Ae3ew nadam se da će mali miš čim prije biti boljr 🤞
Vaki oko 500 kuna u baby centru. A isto staviš ga malo više ili niže, pokazije drugačije. 😕
.
Ja sam se dabas ptobudila s temp i tvrdom i užasno bolnom desnom sisom. A mali ju dojio po noći, još sam se nakon togs izdojila. Nije htio tu sisu pa sam masirala i plakala od boli.
Ptodisavala kao trudove.
I stiskala sam tvrdi dio kad je bio na sisi i sad imsm podljev, crveno, bolno. Ali boljr je udnosu na jutro.
Ae2ew2 🤞 da svi ostali nalazi budu uredni i da maleni sto prije ozdravi!💙
Uh sagi, stavljaj vrele, ali vrele obloge 10 min,masirsj i onda malog stavi na sisu ili se izdoji pa stavi hladan kupus nakon toga
Uh sagi, stavljaj vrele, ali vrele obloge 10 min,masirsj i onda malog stavi na sisu ili se izdoji pa stavi hladan kupus nakon toga
Meni izdajanje nije razbilo cvorice samo njegovo povlacenje...obavezni topli tus i masaza pod tusem prije podoja da opusti sike i mali ce ti povuci sve..bar je meni tako. Masaza na nacin da s dlanom bolno podrucje guras prema bradavici.Tako su mene cure savjetovale i spasile.
Sagi radi ovako kako su ti cure napisale. Boli ko vrag ali moras to izbiti van. Ja sam na antibioticima bila radi toga.
Meni je starija sinoć prvi put prespavala kod bake i dede. Bas sam pomiješanih emocija. Sretna sam sto je tamo, a tužna sto nije samnom. Iako znam da je tamo kao kraljica. Večeras dolazi, jedva čekam 😄
Bebica je dobro spavala noćas, klasika uz jedno cijelo presvlačenje jer je promociji sve
Jel prehladno za carapice, body i kratke hlacice i lagani prekrivac u kolicima? Jucer je imao samo kombinezon bez bodija i sav se preznojio u tom jajetu
Mickey,moji danas poslije vrtica idu kod bake.
Sutra imamo krstenje..u guzvi sam totalnoj..ovako u miru sve pospremim..i valjda nece stic razbacat sve ponovo dok dodju gosti. Ujutro se probudim..pokupim malu..i idemo na frizuru..onda odem po malog i picimo doma.
Nina je jucer cijeli dan u kratkom bodiju i tankim hlacicama. Vec smo i kratke hlace oblacili kad je bilo bas vruce. Ako spava..pokrem ju dekicom. Ja mislim da im nije hladno..i ne zelim ju pretopljavat nepotrebno.
Aaaew nadam se da ce biti sve ok.
Mi danas imamo punih mjesec dana❤️❤️
Jel kojoj od vas bebica imala proljevastu stolicu? Primijetila sam da zna tako imat zadnjih par dana, al danas bas dosta :/ Sreca pa se potrefilo i da nam je danas popodne prvi pregled kod pedijatrice. Nadam se da nije nista zabrinjavajuce...
Sortiraj odgovore
Najstariji