Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mom3
    30. Listopad 2020. 14:55

Vaki i Sagi sretnih 5 i 7 mjeseci bebama 🎉🎊

Corinne
    30. Listopad 2020. 14:56

Jahanara

Napisala i obrisala😫
    Sad cu samo reci bravo Corinne! Pocet cete spavat duze od Lady Di🤭

Jako sumnjam, to je samo zatišje pred buru.. zubi čekaju izlazak, samo su uspavali na par dana. Uzivam dok traje 

Hany92
    30. Listopad 2020. 15:03

Corinne

Cure mene je skoro pa sram. Beban se probudio oko pola 9, igrali smo se sat vremena po krevetu i onda je htio jesti pa je opet zaspao. A i jai budim se, a ono 11:54boze pomozi, nadam se da ce navecer htjet u krevet normalno. Tako da smo i doručak jeli za ručak. Prvi put ikad je sve smazao! Šljiva, banana i tikva. Uzeo mi je zdjelicu iz ruke i počeo gristi. Hrane je bilo posvuda!

Pree dobro👍👍👍

https://lb1f.lilypie.com/BzEbp2.png

Nagini13
    30. Listopad 2020. 15:42

Mellorine Mozda cu ja ipak prokuhat 😂

Jahanara
    30. Listopad 2020. 15:49

Nagini i ja prokuhavam vodu. Kad malo poraste davat cu direkt iz pipe jer je i nasa voda dobra. 
    Sa kcer sam prokuhavala pa onda kupovala i onda procitala da ta kupovna nije dobra ako stoji otvorena. 

Nagini13
    30. Listopad 2020. 16:12

Kod nas kamenca bas puno, ali opet je mozda bolja od flasirane kao sto kaze Mellorine 🤔

Nagini13
    30. Listopad 2020. 16:16

Jahanara Kada ste vi poceli? Vidim da smo tu negdje po starosti

sagi
    30. Listopad 2020. 16:19

Corinne

Cure mene je skoro pa sram. Beban se probudio oko pola 9, igrali smo se sat vremena po krevetu i onda je htio jesti pa je opet zaspao. A i jai budim se, a ono 11:54boze pomozi, nadam se da ce navecer htjet u krevet normalno. Tako da smo i doručak jeli za ručak. Prvi put ikad je sve smazao! Šljiva, banana i tikva. Uzeo mi je zdjelicu iz ruke i počeo gristi. Hrane je bilo posvuda!

Promaklo mi ovo. Kakvi sram, uživaj ženo 🤗

Jahanara
    30. Listopad 2020. 16:22

Nagini13

Jahanara Kada ste vi poceli? Vidim da smo tu negdje po starosti

Sa 4 i pol mjeseca smo poceli, mislila sam cekat 5 al neplanirano mu ponudila i on super prihvatio i eto sad papamo ko veliki.

Nagini13
    30. Listopad 2020. 16:30

Jahanara Odlicno, nadam se da ce i moj voliti 🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.