Jagodica super za dobar pregled, prava curka 🙂
Nadam se da lijepo pajki i da će brzo zaboraviti na cijepljenje. Meni se uopće ne činu da ste spori s uvođenjem 🙂
Hany slažem se. Ja volim usporedit da vidim što nas čeka, ali svaka beba ima svoj tempo i sve na kraju trčkaraju tako da se nema smisla zamarat. Pedijatri bi reagirali da nešto baš odskače.
Ma da to je ok 🙂
https://lb1f.lilypie.com/BzEbp2.png
Nagini ma svaka beba ima svoj tempo i malo koja se tako rano posjedne. Mislim da je veci prosjek da ih se sa 7/8mj posjedne nego tako rano, a i te mame ih mozda same stavljaju, a to im nije za kicmu dobro. Nasjedit ce se u zivotu netrebaju sada tako mali.
Hany evo bas to, mislim ja isto govorim iz iskustva jer sam isla sa starijom na vjezbice i nista se ne forsira dok sami ne naprave. Moze se vjezbati, ali nije vjezba staviti bebu da sjedi na kaucu nego bas ima pravilno kako da se korak po korak posjedne, to se sve kroz babyhandling radi.
Slazem se,to neki ono vec po sablonu ako ima 6 mj mora sjedit,puzat..dizat se i pomagat u kucanskim poslovima🤣
Jutro!
Noc gora od prethodne. Nikako ga ispustiti iz ruku, nunao i muz, ista prica. Ne znam sta je.
.
Jagodice bravo za dobar pregled. Nadam se da je noc prosla temperature.
Joj je🤪.skok,dobro cure kazu.Nas je bio gadan isto tako sa 5 i nesto.Izdrzi sigurno ce sad neki napredak J je recimo bio poceo vojnicki puzati nedugo nakon toga.
Jahanara moja mladja kcer je imala uzasnih problema s tim cak i krvarila iz guze i dobila hemeroide.Nama je bio kult zakon otkad njega pije nikakvih problema nikada
Tea hvala na savjetu. Pamtim ako nam bude trebalo. Sad je dobro i nadam se da ce tako ostati.
Malo noćne.
Jahanara nadam se da će skok biti što kraći 🤞
Taman se oprave od jednog i ustabili se sve kad eto drugog 🙄
Malina bitno da vam je toplo 🙂
Mi smo batat, jabuku i edmu. Smazao 😋
Jutro!
Noc kao i prethodne🙄
.
Teo ce danas kupovnu kasicu od sljive i kruske i malo zobenih cu umijesati. Nije kakao 2 dana pa zato.
Nadam se da cu danas skuhati ciklu pa da sutra krenemo s njom.
.
Malina odlicno izgleda cover. Nisam uopce mislila da je to tako toplo. Super👏
.
Veliki lonac kave kuhan☕☕ odoh piti🙋♀️
Jutro,
Jahanara uživaj u kavi, i meni upravo zamirisala ☕
Teo se probudio 10 do 6, bolje nego 5 🤣💪
Nakon kave se spremimo i idemo do mojih pa će Teo tamo papat. Vjerojatno tikvu i jabuku.
Jutro nama opet malo nemirnija noc ali ok. Sinoc imali goste do pola 10, a mala vec zaspiva na meni. Cura se nakasljava tom muzevom frendu i sugerira da idu kuci ali dzabe on ko dite. Em gledaju utakmicu em otvorili ranije poklone sto su trebali biti za Sv.Nikolu 😂 uglavnom zakon vlakic iz lidla obadvi lude za njim, morat cu po jos jedan da nebude fajta 😂
Joj cure, ne stignem se bas javljati. Jedva stignem i procitati. Mala je ok, nego starija mi je nemoguca zadnjih par dana. Stalno izvodi neke gluposti pa stalno trcim za njom i pospremam sve sto izvuce i razbaca. Uzas. Izgleda da su ju uhvatile "terrible two" u punom smislu 🤦♀️
Sortiraj odgovore
Najstariji