Sagi osim Flixbusa jedino mozda Blabla car ili na fejsu pitati ako netko ide autom. A nas dvoje letimo u petak 🤩 ona je htjela ostati dok ja ne odem
Jel to prvi Rokov let?
Danas smo se bome nasetali! Nadam se da ce zdravija prehrana i setnja s utegom uroditi plodom :)
.
Mi smo definitivno u grmljavinskom nevremenu, cendrsnje od jutra, a muz ga probao oko 18h uspavati kratko, ajme vristanja :/ cim sam ga primila mi je krenuo sisati vrat, i to vise puta danas. Cak sam malo u brizi da mi nestaje mlijeka, ali pijem puno vode!! Sutra cu si popiti malo piskavice.
.
Inace, da li zbog vjezbi danas ili ne, ali mali lagano dize guzu i ruke u isto vrijeme, i to prvi put vidim danas. Vj to moze al ne kuzi jos kako
.
I da, pol vjezbi sam zaboravila 🤦
Da, te vježbe treba snimati. Ja se ničega inače nebi sjetila 🙄
Trebala bi nać ti sliku da vidim daj je grmljavina sad. Po noći bome je 🤦♀️
Mellorine, Skoljka kako izgleda vas dan sa sisanjem i kasicama? Pisale ste al sam zaboravila.
T meni preko dana poceo brljati sa sisanjem i onda zbog brige da malo mlijeka pojede mu non stop guram sisu i on malo povuce pa nece.
Evo npr danas: kroz noc je sisao par puta i zadnje ujutro oko pola 6. Nudila mu oko 8 jer je bilo vrijeme za spavanac al skoro nista nije posisao. Oko 9 kasica. Oko podne malo sisao, malo razgledao. Oko 1 opet nudila al opet slabo. U 3 opet sisanje i u 6 sati 150ml ad sa 2 zlice zitarica. To je pojeo. Za spavanje u 8.15 davala sisu i povukao je samo par puta. Znaci nasi svi podoji se svode na manjè od 5 minuta.
Sagi super za uspjeano izvadjunu krv, da nalaz bude uredan.
.
Malina bravo za O i za dijagnozi i vjezbe i super spavanje, ljubomorna sam danas na sviju koji jedu i spavaju 😅
.
Mmamma, a ti to za rucak pocela nuditi kao da uvodis namirnice. Sta tako treba? Ja kad sam krenula odmah sam konkretnu kombonaciju 🙈😂
.
Jahanara jel bas nece da doji i negpduje ili krace traju podoji? Ocito mu se vose avidja kruta hrana. Ako bas nece trebat cea mu nadoknaditi unos mlijeka.
.
Orhideja mi smo uveli negdje izmedju 1,5-2 mjeseca, nakon sto smo poceli sa prvim obrokom. Odnosno tad sam mu pocela nuditi. Znaci sa 5m10d smo poceli dorucak, sa 7m rucak.
.
Nagini ma rano je vama za vadjenje, vi ste jos mali. Mi smo sa 6 vadili, kontrola zeljeza, kss.
Je je, prvi Rokov let,a bome i prvi moj let s djetetom. Nisam jos imala vremena o tome razmisljati, vjerovatno cu panicariti taj dan! Do petka cemo se snaci, a pitat cu nekoga da mi pomogne sa stvarima, nije idealno vrijeme za kontakte al jbg. Joj jedva cekam da dodemo i da napokon budemo svi skupa.
Joj cure, sad sam tek iscitala forum od 5 ujutro. Hvala svima na cestitkama
Jahanara
Oko 6-7 dojenje
9-9,30 dorucak
12-13 dojenje
15-15,30 rucak
18 dojenje
20,30 dojenje + AD 210-240ml
Dojenja traju kratko 10 min max uz ustanjanje itd ako nisu za uspavljivanje, ako su za uspavljivanje onda pola sata nesto vuce 😂
Cao drage moje tel mi je skroz crko tako da nemam tel vec par dana sada sam uzela od mame cisto da se javim da znatee da sam sa vama ponovo cim dobijem telefon ljubim vas i vase bebice🥰🥰🥰🥰
Hvala na odgovoru, ja isto planiram mjesec dana nakon prvog počet uvodit drugi obrok.
Mmamma ja planiram ovako kao školjka odmah cijeli obrok ponuditi za ručak, a novu namirnicu ubaciti ili u prvi ili drugi obrok
Jahanara i moja mala jako kratko doji preko dana, do tri minute, nekada oduži na pet 😊 Meni bude sisa dosta prazna nakon tih podoja, i ona lijepo napreduje, vidim da nije gladna. Možda samo prebrzo pije 🙈
Sortiraj odgovore
Najstariji