Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    05. Prosinac 2020. 10:17

Ne bi ni ja nista novo. 
    Ja nase hranjenje bolje da ne komentiram, jedan dan lose, drugi dan dobro, dam mu kad uhvatim da je dobre volje, inace ako je po mom samo je sve teski debakl.
    Bar kaka 🥳
     .
    Mi smo u fazi da se budi oko 2-3 i bude budan 2h cendrav i onda spavamo do 8 ujutro. A prije tog nocnog veceg budenja sisa 1800 puta. 🤷

Hany92
    05. Prosinac 2020. 12:13

Ja bi isto pricekala dok ne prode osip.Danas jeo avokado jabuku griz🤪
    Ah..nemam nikakvih drugih komentara osim da sam vec iscrpljena😑😑😑

https://lb1f.lilypie.com/BzEbp2.png

05. Prosinac 2020. 21:28

Rucak blitva, b.tikva i jabuka, sve smazao! Nisam mjerila koliko 🥳
    Popodne slucajno prošao cijeli frutek od jabuke. Zadovoljna sam :)
    .
    Stigla hranilica pa cemo probati sutra jesti u njoj, jedino mi se cini da ga teze guram u nju, Corinne i tvoja je iz Ikee, jel mices posluzavnik kad stavljas klinca?
    .
    Jahanara, jel stiglq guscja mast? Meni da i mazem svako jutro i navecer mu prsa :) manje kaslje,a mozda bi prestao kasljati i bez toga :D.
    .
    Danas kolica nakon puuuno mjeseci prosla katastrofa... Natrag u klokanicu 🤗 bar nisu minusi.

sagi
    06. Prosinac 2020. 04:26

Hany proći će 😁🤭.
    Malina super za kašalj, meni se često dešava da tak neš krene na bolje pa si mislim da bi to možda bilo i bez intervencija tako 😁

Jahanara
    06. Prosinac 2020. 07:55

Jutro!
    ☕ se pije. 
    Bio nam je sveti Nikola pa dok smo otvorili poklone kasnimo sa svim😅
    .
    Malina bravo za papanje👏 dosla nam je mast u srijedu. Mazala sam i ujutro i navece i iskreno ne vidim nikakve pomake🤷‍♀️ manje kaslje i manje povraca slajm al i dalje tog ima i dalje iskasljava. Al ona je stvarno vec dugo prehladjenja tako da je i ocekivano da se smanjuje i ide prema kraju.
    Mami sam narucila balzam protiv glavobolje, mazala je i kaze da nista ne pomaze. 
    .
    Teo je jucer doruckovao suhe smokve,jabuku i zobene. A za rucak koraba, pastrnjak,b.tikva i proso.
    Jedno i drugo odlicno proslo. A sto cemo danas 🤔

sagi
    06. Prosinac 2020. 08:08

Jutro, 
    I mi se veselili poklonima, mala djeca 🤭
    Popili ☕☕ i spremamo se za Zagorje. 

Mi smo jučer korabicu, proso, tikvu i malo kruške. I edmu. Danas ćemo korabicu, batat i jabuku. 

06. Prosinac 2020. 14:26

Pocela i ja tu preskakati komentiranje. Pa fino se sve to papa. Ja sam joj ovih dana cesce mahune davala jer imam isto smrznutih. Ma to je neki mali gurman sve pojede. Npr b.tikva, mahune i cvjetaca. Danas krumpir, b.tikva, brokula. I dodam onda kockicu smrznute telece juhe pa to začas rashladi. Il cikle pocela i nju u povrtne dodavati, a ne samo sa jabukom. Pola pojede gnjeceno pola joj ostavim u komadicima jer voli zvakati. 
    Mi od babe do babe, najest cemo se i mi slatkisa bome 😂

06. Prosinac 2020. 20:54

Forum je u zadnjim trzajevima, steta :(
    Mi smo danas prvi put sjeli u hranilicu i bio je ODUSEVLJEN. Mislim, ima 7 mj, pa nece mu nista biti od tih par puta dnevno, znam, al svejedno mi ga malo zao stavljati. Danas se na kaucu iz trbusnjaka posjeo, pozlilo mi momentalno 😂
    .
    Veceras sisaoi kao idemo ga nunu, a on udri preko cijelog kreveta se okretati, i tako se okretao dok se nije umorio :D
    .
    Bas razmisljam, da je bar svaki dan kao danas, super nam je bilo!
    Plus spavanci odlicni, spava 2h, pa 1h pa 40min,ja presretna:)
    .
    Jedino sto se zaista puno budi po noci... Valjda tako mora biti 🤷

Jahanara
    06. Prosinac 2020. 22:53

Mellorine bome sam se i ja danas najela slatkog za mjesec dana🙉 sve me sram koliko sam pojela🙈
    .
    Malina bome su zadnji trzaji foruma. Bojim se da za par tjedana nece nitko ni pisati tu😔 
    Bravo za hranilicu i dnevne spavance👏  bit ce i nocni bolji🤞
    .
    Moj je zaspao oko 8 i evo vec trece budenje...
    .
    Doruckovao je smokvu,sljivu,krusku i zobene.  Za rucak sam u pilecu juhicu ukuhala griz i dodala mrkvu,persin,pastrnjak i mèso. 

sagi
    07. Prosinac 2020. 04:29

Jao, slatko bolje da ne komentiram. Kod mojih ko Božić. Donijela ostatak cheesa, a oni mali šaumrole, ledeni vjetar, neki čokoladni kolač s kremom. Pa kiflice, štrukle od sira, jabuka.. Ajd što sam jela, nego si i donijela doma da i sutra nastavim 🤦‍♀️

Ja se trudim tu više pisati, pogotovo o bebećim temama. 
    T e jeo korabicu, batat, jabuku i edmu.

I vagala sam ga prekjučer, al ne na njegovoj, nego stala s njim na običnu vagu. I po njoj dobio cca 400 g u zadnjih mjesec i tjedan. Vidjet ćemo 16.og lod pedijatra kolko zapravo ima 😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.