Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nagini13
    03. Studeni 2020. 15:53

Hvala cure 🤗 
    Sagi Ovo na pocetku su bas male količine i ne vjerujem da moze biti bas neka burna reakcija, a i daju se namirnice koje u pravilu nisu jaki alergeniNego imate li vi jos linea negru, meni i dalje stoji nista izblijedila nije a primijetila je tek posle poroda 🙄 A kilazu sam vratila na staro 

Jahanara
    03. Studeni 2020. 16:03

sagi

Naginisretnih 5 🥳
    .
    Zvala pedijatra, nalaz krvi sve ok 🙂 samo je rekao da je moguće da će imat nelu alergiju zbog nečeg (nisam zapamtila) u krvi.
    A tamn mislila sutra krenut s dohranom, sad me strah 🤦‍♀️ iako je on rekao da to nema veze i ako se osjećamo spremni što se njega tiče možemo krenuti.

Super za dobar nalaz.
    Ne strahuj😉 ionako se krece sa namirnicama koje nisu alergeni. A i ne mora znaciti da ce razviti alergiju na hranu.

Hany92
    03. Studeni 2020. 16:06

sagi

Naginisretnih 5 🥳
    .
    Zvala pedijatra, nalaz krvi sve ok 🙂 samo je rekao da je moguće da će imat nelu alergiju zbog nečeg (nisam zapamtila) u krvi.
    A tamn mislila sutra krenut s dohranom, sad me strah 🤦‍♀️ iako je on rekao da to nema veze i ako se osjećamo spremni što se njega tiče možemo krenuti.

Super za nalaz🙂👌.Onda valjda vide taj neki protein za alergiju ili kako se vec zove.Ja radila u trudnoci i isto mi pokazalo(imala dermatitis lagani)Cudi me da mu i to radili al eto bolje da znas,ah tko danas nije na barem nesto alergican.Ti polako samo sa hranom i bit ce ok.🤞

https://lb1f.lilypie.com/BzEbp2.png

Hany92
    03. Studeni 2020. 16:14

Nagini13

Hvala cure 🤗
    Sagi Ovo na pocetku su bas male količine i ne vjerujem da moze biti bas neka burna reakcija, a i daju se namirnice koje u pravilu nisu jaki alergeniNego imate li vi jos linea negru, meni i dalje stoji nista izblijedila nije a primijetila je tek posle poroda 🙄 A kilazu sam vratila na staro

Imam jos, jako lagano se vidi

Nagini13
    03. Studeni 2020. 17:29

Hany Zar nije to trebalo proci do sada 🤪

Jahanara
    03. Studeni 2020. 18:14

Sutra uvodimo mrkvu. S cim je kombinirati? Uopce nemam ideju🙈

03. Studeni 2020. 18:18

Mrkva, kruska, batat/butternut tikva - za pocetak :)

Jahanara
    03. Studeni 2020. 18:24

malina08

Mrkva, kruska, batat/butternut tikva - za pocetak :)

Bravo! Hvala😀

03. Studeni 2020. 18:38

Hvala na ceatitkama! Inace je drz nedaj od jutra, jako je placljiv i cendrav i ne znam...
    .
    Sad sam sve iscitala! Dakle, vidim da nam je hrana broj 1 za temu. Ja sam danas nemajka dala bebi u 4 popodne cokoladni puding🙈🙈🙈 onaj zbregov za 2kn. Bila kod mame i taaaako me trazilo slatko, otvorila ja puding i krenula jesti, mali u desnoj ruci. Ja prinosim sebi zlicu a on krenuo mlatarati glavom i otvarati usta, i ja njemu zlicicu utrpala umjesto sebi :D i nastavila 😂😂 a baka sva ponosna, dogovorili smo se da nikome necemo reci 😂
    Ja sam prvo bila malo nacist sto se tice uvodjenja od 3 dana, ali sam brzo popustila kocnice, vise cu pripaziti s pravim alergenima.
    Sagi, ja sam po krvi alergicna na soju, pa eto..i nju pojedem. Vj nije nista strasno bebi.
    .
    Jel mogu krenuti sa ruckom iako nije uveden dorucak kako treba?
    .
    Ja bih probala babylove pelene, jesu duboke? I koji broj da uzmem za debele? Naime, nama danas popodne promocila pelena, nije nikad do sad. Kako sam ja to namjestila bokte pitaj 🤷

Hany92
    03. Studeni 2020. 19:32

Nagini13

Hany Zar nije to trebalo proci do sada 🤪

Bas,ja mislila bude odma cim rodim🤷‍♀️mada kazem meni se ful jos malo vidi.Meni su bradavice bile tamne do nedugo🙈ak znas kaj mislim

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.