Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    03. Studeni 2020. 22:51

I da, papa vec mjesec dana. Ne kazem da bih uvodila sutra, ali za 2 tjedna mozda bih

Jahanara
    03. Studeni 2020. 22:57

Hany valjda bi nam bilo dosadno da ne brinemo😅 vec smo imali prvo budjenje pa je posisao. 
    .
    Skoljka zadnji dan mi je menge al vidis vidis moguce da je do tog jer se to pocelo dogadjati dan prije nego cu dobiti. Vidjet cu u iducim danima kako ce biti, ako bude normalno sisao onda je do menge. 
    .
    Malina mozes ti poceti nuditi i drugi obrok al kako si pisala da ti slabo pojede, radje bi trazila vrijeme u kojem ce vise pojesti da se navikne na kolicinu kojom se mijenja obrok i da je to to da nema sise iza. 
    Al kao i za sve drugo i oko tog se pedijatri ne slazu😆 neki pedijatri preporucuju svaka 2 mj novi obrok, neki kazu da se drugi obrok uvodi cim beba dobro prihvati prvi a sestricni je pedijatrica savjetovala da odmah pocne nuditi 2 puta na dan. Tako da sto god odaberes neces pogrijesiti.

Hany92
    03. Studeni 2020. 23:47

Jahanara

Hany valjda bi nam bilo dosadno da ne brinemo😅 vec smo imali prvo budjenje pa je posisao.
    .
    Skoljka zadnji dan mi je menge al vidis vidis moguce da je do tog jer se to pocelo dogadjati dan prije nego cu dobiti. Vidjet cu u iducim danima kako ce biti, ako bude normalno sisao onda je do menge.
    .
    Malina mozes ti poceti nuditi i drugi obrok al kako si pisala da ti slabo pojede, radje bi trazila vrijeme u kojem ce vise pojesti da se navikne na kolicinu kojom se mijenja obrok i da je to to da nema sise iza.
    Al kao i za sve drugo i oko tog se pedijatri ne slazu😆 neki pedijatri preporucuju svaka 2 mj novi obrok, neki kazu da se drugi obrok uvodi cim beba dobro prihvati prvi a sestricni je pedijatrica savjetovala da odmah pocne nuditi 2 puta na dan. Tako da sto god odaberes neces pogrijesiti.

Jao da oni osjete mengu kao.Budes vidjela,sretno🤞😁

https://lb1f.lilypie.com/BzEbp2.png

Hany92
    03. Studeni 2020. 23:49

jagodica_bobica25

Večer curke 🙂 ja sam danas uhvatila ribat cijeli stan pa zato kasnim s porukama. Čisto da ne budem skroz beskorisna u ovoj izolaciji 😂
    Malina sretnih 6 velikom dečku 😍😍Nagini sretnih 5 mj 😍😍Sagi super za dobar nalaz krvi 👏👏 i Sagi sretno s početkom dohrane ako krećes uskoro 🙂🙂 javi nam kako je papao dečko
    .
    Vidim da je svima hrana problem haha. I naše disanje traje jakoo kratko, sve nešto po 5 minuta i po danu i po noći, a nekada mi po danu i ne želi prihvatit sisu. Samo šta ja dajem i ad pa onda kad prek dana odbije sisu onda dam ad.
    .
    Ja uvodim namirnice po 3 dana.I dajem joj papat uvijek oko 13 h kao za ručak. Tad i mi imamo ručak pa onda i njoj skuham i dam. To sam primjetila da radim drukčije od vas jer vi sve dajete za doručak. Nama je pedica savjetovala da prvo krenemo kao s ručkom tako da kad budem uvodila drugi obrok onda ću ja ubacit doručak.
    .
    Mi smo još par dana doma u izolaciju i onda je napokon sve gotovo 🙂 Muž je već izišao iz izolacije, samo smo Mia i ja još ostale. Jedva čekam izić malo van. Hvala Bogu svi smo dobro i zdravi smo. U subotu planiramo ić na izlet pa se nadam da će nas vrijeme poslužit 🙂

Neka ste svi dobro to je najbitnije❤👌

https://lb1f.lilypie.com/BzEbp2.png

Jahanara
    04. Studeni 2020. 07:10

Jutro!
    ☕ kuhana ako je tko za.
    .
    Noc sa tri budjenja iza nas. Bila bi naspavana da sam na vrijeme isla spavati, sama sam si kriva😅

04. Studeni 2020. 07:26

Jutro kod nas nekih 5 buđenja svakih 2 sata, ja naspavana 😁
    Malina opa pravo festanje za polurockas 😊 eto sad cu ja kontra svih i ja bih mu dala drugi obrok, mozda mu i vrijeme bude vise pasalo, pa ima beba koje jako dugo ne zamijene obrok i mame se bas muce. Zato i bolje da pojede i 2 obroka pomanje nego samo 1 dugo vremena. A jesi mu probala komadice nuditi kao sto Karla radi sa M.
    Sagi super za nalaze, ma vjerojatno kod svih ima ta mogucnost alergija zato i pocimamo sa tim jednostavnijim namirnicama koje su manje alergene. Ako mislis da je on spreman probaj ponuditi par zlicica.
    Jahanara ma bitno da on sad oce konkretno pojesti, lako ces mlijecno uvesti a i ad ti oce u kasicama  jel tako pa i tu dobije, a mozda je i do menge kao sto je skoljka rekla.

sagi
    04. Studeni 2020. 07:56

Jutro , može kava uvijek ☕
    Mene sad već par dana boli donji dio leđa, kombinacija nevježbanja, nosiljke, promjene vremena. Malo me jučer i svrbio taj dio oko uboda za epiduralnu 🤷‍♀️ ali tak me je u lani u trudnoći ulovilo pa sma onim vunenim pojasom i vježbama riješila , probat ću opet tako. 
    Al od jučer jedva dignem malog, ne znam kak ćemo danas. Još sam se naručila k friz danas navečer, razmišljam da otkažem, ali me kosa previše živcira 🙄

A noć, negdje iza ponoći se probudio, sjećam se da je oko 2, pol 3 još bio budan. Muž je preuzeo nunanje, kad ga je stavio u kevetić, vidli smo na baby monitoru da se probudio, ali nije plakao pa smo ga ignorirali. Valjda je zaspao opet nekad 🤦‍♀️🤷‍♀️
    Negdje oko 20 do 6 sam se probudila pa išla do njega i sad gleda crtiće jer inače plače 🤦‍♀️

skoljka
    04. Studeni 2020. 08:03

Jutro, mislim mogla sam vam i u pola 4 reci dobro jutro 🤦🏻‍♀️
    Znaci samo sto se ne onesvjesti koliko mu se spava ali ne, on se pentra po nama, prevrce igra, prebaci ga kao da ce uloviti san pa se opet digne i takooo....

Evo pijem kavu bez mlijeka, nestalo, pa se mislim da ubacim ad 😂😂😂😂😂😂
    .
    Koja su pravila za autosjesalicu, kad mogu bebaci u njih? Ovaj moj vise nece u jajetu jer je kontra okrenut. Prije par dana sam ga okrenula naprijed samo da vidim kako ce reagirati i super da moze gledati tatu i naprijed.

sagi
    04. Studeni 2020. 08:14

skoljka

Jutro, mislim mogla sam vam i u pola 4 reci dobro jutro 🤦🏻‍♀️
    Znaci samo sto se ne onesvjesti koliko mu se spava ali ne, on se pentra po nama, prevrce igra, prebaci ga kao da ce uloviti san pa se opet digne i takooo….
    .
    Evo pijem kavu bez mlijeka, nestalo, pa se mislim da ubacim ad 😂😂😂😂😂😂
    .
    Koja su pravila za autosjesalicu, kad mogu bebaci u njih? Ovaj moj vise nece u jajetu jer je kontra okrenut. Prije par dana sam ga okrenula naprijed samo da vidim kako ce reagirati i super da moze gledati tatu i naprijed.

Haha. Ja sam probala taj AD dok sam mu ono kratko davala i meni je bilo odvratno, ne znam kak bebači to piju 🤷‍♀️ hoću reć pszo da so ne pokvariš kavu 😁
    Meni je najdraža crna bez mlijeka i šećera. Baš pijuckam i gledam dijete u baby bjornu pred tv-om.
    #majkagodine

Minimalni uvjeti su ti : 15 mjeseci , 10 kg i samostalan hod. 

04. Studeni 2020. 08:23

Uh, jutro. Da ne idem u detalje, 1001 sisanje previse. Jedva zaspao sinoc, brijem da smo u skoku i to je to, treba izdrzati.
    Hvala na misljenjima za drugi obrok. Mislim da cu pricekati dok se ne posjedne jer ovo je koma trenutno. Kratko je bilo ok, al nece vise ni jaje ni njihalicu tako da je na podu. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.