Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nagini13
    12. Studeni 2020. 16:04

Katja A ne znam tacno gdje sam namazala tu se osuo, od pavloviceve nikad nista lose 🙄 Za sad ostajem na njoj 

Hany92
    12. Studeni 2020. 16:07

Hvala cure na ohrabrenju!Nekad samo to treba.
    Sad spava malac ja bi trebala ici kao peglati a rade bi spavala😴😴😴😴🤭🤭💤🛌

https://lb1f.lilypie.com/BzEbp2.png

12. Studeni 2020. 17:38

Malina ja neznam da njima tako malima se ikakvi sirup daje za kasalj, stvarno neznam. Ja sam starijoj negdi oko god ipo il 2 sirup od borovih iglica, ali to ti bas nije od pomoci sad kad je on sa secerom ili medom. 

12. Studeni 2020. 17:56

Ma necu nista davati, on je ok dok si ne legne, bude se i kasalj smirio ;)

Jahanara
    12. Studeni 2020. 18:20

Malina rekla sam teti u cemu je problem pa je rekla da ce je ukljuciti vise u igru s tom djecom koju kakti ne poznaje. 
    Danas opet novi problem, pocela je lagati i govoriti im "ne zelim" i tako. Veselo.
    .
    Sto se tice sirupa za njih tako male nista ne ide bez savjeta sa pedijatrom i ako treba sirup onda ide na recept. Koliko znam  svi sirupi koji se kupuju u slobodnoj prodaji su iznad godine dana. Vidi jos nocas i sutra kako ce biti pa ako bude isto mozda kontaktirat pedijatra jer ide vikend.

Corinne
    13. Studeni 2020. 00:00

Nista nisam citala od jutros..😊 ja o obozavam Weledu, krema za guzu je super, koristim istu otkako se beban rodio, dakle 6 mj.  već! 
    .
    Ima neka uzrecica da prehlada kod beba traje 7 dana ako se liječi ili tjedan dana ako ne. 😅 Mozemo im mi malo olaksati, ali normalno je da malo potraje.
    .
    Večeras sam odlučila Roku prvi put dati čepić zbog zubića. Bas je tuzno plakao, i opet se krenuo buditi svakih pola sata. Jedva cekam da izade taj zub! Fali mu jos pola milimetra! Mozda sutra ujutro bude vani, da bar! 

sagi
    13. Studeni 2020. 06:31

Jutro
    ☕ i 🍫 spremne, dođite 😋
    Corinne ovo za prehladu nisam čula, odlična izjava 🤣🤣
    Jahanara izgleda i kod nje neka faza 🙄
    Katja super za papanje 👍
    Malina danas  bi trebalo doći i sunce pa ćete moć malo na zrak 😉 malac bolje? 

Jahanara
    13. Studeni 2020. 07:15

Jutro!
    Stizem Sagi, svidja mi se kombinacija😊 
    Da, da, mi smo vec 5 godina u fazama🙈🤣 sad prozivljavam duple faze😅
    .
    Corrine a mis maleni, bas ga zeza zubic.
    Ma joj, te prehlade su zeznute kod njih kad su tako mali jer ne daju cistiti, placu pa i kad cistis sve se iznova stvara od tog placa. 

13. Studeni 2020. 07:41

Joj... Sinoc zaspao u pola 8, za 40mij cistili nos. Ukratko..zaspao u pola 12, svaka kost me boljela. I... Probudio se u 7. Bez sisanja. Sise kamene. Kasljao je po noci ali samo to. Ja se ne osjecam nimalo naspavanom jer sam gledala da li je ziv uopce 
    .
    Neznam hocemo li danas van, ako se usudimo 😂

mom3
    13. Studeni 2020. 09:54

Kod nas je danas bas ruzno vrijeme i pada rosulja. Ako se ovako nastavi necemo moci danas u setnju 😔 Jucer popodne je cak bilo malo sunca i to smo odmah iskoristile za setnju 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.