Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jahanara
    03. Studeni 2020. 08:30

Uf Karla kod vas jos gore sa sisanjem nego kod nas, moj bar preko noci posisa kako treba al opet ne znam jel dovoljno.

Boa35
    03. Studeni 2020. 09:56

Jahanara

Uf Karla kod vas jos gore sa sisanjem nego kod nas, moj bar preko noci posisa kako treba al opet ne znam jel dovoljno.

I ona je sisala barem po noći normalno..pa se nisam brinula..ovu je odbijala sisu..i onda je ne mogu uspavati, pa se natežemo pola sata minimalno jer se razbudi.. 
    Inače bi je ja prištekala na sisu i zaspala bi za 5min.. užas nam ne noć bila. 
    Al sad čitam kako Aaron sisa..baš veliki razmak ima.. no dobro, on dobro pojede.. mi smo i dalje na 50grama maksimalno.. i samo što onda postane nervozna nakon tri sata ako ne sisa, a ne želi sisu ni ad ni ništa 🙈 
    Jučer sam joj toliko pit nudila da već kad je skužila da idemo u sobu bi krenula plakati 🤦 
    Malina sretnih vam 6mj 🥰🥳

Nagini13
    03. Studeni 2020. 11:23

Dan cure 🤗 Batat prosao dobro kod nas za prvi put sam samo batat spremila, pa sutra s tikvicom 🙂 Kod nas renoviraju ispod pa malac s fenom spava 🙄😂 Neko je pisao prije neki dan o pelenama, mom akoro svaku noc promoci, i dok ja zamjenim i presvucem ga cijelog on se razbudi 😤 Ne mogu se sjetiti je li neka nasla rjesenje? 

Nagini13
    03. Studeni 2020. 11:23

A cesto od vrece ne primjetim bas odmah i strah me da ce neku upalu da dobije,  koristimo ppc 

Tea33❤️❤️
    03. Studeni 2020. 12:00

Nagini ja koristim Mullerove i nikad mi nije pelena promocila imala sam pampers neki paket sto sam dobila reko da ga iskoristim i uvijek je bila mokra.

Hany92
    03. Studeni 2020. 12:10

Meni pampers isto promocio skoro uvjek(po noci).Sve su mi bolje od njih,ne znam.
    Malina sretnih 6 mjeseci frajeru🥳🥳🥳🥳
    Ja planiram prvo u jutarnjim satima uvesti nove namirnice pa kad uvedem dosta toga..zitarice i tako onda prebacit na rucak ..nove bi uvjek uvodila u jutatnim satima.Tako i savjetuju,ili sam krivo skuzila?

https://lb1f.lilypie.com/BzEbp2.png

sagi
    03. Studeni 2020. 12:36

Hany92

Meni pampers isto promocio skoro uvjek(po noci).Sve su mi bolje od njih,ne znam.
    Malina sretnih 6 mjeseci frajeru🥳🥳🥳🥳
    Ja planiram prvo u jutarnjim satima uvesti nove namirnice pa kad uvedem dosta toga..zitarice i tako onda prebacit na rucak ..nove bi uvjek uvodila u jutatnim satima.Tako i savjetuju,ili sam krivo skuzila?

Tako nekako je i moj plan. Al mislim da je ok i za ručak uvest novu namirnicu, samo ne prekasno zbog moguće alergijske reakcije. I naravno ne isti dan novu namirnicu za doručak i novu za ručak 🙂

Nagini13
    03. Studeni 2020. 12:45

Tea33 Hany Nema kod mene muller, a ppc od pocetka uzimala i nisam mjenjala jer ima osjetljivu kožu :/ kakve su violeta? 

mom3
    03. Studeni 2020. 13:06

Nagini13

Tea33 HanyNema kod mene muller, a ppc od pocetka uzimala i nisam mjenjala jer ima osjetljivu kožu :/ kakve su violeta?

Nama je Violeta cak bolja od bilo kojeg pampersa jer bolje dise. Prozracnija je i ne smrdi po plastici. Nije nam nikad ni procurila.

Nagini13
    03. Studeni 2020. 13:17

Mmammaa Obicne violeta ili kao gacice? Mozda bi probala gacice 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.