Jahanara imam osjećaj da sunze skokove izmislili samo da nam bude lakše, jer proći će 😂
Malina bravo malac, 🤞da počasti mamu više puta 🙂
Mellorine pa naravno, ako joj tako više odgovara, zaš ne. T vipe odgovara ranije spavanje.
Jutro, bravo za spavance, mi smo dobro spavali od 10 do 6
Mojoj isto ne paše to rano spavanje, iako trudim se da je oko 9 stavljam, al najčešće mi ne uspije
Danas ćemo nešto sa prosom kombinirati
Pozdrav cure,oprostite na iznenadnom upadanju, ali i
mam bebicu od 6mj.i 12 dana i vidim da ste pisale tu nedavno o okretanju vasih beba, a moja beba se ne okrece uopce (leda-trbuh) i obratno.. Jesu li sve vase bebice to vec usvojile?
Bili smo kod fizijatrice i ona tvrdi da je bebi trup slab i da bi se ona vec trebala tako okretati i stajati ispruzenih ruku, a vec sa 7 mj. da bi trebala u cetveronozni polozaj.. Pedijatar kaze da je sve u redu pa ne znam vise sto da mislim.. Kako je kod vas?
Pozdrav cure,oprostite na iznenadnom upadanju, ali i
mam bebicu od 6mj.i 12 dana i vidim da ste pisale tu nedavno o okretanju vasih beba, a moja beba se ne okrece uopce (leda-trbuh) i obratno.. Jesu li sve vase bebice to vec usvojile?
Bili smo kod fizijatrice i ona tvrdi da je bebi trup slab i da bi se ona vec trebala tako okretati i stajati ispruzenih ruku, a vec sa 7 mj. da bi trebala u cetveronozni polozaj.. Pedijatar kaze da je sve u redu pa ne znam vise sto da mislim.. Kako je kod vas?
A fizijatrica nije dala neke vježbe?
Nama je zamjena od pedijatra s 3 mjeseca rekla slično ko tebi fizijatrica, malo je zabrijala, al uglavnom long story short bili kod neuropedijatra, na uzv mozga, sve ok, blaga hipotonija, ali ništa zabrinjavajuće zbog čega bi trebali hodat na vježbe . Ali su nam preporučili da vježbamo s njim kroz baby handling i igru, pa tako i jesmo. Sad se okreće i ima ga posvuda 🙈
Ivana Mozda da probas nekog drugog fizijatra da bi ti pokazao neke vjezbe ako vec nije, imas i na youtube dosta klipova o baby handlingu, moj je do nedavno isao samo na jednu stranu, i ucila nas je fizijatrica kako da mu pomognemo da koristi i nauci na tu drugu stranu da se okrece( u principu kad je na stomaku samo mu nogicu prebacis preko druge savijenu u koljenu) ali naravno neka ti neko to malo strucniji pokaze, ja sam uz youtube... 🙄😤 Jer je nama fizijatrica milion vjezbi za rad kod kuce u 10 minuta sastavila i nista nisam uspjevala popratiti
Je, pokazala nam je fizijatrica puno vjezbi, ali je mala toliko plakala da se gusila od placa i povracala, a ova ju i dalje nateze tako da nisam mogla ni bit skoncentrirana na sve..ugl ono sto sam pohvatala radim vec s njom, na youtubu sam pregledala valjda sve sto postoji na tu tematiku :D mozda imate koji dobar link da pogledam ako slucajno nisam.. Kod druge fizijatrice cemo svakako poci samo me zanimalo kako je opcenito kod drugih beba u slicnoj dobi
Ivana ne znam kako misli da beba treba stajat sa sest mj? Ili sam ja krivo shvatila no oni ne smiju stajat sa sest mj.a to okretanje i moja je tek odnedavno pocela jer ne voli biti na trbuhu
Ivana imas kanal ma yt Pathways, ima korisnih stvari i video helping baby roll i slicno
Cure, sta se jelo danas? :)
.
Mi smo naaaapokon bili u setnji nakon 8 dana 🥳 instalirali deku na klokanicu,ne kuzim cemu sluzi jedan remen al bas me briga. Ostavila sam i 3.dio sto je za ostre zime i kad smo dosli doma bome smo se pregrijali! On nosi kratki i dugi bodi, ja imala potkosulju, majicu i tanku jaknu, komplet smo bili mokri pa sam nas presvukla.
Sal iz bubamare top! Nema nas vise sto iznenaditi :)
.
Danas jeli frutek krusku, mislila i rucak al smo otisli u setnju. I napokon se posrao kak spada, bas je istisnuo da je jauknuo, neki kamen a okolo onda onako proljevasto. Tak da mialim da krecem sa drugim obrokom jer mi je glupo davati mu samo ono sto ga protjera 😁 cak je smazao i cijeli frutek sto nije nikad do sad.
.
Evo kod nas 3.budjenje u sat vremena🙄
.
Bravo za setnju, puno im znaci zrak kad su prehladjeni. Meni se cini da prehlada puno brze prodje kad se ide van(ako nemaju temp).
.
T je jeo jabuku,batat i proso.
Vec drugi dan da nisam nista novo uvela. A mislim da necu jos ni sutra.
.
A s kakanjem uvijek problema. Pisala sam prije jos kako je starija imala probleme, tek se sad nedavno izreguliralo. Kakala je brabonjke dok je bila mala. A bas sam pazila na njenu prehranu, jela je i kuhano i puno vode pila al dzabe. Svakih par dana sam joj cijeli dan davala namirnice koje potjeraju al nekad ni to nije vrijedilo. Dok samo nije doslo na svoje. Ni on mi ne kaka svaki dan tako da ocekujem slicnu borbu i s njim.
Sortiraj odgovore
Najstariji