Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nagini13
    30. Listopad 2020. 08:13

Sagi sretnih 5 🥰🎆

Vaki
    30. Listopad 2020. 08:37

Nagini13

Jutroo, kod nas noc koliko toliko dobra 💪 I dalje mi treba litar ☕ 😂Nego da pitam 🤔 Malac pije mlijeko i na bocicu pa sada kada pocnem sa dohranom da li da mu vodu dajem na obicnu flasicu ili kljunasicu? I kada pocinje sa cvrstom hranom koliko je normalno prvi dana da jede? U bebecim kasikama, gramaza mi bas ne ide 😂🤦‍♂️

Kreneš s par žlica. Ponudiš 3 žlice i dosta za prvi put. Onda idući dan povećaš i tako svaki dan malo više. Ja svojem dajem vodu na kljunašicu. 😄

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

30. Listopad 2020. 08:45

Prijavljujem isto tvrdje kakanje opet sinoc (jucer 2x!), A bome i jutroa, i to i tvrdo i mekano, svega je bilo! Stvarno mislim da je caka u vodi...ili su kruske i sljive proradile nakon 3 dana 😂

sagi
    30. Listopad 2020. 08:55

Nagini13

Sagi sretnih 5 🥰🎆

Hvala 💙

sagi
    30. Listopad 2020. 08:57

Vaki sretnih vam 7 🥳💙

Nagini13
    30. Listopad 2020. 09:06

Vaki kupicu i ja, da zna da nije isto kao mlijeko 🙄Sretnih 7 🎆🥰

30. Listopad 2020. 09:31

Sagi i Vaki sretnih 5 i 7 🎉🎉🎉
    Ja napravila vise za dorucak kasice da i ja mogu jesti 😂
    I napokon se sama pokakala bez polozaja za kakanje i bez cice. Ja sam vec pisala da vodu dajem na malu casicu od rakije il onu mjericu od sirupa i super ona na to pije 😀

sagi
    30. Listopad 2020. 09:59

Mellorine

I napokon se sama pokakala bez polozaja za kakanje i bez cice. Ja sam vec pisala da vodu dajem na malu casicu od rakije il onu mjericu od sirupa i super ona na to pije 😀

Hvala 🙂
    Vjerojatno si već pisala, jel daješ vodu odmah nakon kašice ili? Ne znam u početku kad još nije obrok, ionak ide sisa nakon tih par žličica, prvo se nudi voda? 

30. Listopad 2020. 10:17

sagi

Mellorine

Hvala 🙂
    Vjerojatno si već pisala, jel daješ vodu odmah nakon kašice ili? Ne znam u početku kad još nije obrok, ionak ide sisa nakon tih par žličica, prvo se nudi voda?

Da ja sam odmah i malo vode davala da se navikava jjer nije to neka količina i nakon pola sata je uglavnom cica bila

Nagini13
    30. Listopad 2020. 11:08

Ja cak razmisljam sutra da pocnemo sa malo tikvice , u nas gleda pa mi ga zao 😅🤦‍♂️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.