Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sagi
    04. Prosinac 2020. 09:08

Karla89

Jutro ☕ može i za mene?!
    Ja sam čitala da ako dijete slabije jede da je moguće da im fali željezo.. ja ću tražit sad s 9mj kad idemo na pregled da napravimo krvnu sliku.. meni M jaaako malo pojede..to se ne može niti obrokom zvati.. pa se bojim da joj fakat fali željezo..i dobiva mi slabije na kilaži..
    Sinoć smo je vagali, u dva mj ne dobila 500g.. a kao minimum je 300g/mjesečno.. baš me zanima kaj će ped reći na pregledu..zadnji put mi je komentirala da mora više jesti krute hrane, a ono kak da joj dam ako ne želi usta otvoriti 🤦🤷

Joj, i Teo je na nekoj granici. Bila sam ga vagala za 6 mjeseci, skoro mjesec dana nakon pregleda, dobio je 200g. Ali vaga kod ped vijek pokazuje više pa se tješim da je ipak dobio minimum. Vodjet ću kod njih na pregledu. Ali on pojede cijeli obrok. Jučer sam mu i kad smo mi večerali dala dva smokija, smazao i njih. 😋
    Mislim da ću nakon pregleda 16.12 uvest drugi obrok, taman će bit nekih mjesec i pol otkad smo krenuli. 

Hany92
    04. Prosinac 2020. 12:56

Avokado neslavno prosao.Kombinirala sam ga sa tikvom i marelicom.😑😑 Opet je poceo izvoljevat sa hranom.Za sve krivim zub!😤
    Ah sta se moze.Bar sam se naspavala.J voli s vremena na vrijeme odspavati tako do 10 pol 11.Inace prije pol 9 se ne budi.Mada mi je oko 12 kasno za dorucak ..prije sam mu radila u 10 al sta kad nam se bas spavalo.Morat cu ipak gledati da bude najkasnije 11.Jer kad uvedem rucak dala bi u 3 recimo.A poslje vecera oko 7🤔Eh planovi planovi..kako iskorjeniti taj glupi poriv u meni da planiram kad to obicno na kraju dovede do frustracije zbog vrlo moguceg neuspjeha.Aliiii neki okvir i red mora biti🤷‍♀️🙆‍♀️
    Zanemarite monolog🤪🤪🤭

https://lb1f.lilypie.com/BzEbp2.png

sagi
    04. Prosinac 2020. 14:49

Hany92

Avokado neslavno prosao.Kombinirala sam ga sa tikvom i marelicom.😑😑 Opet je poceo izvoljevat sa hranom.Za sve krivim zub!😤
    Ah sta se moze.Bar sam se naspavala.J voli s vremena na vrijeme odspavati tako do 10 pol 11.Inace prije pol 9 se ne budi.Mada mi je oko 12 kasno za dorucak ..prije sam mu radila u 10 al sta kad nam se bas spavalo.Morat cu ipak gledati da bude najkasnije 11.Jer kad uvedem rucak dala bi u 3 recimo.A poslje vecera oko 7🤔Eh planovi planovi..kako iskorjeniti taj glupi poriv u meni da planiram kad to obicno na kraju dovede do frustracije zbog vrlo moguceg neuspjeha.Aliiii neki okvir i red mora biti🤷‍♀️🙆‍♀️
    Zanemarite monolog🤪🤪🤭

Super za spavanje 🙂
    Znam sve što se tiče planova i frustracija poslije 😁

Jahanara
    04. Prosinac 2020. 16:36

Mi planiramo a oni sabotiraju🤭 
    .
    Rucali smo blitvu,krumpir,oslic i edmu. Super je pojeo. Mislim da je ovo prva kasica koja nije bila slatkasta. 

Jahanara
    04. Prosinac 2020. 16:38

sagi

Karla89

Jutro ☕ može i za mene?!
    Ja sam čitala da ako dijete slabije jede da je moguće da im fali željezo.. ja ću tražit sad s 9mj kad idemo na pregled da napravimo krvnu sliku.. meni M jaaako malo pojede..to se ne može niti obrokom zvati.. pa se bojim da joj fakat fali željezo..i dobiva mi slabije na kilaži..
    Sinoć smo je vagali, u dva mj ne dobila 500g.. a kao minimum je 300g/mjesečno.. baš me zanima kaj će ped reći na pregledu..zadnji put mi je komentirala da mora više jesti krute hrane, a ono kak da joj dam ako ne želi usta otvoriti 🤦🤷
    Joj, i Teo je na nekoj granici. Bila sam ga vagala za 6 mjeseci, skoro mjesec dana nakon pregleda, dobio je 200g. Ali vaga kod ped vijek pokazuje više pa se tješim da je ipak dobio minimum. Vodjet ću kod njih na pregledu. Ali on pojede cijeli obrok. Jučer sam mu i kad smo mi večerali dala dva smokija, smazao i njih. 😋
    Mislim da ću nakon pregleda 16.12 uvest drugi obrok, taman će bit nekih mjesec i pol otkad smo krenuli.

Tako je i T dobio izmedju 4 i 5 mj pa sam po savjetu patronazne uvela jedan obrok AD popodne sa malo zitarica. 

sagi
    05. Prosinac 2020. 06:33

Jutro ☕
    Jedno buđenje do 4,papanje i tulum do jutra uz polusatno dremkanje 🤣😁

Jahanara da, vidjet ću sad kod pedijatra kolko je zapravo dobio. Pa ne znam, možda bi prije uvela drugi obrok kad ću ionak uskoro, onda bi nam to već bila 3 🤷‍♀️

Jahanara
    05. Prosinac 2020. 06:52

Jutro!
    I mi smo imali prvo budjenje oko 4 (kad se muz probudi pa me demantira🤭 ) i onda u 5 pa pola 6 i od tad smo budni. 
    .
    Da,da Sagi vama je bolje uvesti drugi obrok. Nama je taj Ad uveden neka 2-3tjedna nakon sto smo poceli sa dohranom.
    Kad smo uveli drugi obrok izbacila sam taj obrok sa ad.

brankica09
    05. Prosinac 2020. 08:21

Jutro i ovdje 🙈 standarno nimalo mirna noc 🤪🤭 
    Mislila sam danas uvest ribu, 🐟 ali sad nesto razmisljam 🧐 pedijatrica zbog onog osipa sta je opet izbio rekla sa ne dajem jaja, citruse, orasaste i potencijalne alergene neko vrijeme , dal da odgodim i ribu? Sta mislite ? 🤷‍♀️ 

skoljka
    05. Prosinac 2020. 10:00

Hany92

Zanemarite monolog🤪🤪🤭

🙈😂😂Lakse nam je kad planiramo, cinimo si se organiziranije 😁

skoljka
    05. Prosinac 2020. 10:07

brankica09

Jutro i ovdje 🙈 standarno nimalo mirna noc 🤪🤭
    Mislila sam danas uvest ribu, 🐟 ali sad nesto razmisljam 🧐 pedijatrica zbog onog osipa sta je opet izbio rekla sa ne dajem jaja, citruse, orasaste i potencijalne alergene neko vrijeme , dal da odgodim i ribu? Sta mislite ? 🤷‍♀️

Ja ne bi nista novo  dok ne prodje alergija. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.