Majuska moja je nervozna i dalje svako popodne iza 16 sati. Bude dan da bude bez nervoze i ja se ponadam kad ono ispočetka.
Sad evo trenutno nakon kupanja vrišti na cicu. Ne mogu je ni nahraniti, čekam da se smiri s dudom i bude u polusnu da se fino najede, i onda ide u krevetić.
Karla da, bas ima trenutak kad pređe u premorenost i veliki ih je problem uspavati. Evo slika https://ibb.co/PtP8jCm
Malina je bas sam pronasla svoju u puno toga.Ja iskreno majuska ne znam sta je plac jer moja skoro nikad ne place i kad ima proceduru da prdne ili se pokaka onda se samo glasa 😂,mialim zaplace ona ali ne da place to traje kratko.skuzila sam da ne voli puno na ruke ali kad ju spustis satima zna biti budna i suti.evo npr sinoc nije zaspala od 20 do pol jedan ali je sutila i bila dobra dok danas bude kratko budna i vecinom spava.
Blago tebi , ova moja je danas presla sve mjere ...nece vani biti u kolicima nece u njihaljci nista ...nahranim ju ,presvucem nosim ne valja 😂
Ako do sad nisam imala sijede sad sigurno imam 🤣
Majuska tak i moj, sad spava al se komesa.
Suprg kaze da suzra najavljuju kisu pa sigurno zato, vec smo skuzili i prije da na vrijeme jako reagira
It’s a baby boy💙
Jutro cure!
Sinoc opet nikako zaspati🙁 navece se ponasa kao da je u skoku, a preko dana sasvim dobra beba. Bas sam umorna…
.
Ae2ew2 kako ste?
Joj, točno znam kroz što prolazite. Nama je trajalo dobrih dva mjeseca ..spava joj se a ne želi zaspati..uspavljivanje nam je znalo trajati od pola 8-pola 11.. koma smo bili .to bi nas iscrpilo više nego cijeli dan.
Inače ja sam skužila da joj ne smijemo dozvoliti da bude budna duže od 2.5-3h i onda nije preumorna i uspije se uspavati brzo. Zadnjih mjesec dana nam to super funkcionira , pa probajte..
Makar u 19h stavi bebu da odspava malo, bit će lakše uspavljivanje za noć.
Da to je tocno, slobodno prije nocnog spavalja da odapava malo, bolje kroz noc spava i lakse zaspi, nemojte se bojati da nece htjeti vise zaspati.
Ako ce vam biti lakse i moj je danas bio malo nervozan 🙉, al ja sam skuzila da je on nervozan bas kad mu nesto ne odgovara nps kad mu je vruce ili kad se priprema na deracinu jer mu joooos nisam dala jest jer to mora biti u trenutku kad on pomisli na sisu valjda 😂😂😂, a moze biti i da je do vremena, i prosli put kad je bila promjena na gore je bilo nervoze.
Skoljka i Jahanara malenom su elektriliti sada dobri!🙏💙dobiva na kilazi,to ga je sve mucilo...cak ono kaj smo mislili da su grcevi ustvari ga bakterija bubala,tj.zbog nje.😞😔Sutra ga preuzima jedna dr.pa cu nadam se sve saznati.Stalno ga pikaju,bude veseo i onda ga uzmu i vrate svog isfrustriranog,tuznog😢
Znam da ce na kraju biti sve dobro,al8 malo je reci da sam slomljena..muz ga ne moze vidjet,nema posjeta ako je mama sa njime..ja ga vidim na kratko samo da mi da snage da izdrzim.
Moje misljenje je da po svemu sudeci bakterija je prouzrocila ovo sa bubregom kao i ovo sa elekreolitima...ali pustit cu dr.da mi sve objasne i kazu.
Pozz⚘
https://lb1f.lilypie.com/BzEbp2.png
Skoljka i Jahanara malenom su elektriliti sada dobri!🙏💙dobiva na kilazi,to ga je sve mucilo…cak ono kaj smo mislili da su grcevi ustvari ga bakterija bubala,tj.zbog nje.😞😔Sutra ga preuzima jedna dr.pa cu nadam se sve saznati.Stalno ga pikaju,bude veseo i onda ga uzmu i vrate svog isfrustriranog,tuznog😢
Znam da ce na kraju biti sve dobro,al8 malo je reci da sam slomljena..muz ga ne moze vidjet,nema posjeta ako je mama sa njime..ja ga vidim na kratko samo da mi da snage da izdrzim.
Moje misljenje je da po svemu sudeci bakterija je prouzrocila ovo sa bubregom kao i ovo sa elekreolitima…ali pustit cu dr.da mi sve objasne i kazu.
Pozz⚘
Aew iz svega ovog ces izaci jaca...jako si hrabra i malecki je sretan sto te ima za mamu.Jos malo izdrzi i sigurno cete se uskoro svi troje maziti u svom krevetu ❤❤❤
Jutro cure!
Sinoc opet nikako zaspati🙁 navece se ponasa kao da je u skoku, a preko dana sasvim dobra beba. Bas sam umorna…
.
Ae2ew2 kako ste?
Joj, točno znam kroz što prolazite. Nama je trajalo dobrih dva mjeseca ..spava joj se a ne želi zaspati..uspavljivanje nam je znalo trajati od pola 8-pola 11.. koma smo bili .to bi nas iscrpilo više nego cijeli dan.
Inače ja sam skužila da joj ne smijemo dozvoliti da bude budna duže od 2.5-3h i onda nije preumorna i uspije se uspavati brzo. Zadnjih mjesec dana nam to super funkcionira , pa probajte..
Makar u 19h stavi bebu da odspava malo, bit će lakše uspavljivanje za noć.
Da to je tocno, slobodno prije nocnog spavalja da odapava malo, bolje kroz noc spava i lakse zaspi, nemojte se bojati da nece htjeti vise zaspati.
On puno spava preko dana. Bude budan ujutro 2 sata otprilike. I oko podne kratko nesto. Ostatak dana spava sve do 7-8. I tada krece nervoza. I tada zijeva da bi spavao al nikako zaspati. A ne znam kako da ga preko dana drzim malo vise budnim kad zaspe dok jede.
https://miss7mama.24sata.hr/beba/razvoj-u-prvoj-godini/sretna-beba-idealan-raspored-spavanja-tijekom-dana-964
Sortiraj odgovore
Najstariji