Katja A ne znam tacno gdje sam namazala tu se osuo, od pavloviceve nikad nista lose 🙄 Za sad ostajem na njoj
Hvala cure na ohrabrenju!Nekad samo to treba.
Sad spava malac ja bi trebala ici kao peglati a rade bi spavala😴😴😴😴🤭🤭💤🛌
https://lb1f.lilypie.com/BzEbp2.png
Malina ja neznam da njima tako malima se ikakvi sirup daje za kasalj, stvarno neznam. Ja sam starijoj negdi oko god ipo il 2 sirup od borovih iglica, ali to ti bas nije od pomoci sad kad je on sa secerom ili medom.
Ma necu nista davati, on je ok dok si ne legne, bude se i kasalj smirio ;)
Malina rekla sam teti u cemu je problem pa je rekla da ce je ukljuciti vise u igru s tom djecom koju kakti ne poznaje.
Danas opet novi problem, pocela je lagati i govoriti im "ne zelim" i tako. Veselo.
.
Sto se tice sirupa za njih tako male nista ne ide bez savjeta sa pedijatrom i ako treba sirup onda ide na recept. Koliko znam svi sirupi koji se kupuju u slobodnoj prodaji su iznad godine dana. Vidi jos nocas i sutra kako ce biti pa ako bude isto mozda kontaktirat pedijatra jer ide vikend.
Nista nisam citala od jutros..😊 ja o obozavam Weledu, krema za guzu je super, koristim istu otkako se beban rodio, dakle 6 mj. već!
.
Ima neka uzrecica da prehlada kod beba traje 7 dana ako se liječi ili tjedan dana ako ne. 😅 Mozemo im mi malo olaksati, ali normalno je da malo potraje.
.
Večeras sam odlučila Roku prvi put dati čepić zbog zubića. Bas je tuzno plakao, i opet se krenuo buditi svakih pola sata. Jedva cekam da izade taj zub! Fali mu jos pola milimetra! Mozda sutra ujutro bude vani, da bar!
Jutro
☕ i 🍫 spremne, dođite 😋
Corinne ovo za prehladu nisam čula, odlična izjava 🤣🤣
Jahanara izgleda i kod nje neka faza 🙄
Katja super za papanje 👍
Malina danas bi trebalo doći i sunce pa ćete moć malo na zrak 😉 malac bolje?
Jutro!
Stizem Sagi, svidja mi se kombinacija😊
Da, da, mi smo vec 5 godina u fazama🙈🤣 sad prozivljavam duple faze😅
.
Corrine a mis maleni, bas ga zeza zubic.
Ma joj, te prehlade su zeznute kod njih kad su tako mali jer ne daju cistiti, placu pa i kad cistis sve se iznova stvara od tog placa.
Joj... Sinoc zaspao u pola 8, za 40mij cistili nos. Ukratko..zaspao u pola 12, svaka kost me boljela. I... Probudio se u 7. Bez sisanja. Sise kamene. Kasljao je po noci ali samo to. Ja se ne osjecam nimalo naspavanom jer sam gledala da li je ziv uopce
.
Neznam hocemo li danas van, ako se usudimo 😂
Kod nas je danas bas ruzno vrijeme i pada rosulja. Ako se ovako nastavi necemo moci danas u setnju 😔 Jucer popodne je cak bilo malo sunca i to smo odmah iskoristile za setnju 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji