Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sagi
    18. Studeni 2020. 08:14

Mellorine i nama se malo poremeti sve kad je netko kod nas u njegovo vrijeme spavanja 🙄
    Mmammaa ajoj nikad mira 🤦‍♀️

skoljka
    18. Studeni 2020. 08:43

Jutro.. Sorry sto ne pisem redovno, a ja sam bas zagovaratelj foruma 🙈 sve procitam svaki dan redovno, ali taman kad hocu komentirat nesto iakrsne i zab.. 

Ugl iza nas tjedan UZASNIH noci sto kod A nije praksa, ali sta da se radi 💪🏻

Ovo sto se tice sjedenja sa 6 mjeseci bolje da ne komentiram, samo me iznerviralo, kakvo sjedenje ako se beba sama nije posjela, ne slusaj tudje gluposti i ne opterecuj bebinu kraljeznicu i kukove. Kad je kraljeznica spremna beba se sama posjedne, naravno ako je sve ok. Evo moj se posjeo sa 8mjeseci, iredu je i da se sad sa 9 posjedne ali on nekud zuri pa bi vec i korake radio, sto je po meni prebrzo. 

Pitat cu ovdje isto kao i na wp, jwl mi neka moze napraviti usporedbu pelena cjenovno i velicinom, ako je probala sve tri vrate naravno. Pampers activbabay
    Beautybaby-muller
    Babylove-dm

mom3
    18. Studeni 2020. 08:51

Pampers je najskuplji i najmanji. Beautybaby je, mislim cak najveci od sve 3 i cijenom slican Babylove. Babylove je velicinom između Pampersa i Beautybaby, a cijenom kao Beautybaby. Uglavnom da trebam birati uzela bi DM-ov Babylove. Ne smrde, ne pustaju i cijena je oko 1kn po peleni. Mi kupujemo starijoj velicinu 5 i super smo zadovoljni. Jos dobijes i bodove 👍

18. Studeni 2020. 09:02

Ako je netko kod nas, ja odjebem goste i odem s malim u sobu..i u setnju ako treba. Zna se red 😎 beba na prvom mjestu. Nema mi gore nego kad se spavanci poremete.
    .
    Jahanara, o beeemu misa i nasi posranci! Evo, nama je cista kruska frutek napokon djelovao kako spada. A kuhala sam i kruske i sljive i nista.
    .
    Jutros sam jela svoje pahuljice i mali otvara NON STOP usta pa smo otvorili drugi neki frutek 😂 a onda cemo kasnije rucak. Tako da mislim da smo sluzbeno poceli s dva obroka. Taman jucer pakirala piletinu  i teletinu u smrinju. Jedino mi bed sto on nikad nije bas bas gladan zq kasicu jer kad ga uspavam i ako ga krivo spustim onda mu dam malo da si povuce i utone do kraja. Nikak da dudu pripremim.
    .
    Inace noci se bas je sjecam, dobila sam mengu tjedan ranije i to tako obilno da sam i mijenjala ulozak usred noci. Valjda je bilo oko 3-4 sisanja i budenje u 6 i po, meni skroz ok 
    .
    Iiii...od jutros -4kg! 🥳🥳 Jos samo 17 😂 valjda bude do 1.6.

18. Studeni 2020. 09:03

Jahanara, jadni mali Teo, izdrzite jos malo! Vi ste vj u onoj grmljavini

Jahanara
    18. Studeni 2020. 10:13

Ipak nismo jeli kupovnu sljivu i krusku jer se pokakao jutros.
    Neplanirano uveden korjen persina-zamijenila ga za pastrnjak🤦‍♀️ znaci na meniju bila jabuka,b.tikva,koraba,persin i riza +2 kapi edmu.
    .
    Malina bravo za kile🥳🥳 svaka cast💪

• Orhideja
    18. Studeni 2020. 11:23

Jutro, ja ne znam kako vi zapamtite sta ste sve procitale, ja evo nemam pojma. Zapamtila sam neke kakice i to je to. 
    Jos cu kratko o tom posjedanju i mene to iznervira kad ljudi komentaraju kako bi trebali sjedit sa 6, dakle djecji fizioterapeut je rekao da se vecina djece po sjedne oko 8 mj, a neki i kasnije pa bude sve ok. 
    Sto se tice okretanja sa 6 bi se po njima trebali okretat, ali opet svaka je beba za sebe, postoje stvarno jednostavne vjezbice, netko je napisao vec. Samo pazi di gledas vjezbe jer na internetu ima svega

• Orhideja
    18. Studeni 2020. 11:27

Danas smo za dorucak palentu, bananu, jabuku i prvi put uvodimo rucak. Može mi netko napisati, mozda skoljka ti vec imas 2 obroka par kombinacija koje si dala za dorucak i rucak. Ovako mislim da znam sta cu i onda kad idem spremat mislim se sto dana sta cu

Nagini13
    18. Studeni 2020. 12:04

Nema potrebe za nerviranje oko posjedanja.. Samo informativno pitala sta vase bebe rade i je li treba da sjedi vec, jer ima nas koje smo mlađe i prvi put mame i nemamo oko sebe u porodici bebe a nismo ni medicinski radnici, a na internetu ima previse informacija a ni od pedijatara nema velike koristi, svako svoje ima misljenje, iskustga drugih mama su mi relevantnija. Niti sam u trudnoci razmisljala mnogo o sjedenju :) Kako god hvala curama koje su podjelile svoja iskustva, znanje i misljenja. 🙂 A vi koje ste se iznervirale, izvinjavam se? 

18. Studeni 2020. 12:13

Ma neee, nitko se ne nervira, sta ti je :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.