Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sagi
    30. Listopad 2020. 04:34

Jahanara

E Sagihtjela sam te pitati za temperaturu, kako je moguce da dijete ima tako visoku temp a da nije vruce, jel komentirala sestra? Pitam iz razloga jer uvijek kad gledam da li su vruci ljubim im celo. I nikad me to nije prevarilo. Ako je celo toplije mjerim sa toplomjerom.

Eto mene u prvoj noćnoj 💪
    Da, baš sam joj ja komentirala pa zar nije mala gorjela ak je imala 40, ono pa vidli bi da je vruća, kaže ne, kao nije kod njih sve isto ko kod nas. Ne mora čelo bit vruće 🤷‍♀️ nije mi rekla razlog, meni zvuči nevjerojatno 🤷‍♀️

• _Katja_
    30. Listopad 2020. 06:25

Dobro jutro svima ☺️
    Budne od 4:45 😫 Nema šanse da ponovno zaspi, okrene se na trbuh, lupa me rukama po licu, priča... pa smo ležale do 6 i digle se 🤷🏼‍♀️
    Ona izgleda super naspavana, a sinoc je zaspala u 20h, pa malo je to... Preko dana tri spavanca, sve zajedno oko 2 i pol sata 🙄

Jahanara
    30. Listopad 2020. 06:27

Bravo odlican prvi spavanac👏👏 
    .
    Tena je najvise imala 39.3 cini mi se. Al je tada bila jako vruca. Nije vruce samo celo kod temperature vec cijelo tijelo. Tako da mi je ovo bas cudno. Ako stvarno moze tako bito, nadam se da nikad nece imati temp na taj nacin ni jedno ni drugo. Znam jedino da kada im temperatura raste da su ruke i noge ledeni a ostatak tijela vruce. 
    .
    Ovo nam je peto budenje i nadam se da ce nastavit bar pola sta jos.

Jahanara
    30. Listopad 2020. 07:00

Ma kakvo spavanje, evo nas, svi budni😅
    .
    Dobro jutro svim! ☕ skuhana ako ste za.
    .
    Danas na meniju koraba, tikva, jabuka,rizine i edmu.

sagi
    30. Listopad 2020. 07:10

Jutro, 
    Može ☕ 🙂
    Teo se probudio prije pol sata, al se igra u krevetiću, sad ćemo se dići.
    Ovakva spavanja sa jedno do dvs buđenja smo imali prije nego su zubići krenuli, taman ću se naviknut pa će krenut drugi il neki skok 🤦‍♀️

skoljka
    30. Listopad 2020. 07:13

Juteo, ja bi kavicu sa mlijekom hladnim 😎

Sagi ajetila sam te se nocas u 5 do 3. Probudio se, dignem ga nama, skidam vrecu, sve mokro do glave, jos nisam provjerila jel i madrac mokar 🥴, a pelena najmanje mokra. Nisam je dobro namjestila i sve curilo van kad se vrtio. 

Joj sto mi djete smrdi po ribi, al tako svaki put kad jede ribu 🤧

30. Listopad 2020. 07:23

_Katja_

Dobro jutro svima ☺️
    Budne od 4:45 😫 Nema šanse da ponovno zaspi, okrene se na trbuh, lupa me rukama po licu, priča… pa smo ležale do 6 i digle se 🤷🏼‍♀️
    Ona izgleda super naspavana, a sinoc je zaspala u 20h, pa malo je to… Preko dana tri spavanca, sve zajedno oko 2 i pol sata 🙄

Nije malo, taman je. Ne brini :)Mi budni od negdje 5-6,ni sama ne znam, jedno 4 budenja a jedva sam zaspala oko ponoci 🤦 idemo u novi dan... Ja danas palenta + jabuka + kruska

30. Listopad 2020. 07:31

Jutroo, evo kod nas solidna noc sa manje buđenja. A sat mi stao u pola 4 pa sam malo pogubljena 😂 jer nikad na mob ne gledam koliko je nego skiljim po mraku na sat na zidu 😂😂 ugl muzu je u pola 7 zvonio mob za na posao pa smo tad ustali, a inace od 4 obicno s njom spavam na kaucu tako da napredak.
    .
    Meni isto cudno to za visoku temp. Mojoj je uvijek bili celo vruce i ona rumena, nekuzim sto bi im onda svako malo trebala mjerit temp u guzi za svaki slucaj. Ne drzi mi to bas vodu. Jer dijete nije ni malaksalo svaki put kod visoke temp po cemu je onda uopce skuziti.
    .
    Ja cu za dorucak jabuku, zobene i cimet i datulju. Inace ja stavljam edmu u sve kasice tako sam procitala da neide samo u povrtne.

sagi
    30. Listopad 2020. 07:48

Mislim da je ova bila malaksala. Ah ne znam 🤷‍♀️

Ajoj skoljka. Da, tako je to s dečkima, ak malo fulaš kod namještanja upere baš tamo 😂
    Mell tako ja noć nakon pomicanja sata gledala na baby phoneu, a tamo nije automatski i poveselila se kak je dugo spavao 😂

Nagini13
    30. Listopad 2020. 08:13

Jutroo, kod nas noc koliko toliko dobra 💪 I dalje mi treba litar ☕ 😂Nego da pitam 🤔 Malac pije mlijeko i na bocicu pa sada kada pocnem sa dohranom da li da mu vodu dajem na obicnu flasicu ili kljunasicu? I kada pocinje sa cvrstom hranom koliko je normalno prvi dana da jede? U bebecim kasikama, gramaza mi bas ne ide 😂🤦‍♂️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.