Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sagi
    03. Studeni 2020. 04:40

Corinne

Je je, prvi Rokov let,a bome i prvi moj let s djetetom. Nisam jos imala vremena o tome razmisljati, vjerovatno cu panicariti taj dan! Do petka cemo se snaci, a pitat cu nekoga da mi pomogne sa stvarima, nije idealno vrijeme za kontakte al jbg. Joj jedva cekam da dodemo i da napokon budemo svi skupa.

Ma bit će sve super 🙂 baš me zanima kak će mu bit u avionu. Moj voli šum aviona, možda bi spavao 😂

03. Studeni 2020. 06:01

Dobro jutro od 4:50 😡

sagi
    03. Studeni 2020. 06:14

malina08

Dobro jutro od 4:50 😡

Jutro od 4 i 15 🤦‍♀️🥴🤯😵

sagi
    03. Studeni 2020. 06:23

Malina sretnih vam 6 mjeseci 🥳💙🥳

mom3
    03. Studeni 2020. 07:16

malinao8 sretnih velikih 6 mjeseci 🎊🎂🎉
    .
    skoljka mi jos nismo uveli nista osim jabuke, kruske i banane. Jucer tek batat. Zato tako dajem kad tek sada uvodim sve 🙈

skoljka
    03. Studeni 2020. 07:25

Jutro....
    Moj je poceo od 1 🤦🏻‍♀️ uspjela sa tjesilicom par puta sa nastavi i u pola 5 sisao i oko 6, sad se dize u snu pa se vrati. Opet ce poremetiti spavance danas jer je sad nastavio 🤦🏻‍♀️
    Joj kad vam se pocnu dizati u snu to je show, niti znas u mraku jel budan, sta hoce, racunas nemoguce da je vec gladan 😫

Malina O sretnih pola godine 🥳💙

Mmamma aha ok, sad ce ona pocet papat ko velika 👍🏻

Jahanara
    03. Studeni 2020. 07:42

Jutro!
    Mi smo od 7.15💪 stvarno sam iznenadjena. Imali smo 4 budjenja.
    .
    Skoljka hvala ti! Djeluje nezainteresirano skroz preko dana. Znaci povuce dva puta pa onda gledala oko sebe pa povuce 2 puta pa opet tako razgleda. Jedno vrijeme dozvolim pa onda zavrsimo sa dojenjem. Mozda mu precesto nudim a ne bi trebala, al u tom svemu kako malo posisa bojim se da nije dovoljno unio mlijeka pa nudim. Vjerojatno u tom grijesim. Trebam se drzat razmaka od 3 sata pa vidjeti kako ce onda biti. Preko noci normalno sisa. 
    .
    Malina sretnih pola godine frajeru!

03. Studeni 2020. 07:52

Jutroo. Pokusaj spavanja samnom da bolje spava neuspjesan i necu to vise pokusavati jer samo ja jos gore spavam 😂
    Jahanara moja ujutro doji oko pola 7, dorucak u 9, doji oko 12, oko pola 3 rucak, pa oko 5 doji pa oko pola 7 vecera i oko pola 9 doji. Jos po noci nekolko puta bar 3. Podoji su od 5 do 10 min. Npr ovo oko podne kratko doji kao da nije gladna ali svejedno trazi pa tu zna biti jos jedan podoj prije spavanja u 2 kako kad. Nije nista fiksno 😂 sve mi se vise cini da bi ona neki međuobrok, mali za prigrist.
    Malina eto i vas na pola god 🎉🎉 super da nije kljucna i da vjezbe znaju brzo rezultate pokazati.

Boa35
    03. Studeni 2020. 07:53

Jahanara

Aha nisam znala da za to ide iz vene. Znam da kad su maloj od prijateljice vadili zbog alergije da su morali iz vene .
    .
    Meni je T bas postao preko dana nezainteresiran za sisu. Preko noci normalno sisa jer je u polusnu.

Vidim i vi imate isti problem sa sisanjem po danu.. 
    M odbija sisu.. pojede oko 4-5 ujutro, i samo prije spavanja preko dana. A to je dva put.. sad me strah da ne unosi dovoljno mliječnog 🤷 
    Iza nas ne naaajgora noć u ovih 8mj. 
    Buđenja svakih sat vremena i problem je to što ne želi sisati 🤦 pa se razbudi i onda smo svako njeno buđenje budne po pol sata..plus bile od 2-skoro 5.. na izmaku snaga sam bila.. užas.. i evo već je od 7 budna i naravno opet ne želi sisu. 
    Izludit će me to dijete. 
    Idem čitati sad zaostatke

sagi
    03. Studeni 2020. 08:06

Mi smo još uvijek budni, eto njega okreće se po podlozi i hvata igračke, a ja pijem kavu i gledam kako nije umoran 🙈
    Mogli bi čak reć da je prespavao noć, samo što mu je noć završila u 4 i 15 😂😂 bilo je to 8 i pol sati spavanja u komadu, nije to ni malo. 
    Usko baš pričam s mužem, do 6,pol 7 smo ga jspa ljivali, on se naspavao na rukama. 🤦‍♀️

Al ukupno u grupi kad čitam, umjesto da sve bolje spavaju, oni sve lošije 🤦‍♀️🤦‍♀️
    Jahanara super za vas 🤗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.