Jutro cure!
Aaeew nadam se da ste bolje.
Jahanara moja je sinoc bila budna od osam do pola jedan,nije plakala ni nista nego nije spavala 😁
Moja oce srecom kapicu, a kako je ovo ludo vrijeme i stalno puse ja joj stavljam, ona se ne buni. Nosi dugi bodi, tajice i carapice. Nije se dosad uznojila. Ovisi sve i do bebe. Evo moja starija nema sanse da spava pokrivena, znaci potkosulja i gace, ja je pokrivala milion puta i samo je gnjavila i razbuđivala s tim, tek predjutro oce da je pokrijem. A bebolina ce bit da je zimogroznija na mene 😂
Ja mislim da mi se jucer napravio blister na bradavici, neki prozirni mjehuric i ja ga probusila. Sad kad doji na tu cicu malo boli i ranicu malu je napravila i jos jutros bljucnula krv, srecom sam znala da je od toga inace bih se sokirala. A to mi je i starija jednom napravila pa sam odmah letila doktoru, ali isto je od ranice bilo. Tako da i na to budete spremne.
Kako probusila? Ja imam zutu tockicu, ne znam da li da diram ili ne
Pozdrav svima!
Nama se jučer seka haharica vratila i mala nije spavala od 14:30- 21. To je bio živi očaj, umorna oci joj se sklapaju ali nema šanse zaspat. I taman zaspe seka se prodere 😱 zaspala je tek kada je starija zaspala i imam osjećaj da se cijelu noc budila.
Nedavno sam naišla na članak koliko po starosti i trebao maksimalno trajati bebin period budnosti prije idućeg spavanca. Za bebe do 10 tjedana piše maksimalno sat vremena i onda im omogućiti da odmore. I stvarno na mojoj funkcionira, samo je stavim u kolica kad prođe sat vremena i zaspe. Odspava nekad pol sata, nekad dva sata 🤷🏼♀️ Naravno kad haharicu maknem od nje 😂
Cure jeste gledali na missmama tajni jezik beba zenska je gostovala u oprah daj pogledajte to i fakat je tako 😁njihovi zvukovi koje proizvode sta znace
Moja oce srecom kapicu, a kako je ovo ludo vrijeme i stalno puse ja joj stavljam, ona se ne buni. Nosi dugi bodi, tajice i carapice. Nije se dosad uznojila. Ovisi sve i do bebe. Evo moja starija nema sanse da spava pokrivena, znaci potkosulja i gace, ja je pokrivala milion puta i samo je gnjavila i razbuđivala s tim, tek predjutro oce da je pokrijem. A bebolina ce bit da je zimogroznija na mene 😂
Ja mislim da mi se jucer napravio blister na bradavici, neki prozirni mjehuric i ja ga probusila. Sad kad doji na tu cicu malo boli i ranicu malu je napravila i jos jutros bljucnula krv, srecom sam znala da je od toga inace bih se sokirala. A to mi je i starija jednom napravila pa sam odmah letila doktoru, ali isto je od ranice bilo. Tako da i na to budete spremne.
Iglicom, a izgledalo je ko mali zulj prozirni, sad neznam da li da diras ili ne 😬
Iglicom, a izgledalo je ko mali zulj prozirni, sad neznam da li da diras ili ne 😬
Evo imam oblog od maslinovog ulja, kad se mali probudi cu probat jos vruci oblog prije podoja. Toliko me boli dojenje na toj sisi, ne znam je li zbog te tockice ili smo dobili soor. Pocela sam mazati Rojazolom. Bas me grozno boli :(
Jutro cure!
Sinoc opet nikako zaspati🙁 navece se ponasa kao da je u skoku, a preko dana sasvim dobra beba. Bas sam umorna…
.
Ae2ew2 kako ste?
Joj, točno znam kroz što prolazite. Nama je trajalo dobrih dva mjeseca ..spava joj se a ne želi zaspati..uspavljivanje nam je znalo trajati od pola 8-pola 11.. koma smo bili .to bi nas iscrpilo više nego cijeli dan.
Inače ja sam skužila da joj ne smijemo dozvoliti da bude budna duže od 2.5-3h i onda nije preumorna i uspije se uspavati brzo. Zadnjih mjesec dana nam to super funkcionira , pa probajte..
Makar u 19h stavi bebu da odspava malo, bit će lakše uspavljivanje za noć.
Moja A je uzasna danas , samo place ...sva je promukla od deranja 🤪
Neznam kako joj vise udovoljit .
Kako vase bebe ,jel samo moja nervozna ?
Moja A je uzasna danas , samo place …sva je promukla od deranja 🤪
Neznam kako joj vise udovoljit .
Kako vase bebe ,jel samo moja nervozna ?
Moj svaki dan place, vec sam otupila. A sam skuzila kad cendra, a kad je "ozbiljno". Navinula sam mu kuzmu i shaka zulu i zaspa je cendrajuci sam od sebe. Boze mili.
My baby, super je video, bas cu pratiti :D
Malina je bas sam pronasla svoju u puno toga.Ja iskreno majuska ne znam sta je plac jer moja skoro nikad ne place i kad ima proceduru da prdne ili se pokaka onda se samo glasa 😂,mialim zaplace ona ali ne da place to traje kratko.skuzila sam da ne voli puno na ruke ali kad ju spustis satima zna biti budna i suti.evo npr sinoc nije zaspala od 20 do pol jedan ali je sutila i bila dobra dok danas bude kratko budna i vecinom spava.
Sortiraj odgovore
Najstariji