Mi smo danas jeli palentu koju uvodim i jabuku sa sljivom.Svidjelo mu se donekle..ali pospan bio vec,nikak pogodit pravi tajming.Bas se osjecam nesposobno😓I sad sve skroz sama hendlam s obzirom da muz u izolaciji i ne prilazi nam.Bas mu tesko gledat J..a da ga ne moze grliti i uzeti..ali proci ce i to.Ovo ce nas ili ojacati ili skroz razje🤞Da sam bar manje zivcana bilo bi lakse.Dobra noc svima,neka bebice budu dobro i neka pajke😊
Jahanara bas bezvezna izjava tete.Optuzba nije rjesenje.Ona bi to trebala znati ipak joj je struka.
Jagodica je mislim pisala za buku.Kod nas su nspokon zavrsili zgradu preko puta tako da sad ne mogu vjerovati kakva je tisina,J skoro da ne zna spavati bez zvuka bagera.🤣Tako da vjerujem ti,izdrzi.
https://lb1f.lilypie.com/BzEbp2.png
Od 8 navecer vec 5 budenja, sad je evo skroz budan, okrece se po krevetu i igra. Wtf wtf.. eto plače mi se 😭 i vec znam da ce se nastaviti buditi stalno do jutra. Jedva cekam da svane
Danas je jeo but.tikvu i tikvicu, sve pojeo.
I skužila da je do sad svaki obrok bio s tikvom, sutra je batat i tikvica pa ćemo vidjet kak će to proć .
.
Vaki ma samo mu nosić malo curi, ali niš strašno.
Bravo imenjace👏👏.
Mi smo danas jeli palentu koju uvodim i jabuku sa sljivom.Svidjelo mu se donekle..ali pospan bio vec,nikak pogodit pravi tajming.Bas se osjecam nesposobno😓I sad sve skroz sama hendlam s obzirom da muz u izolaciji i ne prilazi nam.Bas mu tesko gledat J..a da ga ne moze grliti i uzeti..ali proci ce i to.Ovo ce nas ili ojacati ili skroz razje🤞Da sam bar manje zivcana bilo bi lakse.Dobra noc svima,neka bebice budu dobro i neka pajke😊
Jahanara bas bezvezna izjava tete.Optuzba nije rjesenje.Ona bi to trebala znati ipak joj je struka.
Jagodica je mislim pisala za buku.Kod nas su nspokon zavrsili zgradu preko puta tako da sad ne mogu vjerovati kakva je tisina,J skoro da ne zna spavati bez zvuka bagera.🤣Tako da vjerujem ti,izdrzi.
💪 drzi se! Vjerujem sa ce vas ojacati
Danas je jeo but.tikvu i tikvicu, sve pojeo.
I skužila da je do sad svaki obrok bio s tikvom, sutra je batat i tikvica pa ćemo vidjet kak će to proć .
.
Vaki ma samo mu nosić malo curi, ali niš strašno.Bravo imenjace👏👏.Mi smo danas jeli palentu koju uvodim i jabuku sa sljivom.Svidjelo mu se donekle..ali pospan bio vec,nikak pogodit pravi tajming.Bas se osjecam nesposobno😓I sad sve skroz sama hendlam s obzirom da muz u izolaciji i ne prilazi nam.Bas mu tesko gledat J..a da ga ne moze grliti i uzeti..ali proci ce i to.Ovo ce nas ili ojacati ili skroz razje🤞Da sam bar manje zivcana bilo bi lakse.Dobra noc svima,neka bebice budu dobro i neka pajke😊
Jagodica je mislim pisala za buku.Kod nas su nspokon zavrsili zgradu preko puta tako da sad ne mogu vjerovati kakva je tisina,J skoro da ne zna spavati bez zvuka bagera.🤣Tako da vjerujem ti,izdrzi.💪 drzi se! Vjerujem sa ce vas ojacati
Hvala😘Nadam se
https://lb1f.lilypie.com/BzEbp2.png
Hany ma ojačat će. I ja često pomislim da barem nisam toliko živčana 🙈😁 Nemoj se osjećat nesposobno, pojeo je nešto, uvodite tek 😉
Corrine uf, 🤞 da do jutra ipak bude bolje.
Jutro, kuham troduplu dozu ☕☕
Isto ko jučer, oko 3 buđenje , sisa, u 4 zaspao na 45 minuta i eto nas igramo se 😵😵
Ostavila sam ga dugo i u krevetiću kao možda će sam zaspat 🤣🤣🤣
Ne znam itkud mu energija, ni po danu nije spavao, 3 puta po 10 minuta. I jedbom 15,20.
Jutro!
Moze meni ☕☕😊
Ajme Sagi da bar odspava do 6... jesi ga probala navecer staviti pola sata,sat kasnije na spavanje? Mozda sam te to vec pitala jer mi pitanje zvuci poznato🤔
Mozda je jednostavno takvo dijete kojemu ne treba puno sna. Moja Tena se od malena budi u 6 - rijetko kad produzi, a vidim da joj i brat ide njenim stopama. Al to mi je vec prihvatljivo vrijeme za budjenje.
.
Danas na meniju pastrnjak, batat, kruska i malo rizinih.
Koliko sam se bojala uvodjenja mrkve zbog ne kakanja, a on kaka svaki put kad pojede mrkvu🤭
Jutroo eto kod nas 5 buđenja ali meni bitno da nema tako razbuđivanja preko noci tako da meni ok noc. E da i sinoc sam je stavila tek u pola 10 na spavanje a inace ide u pola 9 pa mozda s tim sto napravimo 🙈
Sagi uf spava dobro u komadu al bome se brzo naspava
Jahanara meni tata uvijek kaze da mrkva regulira probavu, a i ja je izbjegavam. Ja sam samo od banana primjetila da je odmah tvrđe, a obzirom da je mojoj vec od zeljeza tvrdo nju izbjegavam skroz.
Hany izdrzi jaki ste vi i ojacat cete.
.
Ja neznam kako vama ostalima sa starijom djecom, ali meni je zasad najtezi period od negdi 2.5god pa evo jos traje 🙈 i citam da od 4.te god je opet lakse 😂
Jutro nedo bog da moram ovako ustajat rano🤣sad cu ja se vratit cim uzmu bris😂.kava se pije malena spava❤️
Jahanara i ne znam otkud da mrkva zatvara ali ne zatvara uopce znam ja po mladjoj mislim da ne poatoji dijete koje toliko voli mrkvu i toliko ju pojede predozirali smo se mrkvom milijun puta😂
Sortiraj odgovore
Najstariji