Od danas mi beba ima pjenusavu kakicu, imao netko?
Mi imali neko vrijeme.. rekla pedijatrica da je to normalno 🤷
Malina moja isto imala neko vrijeme isto ped rekla da je normalno, proci ce 😊
Jahanara vidiš tvoja patronažna totalna suprotnost od naše..naša nije dala kupati sve dok pupak ne otpadne, tad smo je zvali i onda je došla, pošto je sve bilo ok i suho tek tad smo ga kupali..rekla je nikako prije.. jel često kupate bebu? Probaj razmak veći napraviti da to zaraste kako treba, prebriši je vodom i blazinicama.
Aew2 vjerujem da će sve biti ok! Znam da ti je teško, ali moraš biti snažna zbog malenog! Bitno da nije nešto strašno i da ste pod nadzorom u bolnici..bravo jer si na vrijeme skužila, što bi tek bilo da ste odgađali odlazak u bolnicu. Sretno i 😘 malenom!! 💙
M sinoć zaspala u 21, buđenje u 3 i spavanje do pola 7.. milina..napokon se svi naspavamo 🤗 sad opet spava, zaspala je već prije 7..ja uspjela stan srediti, srdele očistiti..doručkovati i evo pijem već drugu kavu 🙈💙
Karla 2-3 puta smo ga kupali i rekla sam muzu da nema sanse da ga kupam dok god to ne postane suho. Tako i radim, brisem ga vodom i blazinicama.
Patronazna je cista suprotnost patronaznoj koju smo imali sa malom i s kojom sam bas bila zadovoljna.
Jahanara vidiš tvoja patronažna totalna suprotnost od naše..naša nije dala kupati sve dok pupak ne otpadne, tad smo je zvali i onda je došla, pošto je sve bilo ok i suho tek tad smo ga kupali..rekla je nikako prije.. jel često kupate bebu? Probaj razmak veći napraviti da to zaraste kako treba, prebriši je vodom i blazinicama.
Aew2 vjerujem da će sve biti ok! Znam da ti je teško, ali moraš biti snažna zbog malenog! Bitno da nije nešto strašno i da ste pod nadzorom u bolnici..bravo jer si na vrijeme skužila, što bi tek bilo da ste odgađali odlazak u bolnicu. Sretno i 😘 malenom!! 💙
M sinoć zaspala u 21, buđenje u 3 i spavanje do pola 7.. milina..napokon se svi naspavamo 🤗 sad opet spava, zaspala je već prije 7..ja uspjela stan srediti, srdele očistiti..doručkovati i evo pijem već drugu kavu 🙈💙
Hvala na pozitivnim mislima.I ja vjerujem da nije strasno kao sto zvuci.Jos se ne zna puno.Evo napreduje,cim su mu dodali elektrolite kao da je ojacao..mozda ga to i zezalo za kilazu.Bakterija je pod konrolom jos jedino treba vidit kaj je to sa bubregom i zbog cega.
https://lb1f.lilypie.com/BzEbp2.png
Citam malo sta pisete ali jednostavno mi je mozak zakazan.
Mi idemo na bolje mada probkem postoji,navodno se noze ljeciti ako je to..jos c3 oni obrafiti sve da budu sto posto.Radili uzv mozga,srca,jetre,slezene,mjehur i bubrega,sve dobro nije infekcija napravila stetu.
Osim..😢😞…jedan bubreg ima neke naznake na sebi da mokraca iz njega odlazi ali se vraca..tako nesto,povezuju to sa tim nedostatkom elektrolita.
Navodno ako je to moze se ljeciti.Jos moraju ustvrditi sto posto.Malo je reci da sam tuzna,ali nisam ljuta..uvjek moze gore i ima teskih slucajeva on je vedar i bistar i rijesit cemo mi to.Opet cjeli dan pikanje..nema glasa kolko isplace..a ja nemam vise suza😔.
Urinarna bakterija je e coli za sada.Drze to pod kontrolom..sada trebaju samo sve povezat i iznjet mi sa cime raspolazu
Ae2ew2 baš mi je zao. Bit će maleni bolje, ti budi samo jaka zbog njega ❤️❤️ zelim vam brz oporavak
A kako si to sve skuzila, koji su bili simptomi?
I kako je dobio tu bakteriju?… 😐😐
Kad sam de rekla za temp i da mi je nesto neobicno,ko da je vise bio pospan(sto je jako tesko skuzit jer bebe i jesu takve..ali osjetila sam)i ona me poslala vafit krv i mokracu,kad dosao nalaz poslala nas odma hitno u bolnicu,ma horor.Jako su slabi simptomi bas trebas imat srece
https://lb1f.lilypie.com/BzEbp2.png
Pitanjce: ako je beba u kosari od kolica da li joj treba kapica? Stavim kad idemo van al kako mrda glavom tako spada i svakih 10 koraka ja popravljam.
Pitanjce: ako je beba u kosari od kolica da li joj treba kapica? Stavim kad idemo van al kako mrda glavom tako spada i svakih 10 koraka ja popravljam.
Ja odustala od kapice, poslozim nekak tetra pelenu oko glave. Moj se u kosari stalno budi i place jer nista valjda ne vidi :(
Jahanara ja sam isto odustala od kapice. Kad je držim još i nekako ali u kolicima stalno spada. Ali u kolicima je zaštitim od vjetra, a toplo je pa smatram da joj ni ne treba.
Ae2ew2 dobro da ste na vrijeme skuzili. Držim fige da se sto prije oporavi.
Mi još uvijek čekamo seku, nije htjela kući jučer tako da danas stiže htjela/nehtjela - fali mi 😄
Karla 2-3 puta smo ga kupali i rekla sam muzu da nema sanse da ga kupam dok god to ne postane suho. Tako i radim, brisem ga vodom i blazinicama.
Patronazna je cista suprotnost patronaznoj koju smo imali sa malom i s kojom sam bas bila zadovoljna.
Nama isto patronazna nije dala da se kupamo, dok ne bude skroz suho, i bome dotad smo samo brisali krpicom, i onda kak sam stalno slikala pupak i njoj slala, kad je skroz bio suh ona rekla da mozemo. A bome je dugo trajalo 🙈
Sortiraj odgovore
Najstariji