Prokuhavam.
.
Mi na kraju palenta + mrkva + kruska. Mislim sa je bio sit pa je kasica neslavno zavrsila. Mialim da cu mu nuditi kasnije kupovnu da bar nesto pojede 🙄
.
Danas je vec dva puta obilno kakao, proradile sljive sa zakasnjenjem :D
I ja cu tu rakijicu al kad se posjedne.
Ja cak razmisljam sutra da pocnemo sa malo tikvice , u nas gleda pa mi ga zao 😅🤦♂️
Ma da sve je to ok,tikva,tikvica..lako probavljive namirnice za pocetak..👍😁
https://lb1f.lilypie.com/BzEbp2.png
Da, ja sam probala par puta s casicom i zlicicom dat vodu al bude tolko poslije mokar da sam odustala.. na dudu bas ne kuzi, pa mu malo s tim kljunom sipam, iako nije ni to bas lako. Ja sam kupila baby vodu, al zapravo mislim da ne treba, mislim da je to vise za novorodencad, sad kad pocnu papat mislim da mogu i normalnu vodu 🤷♀️
Mi obavili cijepljenje, a doktorica komentirala kako ju jako prati pogledom i da djeluje jako pametno. Nije da ga podcjenjujem, ali jako nam voli skidat maske s usta i povlacit ih, pa nekak mislim da se i na njenu namjerio vise nego je nju pratio 😄
Beba V. ❤
Evo i nas malo se kasno javljamo hehe😘moja je spava sinoc od 10 do 4 ujutru popila mljeko i nastavila do 10 ja sam zadovoljnaa hahah🤣❤️
Hvala cure, kupicu onu hipp vodu za pocetak. Ako ujutro bude raspolozen ponudicu malo :)
Ma i moja se ispocetka dosta zalivala, samo stavim krpu i lipo vec pije vodu.
Nagini pa da super ti je to za pocetak, a i kad vas vec promatra mozda je i spreman, tako smo nekako i mi krenuli. Ja ne prokuhavam vodu jer je ionako veca ali nisam ni ispocetka jer smatram da je nasa voda dobra, nekako nevolim vodu iz bocica jer se uvijek mislim pa ko zna koliko stoji i u kakvom skladistu. Malo sam frik po nekim pitanjima 😂
Tea pa evo i od medije beba spava kao tvoja, dajte nam recept 😜😜😜
Cure mene je skoro pa sram. Beban se probudio oko pola 9, igrali smo se sat vremena po krevetu i onda je htio jesti pa je opet zaspao. A i ja i budim se, a ono 11:54 boze pomozi, nadam se da ce navecer htjet u krevet normalno. Tako da smo i doručak jeli za ručak. Prvi put ikad je sve smazao! Šljiva, banana i tikva. Uzeo mi je zdjelicu iz ruke i počeo gristi. Hrane je bilo posvuda!
Da, ja sam probala par puta s casicom i zlicicom dat vodu al bude tolko poslije mokar da sam odustala.. na dudu bas ne kuzi, pa mu malo s tim kljunom sipam, iako nije ni to bas lako. Ja sam kupila baby vodu, al zapravo mislim da ne treba, mislim da je to vise za novorodencad, sad kad pocnu papat mislim da mogu i normalnu vodu 🤷♀️
Mi obavili cijepljenje, a doktorica komentirala kako ju jako prati pogledom i da djeluje jako pametno. Nije da ga podcjenjujem, ali jako nam voli skidat maske s usta i povlacit ih, pa nekak mislim da se i na njenu namjerio vise nego je nju pratio 😄
Hahaha 😁
Napisala i obrisala😫
Sad cu samo reci bravo Corinne! Pocet cete spavat duze od Lady Di🤭
Sortiraj odgovore
Najstariji