Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tea33❤️❤️
    12. Studeni 2020. 07:38

Mellorine zavisi ako imas mirno dijete u 4god😂,moja mladja je bila preziva stvarno dok za najstariju nisam znala ni dan danas a ima skoro 12😂

Tea33❤️❤️
    12. Studeni 2020. 07:41

Hany znas da moja u pocetku nije htjela nista i jedva je pojela tri zlicice i eto sad jede ko velika 

sagi
    12. Studeni 2020. 07:43

Jahanara inačr smo skužili da bolje spava, tj ne treba ga se dugo uspavljivati ako ga stavimo ranije oko 7,najkasnije pola 8 da spava.
    Pa se počeo sve ranije buditi, i sad par daa zaspi između pol 8 i 8 i opet se budi sve ranije.
    Sad ciljam da od pola 8 do 8 zaspi, rekla mi šogorica da kao da im pomakneš buđenje ujutro mora proć 2 tjedna kasnijeg stavljanja. Ona živi po knjigama, mislim da Tea ne zanima kaj piše u knjizi.
    .
    Baš ja razmišljam kad ću mrkvu jer imam žutu svježu pa da mu dam dok ne propadne.
    Danas i sutra uvodimo tikvicu, pa edmu pa možda onda mrkva, ili jabuka prvo. Vidjet ću.

Mell jaoo, stalno su neka razdoblja s njima 🤦‍♀️

sagi
    12. Studeni 2020. 07:52

Tea33❤️❤️

Jutro nedo bog da moram ovako ustajat rano🤣sad cu ja se vratit cim uzmu bris😂.kava se pije malena spava❤️

Pola 8 bi nama bilo super. Pa i 7. Čak i na 6 pristajem 🤣

Jahanara
    12. Studeni 2020. 08:12

Mellorine

Jutroo eto kod nas 5 buđenja ali meni bitno da nema tako razbuđivanja preko noci tako da meni ok noc. E da i sinoc sam je stavila tek u pola 10 na spavanje a inace ide u pola 9 pa mozda s tim sto napravimo 🙈
    Sagi uf spava dobro u komadu al bome se brzo naspava
    Jahanara meni tata uvijek kaze da mrkva regulira probavu, a i ja je izbjegavam. Ja sam samo od banana primjetila da je odmah tvrđe, a obzirom da je mojoj vec od zeljeza tvrdo nju izbjegavam skroz.
    Hany izdrzi jaki ste vi i ojacat cete.
    .
    Ja neznam kako vama ostalima sa starijom djecom, ali meni je zasad najtezi period od negdi 2.5god pa evo jos traje 🙈 i citam da od 4.te god je opet lakse 😂

Necu te tjesiti, meni uopce nije lakse🤣🤣 trazi paznje vise nego mali, stalno se treba igrati s njom, ima svoj stav koji sve vise dolazi do izrazaja kako raste, nepopustljiva i tako.  A povrh svega ona ne zatvara usta. Ona non stop melje nesto i pita i pita, nikad kraja pitanjima. Jednom je muza ispitivala zasto se ovaj zove ovako, a onaj onako, tko im je dao ime itd. On je jedno vrijeme odgovarao i kad je vidio da tom nema kraja poceo je govorit ne znam, ne znam... a frajerica njemu kaze:o cemu da ja razgovaram s tobom kad ti nista ne znas🤣🤣 
    I uz to sve sta sam napisala, ruzno mi je bez nje kad je u vrticu😊

sagi
    12. Studeni 2020. 11:27

Jahanara

Mellorine

Jutroo eto kod nas 5 buđenja ali meni bitno da nema tako razbuđivanja preko noci tako da meni ok noc. E da i sinoc sam je stavila tek u pola 10 na spavanje a inace ide u pola 9 pa mozda s tim sto napravimo 🙈
    Jahanara meni tata uvijek kaze da mrkva regulira probavu, a i ja je izbjegavam. Ja sam samo od banana primjetila da je odmah tvrđe, a obzirom da je mojoj vec od zeljeza tvrdo nju izbjegavam skroz.
    .
    Ja neznam kako vama ostalima sa starijom djecom, ali meni je zasad najtezi period od negdi 2.5god pa evo jos traje 🙈 i citam da od 4.te god je opet lakse 😂
    Necu te tjesiti, meni uopce nije lakse🤣🤣 trazi paznje vise nego mali, stalno se treba igrati s njom, ima svoj stav koji sve vise dolazi do izrazaja kako raste, nepopustljiva i tako. A povrh svega ona ne zatvara usta. Ona non stop melje nesto i pita i pita, nikad kraja pitanjima. Jednom je muza ispitivala zasto se ovaj zove ovako, a onaj onako, tko im je dao ime itd. On je jedno vrijeme odgovarao i kad je vidio da tom nema kraja poceo je govorit ne znam, ne znam… a frajerica njemu kaze:o cemu da ja razgovaram s tobom kad ti nista ne znas🤣🤣

Hahaha carica 🤣
    Teo je sve više na mene, malo spava i voli papati. 😂
    Smazao i batat i tikvicu 

Jahanara
    12. Studeni 2020. 11:56

sagi

Jahanara

Mellorine

.
    Necu te tjesiti, meni uopce nije lakse🤣🤣 trazi paznje vise nego mali, stalno se treba igrati s njom, ima svoj stav koji sve vise dolazi do izrazaja kako raste, nepopustljiva i tako. A povrh svega ona ne zatvara usta. Ona non stop melje nesto i pita i pita, nikad kraja pitanjima. Jednom je muza ispitivala zasto se ovaj zove ovako, a onaj onako, tko im je dao ime itd. On je jedno vrijeme odgovarao i kad je vidio da tom nema kraja poceo je govorit ne znam, ne znam… a frajerica njemu kaze:o cemu da ja razgovaram s tobom kad ti nista ne znas🤣🤣
    Hahaha carica 🤣
    Teo je sve više na mene, malo spava i voli papati. 😂
    Smazao i batat i tikvicu

Bravo👏👏 neka on super papa, pocet ce i spavati duze jednog dana.

• _Katja_
    12. Studeni 2020. 13:59

Bok svima,
    evo mala spava u kolicima na zraku dok sam ja iščitavala forum, nisam stigla zadnjih dana pratiti. 
    Kod nas papanje dobro ide, danas palenta prvi put, s kruškom, sve pojela. Dosta rijetko sam skuhala, skuzila sam da tako vise voli. 
    Nagini pa bas mi zao zbog kreme 😔 ne kuzim kako je to moguće. Ja inače ne volim pametovati o toj kozmetici, znam da ljudima ide na živce, al kad se radi o bebama onda mi bas zao da im se to stavlja na kožu 😬
    Probaj Weledu, nema do nje, skuplja je ali traje sto godina. Neću vise o kremama, obećavam 😆 Ja sam se uvukla u tu priču kad sam u trudnoći tražila prirodni dezodorans i ulje za mazati trbuh, pa otkrila skroz novi svijet prirodne kozmetike ☺️
    A spavanje... po noci 3-4 budjenja, danju kako kad, nekad joj je prvi spavanac sat i pol, a nekad pola sata 🤷🏼‍♀️ Poslijepodne još jedan ili dva kratka, do pola sata. 

• _Katja_
    12. Studeni 2020. 14:02

Bok svima,
    evo mala spava u kolicima na zraku dok sam ja iščitavala forum, nisam stigla zadnjih dana pratiti. 
    Kod nas papanje dobro ide, danas palenta prvi put, s kruškom, sve pojela. Dosta rijetko sam skuhala, skuzila sam da tako vise voli. 
    Nagini pa bas mi zao zbog kreme 😔 ne kuzim kako je to moguće. Ja inače ne volim pametovati o toj kozmetici, znam da ljudima ide na živce, al kad se radi o bebama onda mi bas zao da im se to stavlja na kožu 😬
    Probaj Weledu, nema do nje, skuplja je ali traje sto godina. Neću vise o kremama, obećavam 😆 Ja sam se uvukla u tu priču kad sam u trudnoći tražila prirodni dezodorans i ulje za mazati trbuh, pa otkrila skroz novi svijet prirodne kozmetike ☺️
    A spavanje... po noci 3-4 budjenja, danju kako kad, nekad joj je prvi spavanac sat i pol, a nekad pola sata 🤷🏼‍♀️ Poslijepodne još jedan ili dva kratka, do pola sata. 

12. Studeni 2020. 15:44

Uh, eto i mene tek sad ovdje. Mi smo danas jeli b.tikvu,jabuku, proso i edmu, proslo isto nezainteresirano. Al bar mi ga muz drzi vec dva dana pa nekak nasopamo nesto. Inace kaka tvrdo vec 3 dana, jeo je i kruske,sljive,marelice,proso.
    .
    Samo da skroz ozdravimo da mozemo van, iako me sad strah da vam pravo kazem. Moram nabaviti okrugli sal.
    .
    Jahanara, sta je bilo na kraju s onim sto je bilo u vrticu? Nikako da ti poslikam Petiks cover.
    .
    Sagi,ma Teo kralj, kak fino papa 🤗
    .
    Ja sam se proslu noc prije spavanja pomirila s tim da cu bit opet cijelu noc budna, no medutim, probudila se naspavana u 6:45. Jest da je bilo bezbroj sisanja, al sve mi je ok dok odmah nastavi ćorati,a ne da zvjerinja sat vremena. Prije su mi takvi podoji bili tlaka i budila sam se ujutro zgažena, a sad su mi dosli kao osvjezenje 😂 kako se prag izdrzljivosti pomice. 🧐
    .
    Sveki mi forsa sirup, a ja mislim da nema to smisla. Jel koja davala caj od korijena sljeza ili sta vec? Mislim njemu se zagrcne malo to od nosa al realno tek je dva dana buban, pa nemre odmah sve nestati. Ja se cudim sto je uopce tako kako je.
    .
    Skoljka, jesu stigli nalazi?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.