Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    13. Lipanj 2020. 20:28

Fever

Mi se nekada ( kao npr sada) borimo s uspavljivanjem, vecinom sad kad treba spavsti oko 7-8, toliko je umoran i ima zatvorene oci al place dok se ne namjesti kak mu pase pa tek onda zaspe, nekad traje sat vr uspavljivanje a nekad se opatosi dok jede, podrigne u snu, zna i stucati i ne razbudi se

Kako ga uspavljujes?

Jahanara
    13. Lipanj 2020. 21:27

sagi

Jahanara

Onda i ja odustajem od kapice dok je u kosari. 😀
    .
    Sagi super da je bolje! 🤞 da se ne ponovi.
    .

My baby

Jahanara ja svoju vozim u jajetu inemamo vise kapu nekad joj trakicu stavim,i danas sam joj obukla kratke rukave

Ajme onda ja svog previse oblacim. Imao je danas kratki bodi, dugi kombinezon, prebacila tanku dekicu po nogama i jos zatvorila kosaru. Mora da je prokuhao.🤪

Tak i ja svojega plus još čarapice 🙊

Ima i moj carapice samo sam zaboravila napisati😆😆

skoljka
    13. Lipanj 2020. 23:13

Vecer curke.. 
    Ae2ew2 kako je maleni? 

Nikako se javiti danas, prala sam kocke oko kuce po najvecem suncu, i sta mislite, evo me gorim, ledja ziva vata 😡

Maja kako su prosle kratitke? 

Moj A je cjeli dan u dugom bodju, donji dio trenirke koji se digne pa bude kao kratke hlacice 😂 i carapice, od jutra je tak i nisam ga pokrivala ako je budan, ujutro oko 10 smo isli u setnju tad je vec bilo prevruce, preko dana je u kuci, nema potrebe da bude na ovoj vrucini preko dana, i od 18 do 20:30 smo bili vani. Kapu vec jaaako dugo ne nosi, samo ono kad je par puta zahladnilo, dok je bio manji tetra je bila obavezno preko kolica da ga stiti od vjetra. 

• Pupi30
    13. Lipanj 2020. 23:39

Fever

Mi se nekada ( kao npr sada) borimo s uspavljivanjem, vecinom sad kad treba spavsti oko 7-8, toliko je umoran i ima zatvorene oci al place dok se ne namjesti kak mu pase pa tek onda zaspe, nekad traje sat vr uspavljivanje a nekad se opatosi dok jede, podrigne u snu, zna i stucati i ne razbudi se

I mi smo se borili dok se ja nisam predala i odlucila koristiti dudu za to...od tad zaspe ili u 10 sekundi ili 10 minuta 🤣🤣

Fever
    14. Lipanj 2020. 00:45

Ma dobije dusu, ako ga istavim da se sam uspava jako tanko zaspe i na svaki trzaj se probudi, ovako ga ja ns sebe i ljuljuskam i zaspe, kad vidim da je cvrsto- spustim ga. Evo jos spava a uspavala ga to jedva kad sam i napisala post.
    Bio je bas nervozan jer je imao isprekidan san popodne kak je u dva navrata zaspao u autu za kratke voznje i probudio se cim smo stali

It’s a baby boy💙

Fever
    14. Lipanj 2020. 00:46

Dobije dudu*

It’s a baby boy💙

Jahanara
    14. Lipanj 2020. 08:56

Jutro cure!
    Sinoc opet nikako zaspati🙁 navece se ponasa kao da je u skoku, a preko dana sasvim dobra beba. Bas sam umorna...
    .
    Ae2ew2 kako ste?

14. Lipanj 2020. 09:38

Moja oce srecom kapicu, a kako je ovo ludo vrijeme i stalno puse ja joj stavljam, ona se ne buni. Nosi dugi bodi, tajice i carapice. Nije se dosad uznojila. Ovisi sve i do bebe. Evo moja starija nema sanse da spava pokrivena, znaci potkosulja i gace, ja je pokrivala milion puta i samo je gnjavila i razbuđivala s tim, tek predjutro oce da je pokrijem. A bebolina ce bit da je zimogroznija na mene 😂
    Ja mislim da mi se jucer napravio blister na bradavici, neki prozirni mjehuric i ja ga probusila. Sad kad doji na tu cicu malo boli i ranicu malu je napravila i jos jutros bljucnula krv, srecom sam znala da je od toga inace bih se sokirala. A to mi je i starija jednom napravila pa sam odmah letila doktoru, ali isto je od ranice bilo. Tako da i na to budete spremne.

Majuska
    14. Lipanj 2020. 10:19

Netko je vec pisao o pristicima po licu ...jutros se probudim k imam sta vidjeti .Jel to ciscenje ili je od necega sto sam ja pojela

Fever
    14. Lipanj 2020. 10:47

Majuska moj de jos cisti, nekad bude jedna nekad puni obrazi... 

It’s a baby boy💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.