Bravo T i Sagi🎉🥳 Mozete reci da ste prespavali noc jer ionako ste od 5 cesto budni, al svejedno drzim 🤞 za jos malo sna.
.
Nama je ovo drugo budjenje tako da sam i ja prezadovoljna, samo nek jos malo zaspe.
Bravo T i Sagi🎉🥳 Mozete reci da ste prespavali noc jer ionako ste od 5 cesto budni, al svejedno drzim 🤞 za jos malo sna.
.
Nama je ovo drugo budjenje tako da sam i ja prezadovoljna, samo nek jos malo zaspe.
Baš sam si i ja mislila da bi to moglo bit to 🤦♀️
Nadam se da nije samo posljedica cijepljenja i da će nastavit tako 🤞
A budan se igrao s tješillicom, pitanje koliko je uopće bio budan tako. 🙈
.
Super, bravo T. 🤞 Da počasti mamu s još jednim spavancem 🙂
Jutroo ☕ sok i nevjerica samo 3 buđenja 😂😂😂 vidim i kod bas dobre noci a a ko se nevaram pun mjesec 😂
E ali jucer mi je i dva puta po sat vremena u komadu odspavala.
E koja je to pricalica odkad je progovorila mama, jucer vec govori baba, papa, jaja, znam da nije nista sa znacenjem ali toliko slogova u kratko vremena je meni neobicno prebrzo kad se sjetim da je starija valjda baba govorila mjesec dana pa mjesec tata 😂
Mi smo lijepo spavale do 5:07h, a onda se u 4 navrata javljala kao plačko. Sreca pa je svaki put prihvatila dudu i zaspala dalje. Jos spava, ali si nesto tepa u snu.
.
Sto se zubica tice, jos ih nema na vidiku, ali slini u potocima. Zadnjih par dana ju moram presvlaciti po 3-4 puta jer si toliko namoci rukave i oko vrata da promoci kroz majicu do bodija. I samo bi bila na trbuhu non stop.
Dobro jutro 😊
I kod nas je bila dobra noć, tri budjenja, zadnje u 6:40h, napokon sam se naspavala 🤗
To je zato sto je zaspala u 21h, a ne 20h kao inače, nekada čak i 19:30h. Bilo bi lijepo da uhvati ovaj ritam ☺️
Jutro, zaspao sinoc nakon pola sata nunanja, inace to brze ide... Prvo budenje sam ga utjesila pa mislim da smo sisali oko pola 1 prvi put, tko bi to vise znao. I 3-4 puta do jutra. Ma sve je ok dok god nastavi spavati 😁 ustali u pola 7, vec je u pola 8 bio pospan jako i cendrav..i eto ga, spava. Idem jest i kavu skuhati, 40min ide tik tak 😁
Jutro!
Uspavljivali se do 6 al nas je nagradio sa spavanjem do pola 8😀😀
.
Mellorine bravo za malu pricalicu🥰
.
Tko bi rekao da ce nam djeca spavat bolje u nocima punog mjeseca🤭🤣
Jutro, mi više nismo spavali 🙈 dva put po 5 min i eto ga sad zaspao na sisi 😁
Jutro, kod nas noc okej sad cu da mu spremim tikvicu između dva obroka :) Bas me interesuje reakcija 🙈
Sortiraj odgovore
Najstariji