Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tea33❤️❤️
    03. Studeni 2020. 20:09

Malina tvoj je malo laksi od moje ali ja uzimam 4+ i taman ima malo lufta mislim da ce i tebi biti ok.ja sam svojoj pomakla taj jedan obrok iza podne joj dam jer sam skuzila da tad potamani sve u zdjelici a ne kako sam joj davala prije 12.Vodu skoro nikako ne pije al sisamo jbg.ona je bas luda za tom sisom bas me zanima kako ce nam odvikavanje ici nakon god🤣

Jahanara
    03. Studeni 2020. 20:25

malina08

Hvala na ceatitkama! Inace je drz nedaj od jutra, jako je placljiv i cendrav i ne znam…
    .
    Sad sam sve iscitala! Dakle, vidim da nam je hrana broj 1 za temu. Ja sam danas nemajka dala bebi u 4 popodne cokoladni puding🙈🙈🙈 onaj zbregov za 2kn. Bila kod mame i taaaako me trazilo slatko, otvorila ja puding i krenula jesti, mali u desnoj ruci. Ja prinosim sebi zlicu a on krenuo mlatarati glavom i otvarati usta, i ja njemu zlicicu utrpala umjesto sebi :D i nastavila 😂😂 a baka sva ponosna, dogovorili smo se da nikome necemo reci 😂
    Ja sam prvo bila malo nacist sto se tice uvodjenja od 3 dana, ali sam brzo popustila kocnice, vise cu pripaziti s pravim alergenima.
    Sagi, ja sam po krvi alergicna na soju, pa eto..i nju pojedem. Vj nije nista strasno bebi.
    .
    Jel mogu krenuti sa ruckom iako nije uveden dorucak kako treba?
    .
    Ja bih probala babylove pelene, jesu duboke? I koji broj da uzmem za debele? Naime, nama danas popodne promocila pelena, nije nikad do sad. Kako sam ja to namjestila bokte pitaj 🤷

Jel bar rado jeo?🤣 cuvas tajnu ha😆😆
    .
    Mi koristimo babylove br 3, al razmisljam da bi uzela iduci put br4. Vama bi definitivno br.4 preporucila.

skoljka
    03. Studeni 2020. 20:26

Nagini13

Tea33 HanyNema kod mene muller, a ppc od pocetka uzimala i nisam mjenjala jer ima osjetljivu kožu :/ kakve su violeta?

Violeta su super pelene, jedino sto je moj malac maneken pa mu budu siroke, recimo sad ima skoro 8 kg i 3 mu je tek taman, aki to je do njegove gradje, pelena je super, noc izdrzi super i jos ostane mjesta 🙈😂

skoljka
    03. Studeni 2020. 20:28

Orhideja

Hany preporuka je do 14h da se uvede nova namirnica radi alergije. Ja uvodim po 3 dana, a vidim ove mame pokraj mene to ne rade pa se pitam jesam li malo pretjerala

Ja uvodim i dallje sve 3 dana, ali vise radi navikavanja na okus nego radi alergije

skoljka
    03. Studeni 2020. 20:29

Nagini sretnih 5 🥳🥳🥳🥳🥳

Jahanara
    03. Studeni 2020. 20:30

Evo za spavanje je povukao ravno 10 puta i nece vise🙄. U 5 je jeo AD sa rizinim i mislim da je razmak stvarno dovoljno velik da bi trebao sisati. Ne znam sta se to dogadja.

sagi
    03. Studeni 2020. 20:35

Jahanara

Evo za spavanje je povukao ravno 10 puta i nece vise🙄. U 5 je jeo AD sa rizinim i mislim da je razmak stvarno dovoljno velik da bi trebao sisati. Ne znam sta se to dogadja.

Da je gladan, tražio bi češće. Valjda neka faza. S njima uvijek neke faze 🙄

Jahanara
    03. Studeni 2020. 20:41

Imas pravo Sagi. 
    .
    Jel krecete sutra sa kasicama? Sta vam je prvo na meniju?

sagi
    03. Studeni 2020. 20:47

Nagini meni se linea jedva vidjela u trudnoći, a tak je i sad. Čak mislim da mi se pričinjava da se vidi i dalje 🙂

A alergije, znam da se kreće s manje opasnim. Ma vjerujem da to niš ne znači i da neće ni razvit nikakvu alergiju. :think pink:

sagi
    03. Studeni 2020. 20:49

Jahanara

Imas pravo Sagi.
    .
    Jel krecete sutra sa kasicama? Sta vam je prvo na meniju?

Nrmam pojma dal krećemo, krenut ćemo neki dan kad bude dobar ujutro 🙈 rekla sam mužu da odluči kad krećemo 😂😂😂 al znam da ćemo kreneut s tikvom 😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.