Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    brankica09
    11. Lipanj 2020. 18:00

Aaaaaee2eeeeeew2

Hvala jos jednom svima na podrsci…
    Skoljka,ne znam nisam primjetila..cak nam djelovo bucmastiji,elektroliti mu losi.Bio vedar,smijao se

🤞 da sto prije bude bolje mis 💙

Majuska
    11. Lipanj 2020. 20:27

Karla89

Majuska

Cure tiba kapi jel koristi tko ? Jel valja to sta ?

Mi koristimo više od tjedan dana , evo nakon dva i pol mj napokon smo bez grčeva.. sad se bojim prestat s njima da nam se opet ne jave.. mislim da ćemo potrošit bocu pa onda pauzu napraviti.. al ja ne dajem kako piše u uputama nego samo prije spavanja joj dam oko 10-12 kapi.
    .
    Sagi nemoj bit u bedu, ne dobivaju sve bebe jednako na težini..ai ako ćete davat dohranu pa nije kraj svijeta, jedan dva obroka neko vrijeme i onda ukinete, sve će to bit ok 😉

A jel to poput bio gsi ili? Jel dajes onda i jedno i drugo ?

Hany92
    11. Lipanj 2020. 20:35

Trazili da mu rade  lumbalnu punkciju,moras potpisat..i tako da su mu napravili.Uf sto me to uzrujalo sve skupa

https://lb1f.lilypie.com/BzEbp2.png

• Sancy3
    11. Lipanj 2020. 20:43

Aaaaaee2eeeeeew2

Trazili da mu rade lumbalnu punkciju,moras potpisat..i tako da su mu napravili.Uf sto me to uzrujalo sve skupa

Kakvi su dosadasnji nalazi?jesu ti rekli sta konkretno?

MickeyMouse
    11. Lipanj 2020. 20:46

Aaaaaee2eeeeeew2

Trazili da mu rade lumbalnu punkciju,moras potpisat..i tako da su mu napravili.Uf sto me to uzrujalo sve skupa

Jesu rekli sto konkretnije? U kojoj ste bolnici?

My baby
    11. Lipanj 2020. 22:33

Aaaew mogu mislit kako ti je..ja sam tako sa mladjom kcerkom morala biti dusa me bolila..

skoljka
    11. Lipanj 2020. 22:40

Aaaaaee2eeeeeew2

A joooj, od srca se nadam da ce nalaz biti dobar i da ce misic biti zdrav i da sve pretrage budu samo da se potvrdi da je sve uredu  💙
    Sto je sa dosadasnjim pretragama, od jucer i jutros? Jesi li razgovarala sa nekim doktorom, ili ti jos ne daju info? 

Hany92
    11. Lipanj 2020. 23:23

Evo ovako..nalazi su takvi da ima tu uri.inf ali ne zna se koje jos bakterije..sutra ce znati.
    Prima infuziju zbog elekrolita koji mu fale.Malo malio vade krv iz glavice da to prate..on jede hvqla bogu po 100 ml(vazem ga svaki podoj)kaze dr da koj djeluje bolje..i meni isto..malo je uspavan vise i tako ali kad je budan veseo je.Spojen na aparat da mu prate vit.organe.Zele vidjeti je li jakvu stetu prouzrocila infekcija.Dobiva antibiotik venski.Punkcijom nisu izvukli tekucinu pa ce ga tretirati kao da je poz.rezultat..Ne znam sta jos reci..radit ce mu uzv bubrega...
    Jetra i slezena ok.
    Uh..eto.
    Ja sam u vinogradskoj.

• Pupi30
    11. Lipanj 2020. 23:52

Ae2 joj nisam bas danas bila aktivna,vidim da si s bebom u bolnici...sve ce biti u redu, jaki ste oboje. Drzi se i ljubi bebilicu❤❤

Hany92
    12. Lipanj 2020. 01:07

Pupi30

Ae2 joj nisam bas danas bila aktivna,vidim da si s bebom u bolnici…sve ce biti u redu, jaki ste oboje. Drzi se i ljubi bebilicu❤❤

Hvala tiii❤Moramo samo pozitivno,ali tesko biti hladne glave.Hrabar je on.Barem sam naucila da trebam slusati svoj majcinski instikt..i hvala Bogu jesam

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.