Mellorine i nama se malo poremeti sve kad je netko kod nas u njegovo vrijeme spavanja 🙄
Mmammaa ajoj nikad mira 🤦♀️
Jutro.. Sorry sto ne pisem redovno, a ja sam bas zagovaratelj foruma 🙈 sve procitam svaki dan redovno, ali taman kad hocu komentirat nesto iakrsne i zab..
.
Ugl iza nas tjedan UZASNIH noci sto kod A nije praksa, ali sta da se radi 💪🏻
.
Ovo sto se tice sjedenja sa 6 mjeseci bolje da ne komentiram, samo me iznerviralo, kakvo sjedenje ako se beba sama nije posjela, ne slusaj tudje gluposti i ne opterecuj bebinu kraljeznicu i kukove. Kad je kraljeznica spremna beba se sama posjedne, naravno ako je sve ok. Evo moj se posjeo sa 8mjeseci, iredu je i da se sad sa 9 posjedne ali on nekud zuri pa bi vec i korake radio, sto je po meni prebrzo.
.
Pitat cu ovdje isto kao i na wp, jwl mi neka moze napraviti usporedbu pelena cjenovno i velicinom, ako je probala sve tri vrate naravno. Pampers activbabay
Beautybaby-muller
Babylove-dm
.
Pampers je najskuplji i najmanji. Beautybaby je, mislim cak najveci od sve 3 i cijenom slican Babylove. Babylove je velicinom između Pampersa i Beautybaby, a cijenom kao Beautybaby. Uglavnom da trebam birati uzela bi DM-ov Babylove. Ne smrde, ne pustaju i cijena je oko 1kn po peleni. Mi kupujemo starijoj velicinu 5 i super smo zadovoljni. Jos dobijes i bodove 👍
Ako je netko kod nas, ja odjebem goste i odem s malim u sobu..i u setnju ako treba. Zna se red 😎 beba na prvom mjestu. Nema mi gore nego kad se spavanci poremete.
.
Jahanara, o beeemu misa i nasi posranci! Evo, nama je cista kruska frutek napokon djelovao kako spada. A kuhala sam i kruske i sljive i nista.
.
Jutros sam jela svoje pahuljice i mali otvara NON STOP usta pa smo otvorili drugi neki frutek 😂 a onda cemo kasnije rucak. Tako da mislim da smo sluzbeno poceli s dva obroka. Taman jucer pakirala piletinu i teletinu u smrinju. Jedino mi bed sto on nikad nije bas bas gladan zq kasicu jer kad ga uspavam i ako ga krivo spustim onda mu dam malo da si povuce i utone do kraja. Nikak da dudu pripremim.
.
Inace noci se bas je sjecam, dobila sam mengu tjedan ranije i to tako obilno da sam i mijenjala ulozak usred noci. Valjda je bilo oko 3-4 sisanja i budenje u 6 i po, meni skroz ok
.
Iiii...od jutros -4kg! 🥳🥳 Jos samo 17 😂 valjda bude do 1.6.
Jahanara, jadni mali Teo, izdrzite jos malo! Vi ste vj u onoj grmljavini
Ipak nismo jeli kupovnu sljivu i krusku jer se pokakao jutros.
Neplanirano uveden korjen persina-zamijenila ga za pastrnjak🤦♀️ znaci na meniju bila jabuka,b.tikva,koraba,persin i riza +2 kapi edmu.
.
Malina bravo za kile🥳🥳 svaka cast💪
Jutro, ja ne znam kako vi zapamtite sta ste sve procitale, ja evo nemam pojma. Zapamtila sam neke kakice i to je to.
Jos cu kratko o tom posjedanju i mene to iznervira kad ljudi komentaraju kako bi trebali sjedit sa 6, dakle djecji fizioterapeut je rekao da se vecina djece po sjedne oko 8 mj, a neki i kasnije pa bude sve ok.
Sto se tice okretanja sa 6 bi se po njima trebali okretat, ali opet svaka je beba za sebe, postoje stvarno jednostavne vjezbice, netko je napisao vec. Samo pazi di gledas vjezbe jer na internetu ima svega
Danas smo za dorucak palentu, bananu, jabuku i prvi put uvodimo rucak. Može mi netko napisati, mozda skoljka ti vec imas 2 obroka par kombinacija koje si dala za dorucak i rucak. Ovako mislim da znam sta cu i onda kad idem spremat mislim se sto dana sta cu
Nema potrebe za nerviranje oko posjedanja.. Samo informativno pitala sta vase bebe rade i je li treba da sjedi vec, jer ima nas koje smo mlađe i prvi put mame i nemamo oko sebe u porodici bebe a nismo ni medicinski radnici, a na internetu ima previse informacija a ni od pedijatara nema velike koristi, svako svoje ima misljenje, iskustga drugih mama su mi relevantnija. Niti sam u trudnoci razmisljala mnogo o sjedenju :) Kako god hvala curama koje su podjelile svoja iskustva, znanje i misljenja. 🙂 A vi koje ste se iznervirale, izvinjavam se?
Sortiraj odgovore
Najstariji