Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    My baby
    13. Lipanj 2020. 13:26

Jahanara ja svoju vozim u jajetu inemamo vise kapu nekad joj trakicu stavim,i danas sam joj obukla kratke rukave

• Pupi30
    13. Lipanj 2020. 14:23

Mi smo danaa bili u centru vise od 2 sata...pola u kolicima pola u klokabici.Jupiii prvi izlazak van kvarta.A sinoc je odgulio od 22:30 do 4:30 jutros 🙈🙈 i nije ni tad trazio...nego sam ga ja pristekala ni siku...posikio u snu i nastavio spavati do 8 🤣

sagi
    13. Lipanj 2020. 14:40

Mi smo budni od 6 i nije se odvojio od sise do 10,al eto ga sad soava preko sat, i prije toga je imao spavanac od sat.

Inale, crvenilo sa upaljebe sise se povuklo i nemam temp, nadam se da se to više neće ponovit 🤞

Jahanara
    13. Lipanj 2020. 18:10

Onda i ja odustajem od kapice dok je u kosari. 😀 
    .
    Sagi super da je bolje! 🤞 da se ne ponovi.
    .

My baby

Jahanara ja svoju vozim u jajetu inemamo vise kapu nekad joj trakicu stavim,i danas sam joj obukla kratke rukave

Ajme onda ja svog previse oblacim. Imao je danas kratki bodi, dugi kombinezon, prebacila tanku dekicu po nogama i jos zatvorila kosaru. Mora da je prokuhao.🤪

brankica09
    13. Lipanj 2020. 18:29

Cure provjerite po tabanima i po prsima, gurnete ruku u bodi i vidite najbolje ako je to toplo ok je, rukice i nos mogu biti hladnjikavi 🙈

My baby
    13. Lipanj 2020. 18:32

Mojoj je i u kratkim rukavima danas bile ruke i noge tople jos sam joj samo tajice obukla i tanke stopalice.trakicu sam joj skinula na kraju

Jahanara
    13. Lipanj 2020. 18:59

brankica09

Cure provjerite po tabanima i po prsima, gurnete ruku u bodi i vidite najbolje ako je to toplo ok je, rukice i nos mogu biti hladnjikavi 🙈

Gledam po prsima al kao racunam da jos nema razvijen centar za termoregulaciju i da lezi na miru pa ga obucem vise nego treba🙈

sagi
    13. Lipanj 2020. 19:40

Jahanara

Onda i ja odustajem od kapice dok je u kosari. 😀
    .
    Sagi super da je bolje! 🤞 da se ne ponovi.
    .

My baby

Ajme onda ja svog previse oblacim. Imao je danas kratki bodi, dugi kombinezon, prebacila tanku dekicu po nogama i jos zatvorila kosaru. Mora da je prokuhao.🤪

Tak i ja svojega plus još čarapice 🙊

Fever
    13. Lipanj 2020. 20:11

Mi se nekada ( kao npr sada) borimo s uspavljivanjem, vecinom sad kad treba spavsti oko 7-8, toliko je umoran i ima zatvorene oci al place dok se ne namjesti kak mu pase pa tek onda zaspe, nekad traje sat vr uspavljivanje a nekad se opatosi dok jede, podrigne u snu,  zna i stucati i ne razbudi se

It’s a baby boy💙

13. Lipanj 2020. 20:26

Moj danas body,kratke hlacice i carapice,tanki prekrivac. Jos sam dojila u parku oko 11h. 

Moja beba ne voli kupanje, ali u tummy tub je bilo mmmmrvu manje vriske. Valjda ce zavoljeti tu vodu :(

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.