Kako su vase bebicee inace da se malo upoznamo pa da mi kazete ko ste i opisete se maloo🥰
🤦🏻♀️😂 Sta ono boja ociju, broj cipela 🙊
Ja mislim da nema veze sto naglasavam koliko mi je staro djete vec ako mozete da pomognete da znam nebi vas pitala zar je bitno da idem pisat na ljetne bebe ili ovde i moja je beba ljeti rodena sta je ova grupa ovdje? Ljetne bebe 2020 neznam zasto vam ne gode moja pitanja normalno jih postavljam kao sve ostale :(Ako ti je pedijatrica sve rekla, onda nju slusaj, mi nismo ovdje doktorice.
.
Jahanara, jupiii, kakanje 😁 i sretan rockas! 🥳
.
Eee, tamo pise oko 120 ili 150, pa povecati na 200! Onak, mos mislit. Ali ok, i ja brzam bezveze. Necu robovati brojkama, koliko pojede pojede.
Joj moj mjesec dana nije jeo ni 50gr za obrok i odjednom je trazio vise, sad evo nakon skoro 3 mjeseca smo i rucak zamjenili, nadodje to odjednom.
Medija5 nisam mislila da se ne mozea javljati, ovo je forum i moze se javljati tko zeli i kad zeli i sa sadrzajem kojim zeli, jel 🤷🏻♀️
.
Na ljetne bebe sam mislila koje su stare kao tvoja oko 3 mjeseca, ovdje su nase sve oko i iznad 5 mjeseci. Onda sa njima mozes podjeliti iskustvo. Mi smo ovdje tu fazu davno prosli pa nas vracas u nazad, zato i postoje razvrstane teme po godisnjim dobima u ovom slucaju.
.
Ti pises postove bas kao sto ti je Jahanara rekla svaki put isto i mislili smo da nas neko malo za....., kuzis, ako nisi ta, dobro dosla svakako
.
Biogaia i waja su probiotici i oni se koriste za dozrijevanje crijeva i za odrzavanje dobrih bakterija u crijevima, oni ne mogu pomoci kod kakanja. Ali ih je preporucljivo bebama koristiti, po nekim preporukama i do godine dana. Ako ih imas i dobar je datum nastavi koristiti. Ako djete ima problema sa probavom i plinovima onda se daje Espumisan. Vodu trebas redovno jer ti je beba na Ad, ali to svakako provjeri sa pedijateom. Danas ti pedijatri nece sami od sebe nista savjetovati ako sama ne pitas. Ima i caj od komoraca ili tak nesto malo istrazi, provjeri.
Nagini dobrodosla 😊
Jahanara sretan rockas malenoj jedva cekam slike 🎉🎈
Skoljka a nosim br 38 tena 😂 jesi me nasmijala 😀
Malina uzivaj u sopingu ako uspijes otici 😀
Mi planiramo svi čoporativno do frendova malo pa isto moram skoknut u dm po kasicu woohoo isto shoping 😂
Malina mislim da je ok to sto pojede oko 90gr. Citala sam da do kraja prvog mjeseca uvodjenja je 100gr ok kolicina. Ili si to ti stavila sliku ili napisala🙈 pojma nemam.
.
Mi smo kakali💩🥳
.
I ja mislim da je Medija trol😅
.
Nego, moja velika curka danas ima velikih 5🥳🥳 s obzirom na situaciju sa koronom ne radimo slavlje-samo babe, dede i kuma njena. Radila tortu jucer jos je moram ukrasiti danas, umijesila masnicu sinoc i uz to cu jos krumpirusu i pizzu napraviti.
Sretan rođendan 🥳🥳🥳 Pa bome sasvim dovoljno slavlje, bravo mama , uživajte 🙂
Dobro jutro svim curama i od nas :) Citam vas od kada sam saznala da sam trudna, i bilo mi je losee kada sam vidjela da idete na whatsapp, ali ipak ste tu🙈 Iako ne pisem osjecam se kao dio kluba 😂 Super je kada vidis da i drugi imaju iste muke i da nisi sam i upoređivati sta radi koja, pa sam pomislila vrijeme je da se javim 😅🙈 Beba djecak 5 mjeseci za 9 dana, tu negdje najblize kao sagiisto kao i kod svih jednu noc spava super drugu sa milion buđenja… Ali dobro rastu brzo 😅 Jos nismo poceli sa kasicama planiram sa 5.5 da pocne tek prije par dana je poceo da pokazuje interesovanje hranu na stolu 🙄 Po kojoj ste tabeli vi uvodile? Gdje god procitam obicno je tikvica prva a za dalje razlicito. Zitarice me zbunjuju koje trebaju da se potope koje ne, ko bi rekao da je to toliko tesko za zapamtiti 😅 Lijep dan i dugacke dremke svima 😅😂
Dobrodošla 🙂 i mi planiramo s kašicama krenut s 5 i pol pa ćemo se taman pratiti. 🤗
Ako si na fejsu, gruoa Domaće kašice za bebe ti je suoer za savjete oko žitarica itd.
Kako su vase bebicee inace da se malo upoznamo pa da mi kazete ko ste i opisete se maloo🥰
Ma ove djevojcice su malo sramezljive pa bi bilo najbolje da ti zapocnes sa opisivanjem i tko si 🤓 da ih malo potaknes 🙈
Sortiraj odgovore
Najstariji