu i edmu.

08. Prosinac 2020. 07:25

Jutro, eh znala sam da ce bit isto ovako milion buđenja cim na put moramo i to mi idemo sa starijom, a manja ostaje sa babom, valjda ce baba preživit 😂😂😂

Jahanara
    08. Prosinac 2020. 07:33

Mellorine prezivjet ce, prezivjet😅obicno su oni puno bolji kad ih se cuva. Sretan put 🤗 i sretno babi🤭
    .
    Nama se obicno dogadja kad idemo negdje onda starija spava i spava, nikako se naspavati a obicno je na nogama prije nego svane.

sagi
    08. Prosinac 2020. 07:49

Jutro, 
    Eto ja doručkovala i  pijem kavu dok Teo sisa 🤣
    Inače sam očekivala lošu noć jer je jučer zaspao oko 5 i 20 u šetnji s tatom i nastavio spavat doma, oko 20 do 8 smo ga probudili da ga obučemo u pidžamu i da ide spavat 😁🤣 zaspao na sisi i spavao do pola 7 uz jedno buđenje za papanje.

Mell sretno i tebi i babi 🤞🤣
    I Teo ne želi spavati onako kako sam mu ja isplanirala dok nekamo idemo 🤣🤣
    Jahanara ja si samo spremam tvoje kombinacije pa ću ih iskoristit jednom 😁
    ..
    Mi ćemo danas počet s pirovim grizom. Uz jabuku i krušku :) 

Vaki
    08. Prosinac 2020. 07:59

Meni je taj griz presladak. Morala bih kupiti onaj koji se baš mora kuhati. Ovaj se samo prelije kuhanom vodom i baš mi je bljak. Ni njemu se ne sviđa. 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

sagi
    08. Prosinac 2020. 08:14

Vaki

Meni je taj griz presladak. Morala bih kupiti onaj koji se baš mora kuhati. Ovaj se samo prelije kuhanom vodom i baš mi je bljak. Ni njemu se ne sviđa.

Da, ja imam obični pirov koji se kuha. A imam i taj instant koji se samo prelije, al to ću mu nekad kasnije davat. 

08. Prosinac 2020. 08:25

Sagi, Teo spava kao profic, vidi vani mrak pa sta ce drugo!;) 
    .
    Mi danas kelj, teletina i b.tikva za rucak, a dorucak nemam pojma 😂 vj zobene, banana i kruska

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.