Napisala i obrisala😫
Sad cu samo reci bravo Corinne! Pocet cete spavat duze od Lady Di🤭
Jako sumnjam, to je samo zatišje pred buru.. zubi čekaju izlazak, samo su uspavali na par dana. Uzivam dok traje
Cure mene je skoro pa sram. Beban se probudio oko pola 9, igrali smo se sat vremena po krevetu i onda je htio jesti pa je opet zaspao. A i jai budim se, a ono 11:54boze pomozi, nadam se da ce navecer htjet u krevet normalno. Tako da smo i doručak jeli za ručak. Prvi put ikad je sve smazao! Šljiva, banana i tikva. Uzeo mi je zdjelicu iz ruke i počeo gristi. Hrane je bilo posvuda!
Pree dobro👍👍👍
https://lb1f.lilypie.com/BzEbp2.png
Nagini i ja prokuhavam vodu. Kad malo poraste davat cu direkt iz pipe jer je i nasa voda dobra.
Sa kcer sam prokuhavala pa onda kupovala i onda procitala da ta kupovna nije dobra ako stoji otvorena.
Kod nas kamenca bas puno, ali opet je mozda bolja od flasirane kao sto kaze Mellorine 🤔
Cure mene je skoro pa sram. Beban se probudio oko pola 9, igrali smo se sat vremena po krevetu i onda je htio jesti pa je opet zaspao. A i jai budim se, a ono 11:54boze pomozi, nadam se da ce navecer htjet u krevet normalno. Tako da smo i doručak jeli za ručak. Prvi put ikad je sve smazao! Šljiva, banana i tikva. Uzeo mi je zdjelicu iz ruke i počeo gristi. Hrane je bilo posvuda!
Promaklo mi ovo. Kakvi sram, uživaj ženo 🤗
Jahanara Kada ste vi poceli? Vidim da smo tu negdje po starosti
Sa 4 i pol mjeseca smo poceli, mislila sam cekat 5 al neplanirano mu ponudila i on super prihvatio i eto sad papamo ko veliki.
Sortiraj odgovore
Najstariji