Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jahanara
    12. Lipanj 2020. 22:13

Majuska i nas pupak nikako zarasti🙄 stalno vlazi. Pupak se uvukao al nije zarastao. S tim da smo mi njega par puta kupali jer je patronazna rekla da bez obzira na vlazenje da ga mozemo kupati. I nisam htjela al kako je ona svaki put pitala jesmo kupali vise me bilo sramota govoriti da nismo. Ispadalo mi je kao da smo neki prljavci. A svaki put kad se pokaka perem guzu vodom i svaku drugu noc ga prebrisem cijelog. 
    .
    Sto se tice uzv kukova, zvala sam da nas narucim pa su mi u DZ rekli da tek kad bude imao 3mj da dodjemo.
    .
    Ae2ew2 bit ce to sve dobro! Bitno da infekcija nije nista drugo zahvatila. Drzi se i budi hrabra i jaka  i za sebe i njega! 

skoljka
    12. Lipanj 2020. 23:33

Ae2ew2 dobro si rekla uvijek moze gore, sli svakako to kroz sta prolazite vama je sad najgore 🤷🏻‍♀️ Odlicno da bakterija nije napravila ogromnu stetu, mada je i to jako puno, nadam se da ce se moci lijekovima rijesiti bez operacije kasnije. 💙❤️

Hany92
    12. Lipanj 2020. 23:49

Pa jos se ne zna tocno najvjerojatnije bakterije to izazvale ali moze biti i nekaj drugo.Kako sam skuzila..osjetilw sam..bilo mi neato neobicno ..plus temperatura..uhh dosli smo na vrijeme kazu🙏
    Ne znam kak dobio...ta esherihija je inace u debelom cr8jevu a ako dode u mokracni ttak stvara probleme..vjerojatno pelenom😑
    Ne znam..puno je tu mogucnosti

https://lb1f.lilypie.com/BzEbp2.png

• And26
    13. Lipanj 2020. 00:06

Pozdrav curke, beba stara tj dana pocinju grcevi,uzeli smo Biogaia kapi,mozete mi molim vas pomoci sa doziranjem pise 5 puta na dan, znaci 1 kap 5 puta na dan? 

skoljka
    13. Lipanj 2020. 00:11

And26

Pozdrav curke, beba stara tj dana pocinju grcevi,uzeli smo Biogaia kapi,mozete mi molim vas pomoci sa doziranjem pise 5 puta na dan, znaci 1 kap 5 puta na dan?

1 puta na dan 5 kapi

skoljka
    13. Lipanj 2020. 00:15

skoljka

And26

1 puta na dan 5 kapi

Biogaia nije za grceve, ona je probiotik. Bio gaia ima dobre bakterije koje pomszu brzem sazrijevanju crijeva i imunitetu. 
    Za olaksavanje grceva/kolika su ti Espumisan, Tiba, Sabsimplex.. Ima ih jos dosta vrsta ali kako moj nije imao grceve nisam bas pohvatala koje jos imsju, vjerujem da ce ti neka cura bolje objasniti. 

• And26
    13. Lipanj 2020. 00:23

Patronazna mi je savjetovala prvo uzimanje probiotika pa kasnije espumisan,ali poslala sam muza u ljekarnu i od sve panike zbog placa  vise ne znam sta citam u tim upuctvima ni kak se kaj koristi😰 

sagi
    13. Lipanj 2020. 01:15

Jahanara

My baby sretan prvi mjesec💕 kako vrijeme brzo lete!
    .
    Brankica bome velika cura, neka samo raste!😀
    .
    Majo uzivajte sutra!
    .
    Sagi vazete li Tea? Dobiva li na kilazi?

Važemo, a bila je i patronažna pa ga vagala, dobiva , ali nedovoljno. Patronažna kaže da ne brinemo, neke bebe dobivaju slabije na početku.
    I taman ispo pupak kad je došla 🙂

Daisy30
    13. Lipanj 2020. 05:24

malina08

Od danas mi beba ima pjenusavu kakicu, imao netko?

Moj vec neko vrijeme ima. To mu dođe od zraka u crijevima kojeg se naguta dok jede. Dosta i prdecka i muci se s time. A podrignut mi uspije svake prijestupne 

Jahanara
    13. Lipanj 2020. 08:35

Jutro!
    Bas je losa noc iza nas. Do pola 3 smo imali show program. Mucio ga trbuscic. U pola 5 vec budan trazi jesti. I od pola 8 smo budni zapravo. Satrana sam😔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.