Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jahanara
    03. Studeni 2020. 13:30

Nagini a da mu nisu malene?
    Nama su jedino promocile kad su mu male postale. Koristimo Babylove.

Tea33❤️❤️
    03. Studeni 2020. 13:55

Nagini violeta su ok bar znam da su drugim curama ok.

Nagini13
    03. Studeni 2020. 14:07

Tea33 Jahanara A ne bi trebale, svakako uzecu broj vece, ali i kad skinem pelenu ima litar u njoj, linija za indikaciju se stopi sa pozadinom, probala i prije nego ja legnem da promjenim, ali opet mu promoci, nije mi tesko u noci ga presvuci da se ne razbudi i bude full budan 🙄 Probacu violetu veci broj, valjda bude ok, gacice mi djeluju ok 

Jahanara
    03. Studeni 2020. 14:24

Nagini vi ste danas punih 5mj😀 Sretnih pet🥳🥳

Nagini13
    03. Studeni 2020. 14:44

Jahanara daa, hvala 🥰

• Orhideja
    03. Studeni 2020. 14:53

Hany preporuka je do 14h da se uvede nova namirnica radi alergije. Ja uvodim po 3 dana, a vidim ove mame pokraj mene to ne rade pa se pitam jesam li malo pretjerala 

Hany92
    03. Studeni 2020. 15:10

sagi

Hany92

Meni pampers isto promocio skoro uvjek(po noci).Sve su mi bolje od njih,ne znam.
    Malina sretnih 6 mjeseci frajeru🥳🥳🥳🥳
    Ja planiram prvo u jutarnjim satima uvesti nove namirnice pa kad uvedem dosta toga..zitarice i tako onda prebacit na rucak ..nove bi uvjek uvodila u jutatnim satima.Tako i savjetuju,ili sam krivo skuzila?

Tako nekako je i moj plan. Al mislim da je ok i za ručak uvest novu namirnicu, samo ne prekasno zbog moguće alergijske reakcije. I naravno ne isti dan novu namirnicu za doručak i novu za ručak 🙂

E da..al brijem da cu ja rucak oko2,3 tak i mi jedemo.A budem vidla..vazno da kolko tolko sam u toku 😅

https://lb1f.lilypie.com/BzEbp2.png

Hany92
    03. Studeni 2020. 15:13

Orhideja

Hany preporuka je do 14h da se uvede nova namirnica radi alergije. Ja uvodim po 3 dana, a vidim ove mame pokraj mene to ne rade pa se pitam jesam li malo pretjerala

E super.Ja isto 3 dana ali kombiniram sa vec uvedenim jel..ne zuri mi se.Ima nas opustenijih meni prvo pa se trudim po pravilima kolko mogu😇🤪

Hany92
    03. Studeni 2020. 15:20

Violeta👌probala i gacice👍👍
    Nagini sretnih 5🥳🥳
    Da zaboravih napisati danas suha sljiva i jabuka prosle ok ali jedva docekao ciku.Bas me zanima kad mu napravim cjeloviti obrok hoce li traziti,mislim da onda ne bude.😁Mada sad ne kuzim zasto odbija bocicu.Nije ju ni inace cesto pio ali je uvjek prihvatio.Sad kada mi fali a gladan je ne zeli uopce...gura rukama.Bas su smjesni ti mali frajeri i frajerice,prave mustre

sagi
    03. Studeni 2020. 15:38

Nagini sretnih 5 🥳

Zvala pedijatra, nalaz krvi sve ok 🙂 samo je rekao da je moguće da će imat nelu alergiju zbog nečeg (nisam zapamtila) u krvi. 
    A tamn mislila sutra krenut s dohranom, sad me strah 🤦‍♀️  iako je on rekao da to nema veze i ako se osjećamo spremni što se njega tiče možemo krenuti. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.