Jutroo, kod nas noc koliko toliko dobra 💪 I dalje mi treba litar ☕ 😂Nego da pitam 🤔 Malac pije mlijeko i na bocicu pa sada kada pocnem sa dohranom da li da mu vodu dajem na obicnu flasicu ili kljunasicu? I kada pocinje sa cvrstom hranom koliko je normalno prvi dana da jede? U bebecim kasikama, gramaza mi bas ne ide 😂🤦♂️
Kreneš s par žlica. Ponudiš 3 žlice i dosta za prvi put. Onda idući dan povećaš i tako svaki dan malo više. Ja svojem dajem vodu na kljunašicu. 😄
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Prijavljujem isto tvrdje kakanje opet sinoc (jucer 2x!), A bome i jutroa, i to i tvrdo i mekano, svega je bilo! Stvarno mislim da je caka u vodi...ili su kruske i sljive proradile nakon 3 dana 😂
Sagi i Vaki sretnih 5 i 7 🎉🎉🎉
Ja napravila vise za dorucak kasice da i ja mogu jesti 😂
I napokon se sama pokakala bez polozaja za kakanje i bez cice. Ja sam vec pisala da vodu dajem na malu casicu od rakije il onu mjericu od sirupa i super ona na to pije 😀
I napokon se sama pokakala bez polozaja za kakanje i bez cice. Ja sam vec pisala da vodu dajem na malu casicu od rakije il onu mjericu od sirupa i super ona na to pije 😀
Hvala 🙂
Vjerojatno si već pisala, jel daješ vodu odmah nakon kašice ili? Ne znam u početku kad još nije obrok, ionak ide sisa nakon tih par žličica, prvo se nudi voda?
I napokon se sama pokakala bez polozaja za kakanje i bez cice. Ja sam vec pisala da vodu dajem na malu casicu od rakije il onu mjericu od sirupa i super ona na to pije 😀Hvala 🙂
Vjerojatno si već pisala, jel daješ vodu odmah nakon kašice ili? Ne znam u početku kad još nije obrok, ionak ide sisa nakon tih par žličica, prvo se nudi voda?
Da ja sam odmah i malo vode davala da se navikava jjer nije to neka količina i nakon pola sata je uglavnom cica bila
Ja cak razmisljam sutra da pocnemo sa malo tikvice , u nas gleda pa mi ga zao 😅🤦♂️
Sortiraj odgovore
Najstariji