Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sagi
    31. Listopad 2020. 08:38

Mell bravo pričalica 🙂
    Nagini13 sretno 🙂

Ja idem skoknut do Cityja dok mali spava 😎

Nagini13
    31. Listopad 2020. 09:47

Tikvica prosla ok, bilo je grimasa 😂 Ali lijepo otvara usta na kasiku i hoce da papa, realno je pojeo mozda dvije kasike i potom kasiku vode.. 

Jahanara
    31. Listopad 2020. 09:49

Nagini13

Tikvica prosla ok, bilo je grimasa 😂 Ali lijepo otvara usta na kasiku i hoce da papa, realno je pojeo mozda dvije kasike i potom kasiku vode..

Odlicno👏👏 za prvi dan ni ne treba vise😉 bitno da zeli papati.

medija5
    31. Listopad 2020. 10:05

Jutro evoo nas💗posle sinocnjog kupanja zaspala u 11 spavala do 5 ujutru popila mljeko i nastavila do pola 10❤️😘

Nagini13
    31. Listopad 2020. 10:37

Jahanara Nudim li opet vodu u toku dana? 🙄

Jahanara
    31. Listopad 2020. 10:41

Ne, samo nakon kasice.

Nagini13
    31. Listopad 2020. 10:46

Hvala 🥰

31. Listopad 2020. 10:53

Ja nudim vodu kroz dan, al to koliko popije je zanemarivo.
    .
    Ipak kombo banana, jabuka i malo prosa, teski debakl :/ ja nezz jel on nije gladan ili sta. Sutra cu mu dat kasicu cim se probudi pa da vidimo

Vaki
    31. Listopad 2020. 10:54

Nagini13 - kad ubaciš i voće onda će biti i bolja reakcija. 😉 Ja se čudim što uopće to žele jesti. Moj je jučer jeo batat i blitvu. Bilo mu je fino, a meni se dizao želudac od boje kašice, da ne spominjem okus. 🤣

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

Vaki
    31. Listopad 2020. 10:56

malina08

Ja nudim vodu kroz dan, al to koliko popije je zanemarivo.
    .
    Ipak kombo banana, jabuka i malo prosa, teski debakl :/ ja nezz jel on nije gladan ili sta. Sutra cu mu dat kasicu cim se probudi pa da vidimo

E, moj ti fine kombinacije ne želi jesti, a jučer je sve pojeo (batat i blitvu). Probaj i ti ove čudne kombinacije. 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.