Malina kako je proslo?
Sagi joj bitno da je proslo, kad ce nalazi
Nagini moja bas voli kombinaciju tikvica i jabuka
Katja ja pirov griz kuham 10 min i super je sa bilo kojim vocem, kod nas najcesce u kombinaciji sa kruskom ili sljivama
Malina kako je proslo?
Sagi joj bitno da je proslo, kad ce nalazi
Nagini moja bas voli kombinaciju tikvica i jabuka
Katja ja pirov griz kuham 10 min i super je sa bilo kojim vocem, kod nas najcesce u kombinaciji sa kruskom ili sljivama
Ajme, kak stalno kliknem te opce uvjete koristenja kad napisem post ,😡😡😡 ugl, nema slomljenu kljucnu kost, to sto malo izvije rukicu je stvar navike i nista strasno. Pokazala nam je kako da vjezbamo dolazak u sjedeci polozaj i kako da vjezbamo otvorenu saku. I puzanje. Mali je inace super suradjivao, ma za pozeljeti je bio!;)
Stalno se gledao u ogledao i smijao :D veseljak. Kontrola za 3 tiedna da pokazemo sto znamo.
.
Na izlazu iz bolnice je vec poceo plakato, a putem do kuce i zaspao!
.
Maloprije mu dala dorucak b.tikvu, proso, jabuka, opet grimase al jesto je pojeo, tipa 70g. I to sam ga stavila na pod, i tamo se bunio al malo manje. Mozda meso vise zavoli.
.
Sagi, ma Teo je hrabar bas! Sori zab sam zasto ste isli vaditi krv? Kad su nalazi?
Bravo O 🙂 super da nije ključna 🙂
.
A rez su kao danas popodne, al nam je pedijatar radio ujutro tak da ću sutrra popodne zvat. Neuropedijatar nam je rekao da napravimo krvnu sliku prije neg dođemo na kontrolu.
Sagi bravo za hrabricu T. 🤞 da nalazi budu dobri. Zasto iz vene, sta ne vade djeci iz prstica.
.
Malina super da se ne radi o kosti. Zapravo mi je bilo skroz cudno da je kost i da dr to skuzi nakon skoro pola godine.
.
Znaci O je ipak pojeo vise kad si stavila ono sto voli, super. I to je napredak.
Danas sam pocela uvoditi rucak. Krenule smo sa batatom. Pojela je 7 zlica i nije vise htjela. Za sad je dobro prihvatila i ja sam zadovoljna.
Sagi bravo za hrabricu T. 🤞 da nalazi budu dobri. Zasto iz vene, sta ne vade djeci iz prstica.
.
Malina super da se ne radi o kosti. Zapravo mi je bilo skroz cudno da je kost i da dr to skuzi nakon skoro pola godine.
.
Znaci O je ipak pojeo vise kad si stavila ono sto voli, super. I to je napredak.
Imali smo za željezo, tsh i još par pa zato iz vene.
Aha nisam znala da za to ide iz vene. Znam da kad su maloj od prijateljice vadili zbog alergije da su morali iz vene .
.
Meni je T bas postao preko dana nezainteresiran za sisu. Preko noci normalno sisa jer je u polusnu.
Pozdrav svima, evo ja vas čitam neko vrijeme pa nikako se javiti, bilo mi je glupo jer vi pišete odavno. Moja cura ima skoro 6 mjeseci i evo neka dva tjedna jedemo kašice, mogu reć da nam dobro ide, bude malo borbe, al ok.
Vjerojatno ste to već komentirale, ali sam zaboravila, kada ste uvele ili planirate uvesti drugi obrok?
Sortiraj odgovore
Najstariji