Malina mislim da je ok to sto pojede oko 90gr. Citala sam da do kraja prvog mjeseca uvodjenja je 100gr ok kolicina. Ili si to ti stavila sliku ili napisala🙈 pojma nemam.
.
Mi smo kakali💩🥳
.
I ja mislim da je Medija trol😅
.
Nego, moja velika curka danas ima velikih 5🥳🥳 s obzirom na situaciju sa koronom ne radimo slavlje-samo babe, dede i kuma njena. Radila tortu jucer jos je moram ukrasiti danas, umijesila masnicu sinoc i uz to cu jos krumpirusu i pizzu napraviti.
Mi isto krenuli sa5,5.Ne posjedam ga ,u polusjedecem polozaju je u krilu kad ga hranim.Prvo sam koristila jaje,kaze patronozna bolje ovako u slucaju da se zagrcne.Mi krenuli sa b.tikvom pa nakon tri dana batat,tikvica i sad krusku kombiniram po 3 dana😊*Mi cini se imamo skok sa 6🤪🤪🤪
Vristanje pred jutro i nervoza oce puno ciku a nemam bas,inace moze ad ali sad odbije,to je radio uvjek kad bi bio skok.I jos drugi zubic nice😅
Aliii veseli je sve u svemu i mazimo se punooo.Ja sam u nekom sivilu pa mozada i to osjeti😔
https://lb1f.lilypie.com/BzEbp2.png
Ja mislim da nema veze sto naglasavam koliko mi je staro djete vec ako mozete da pomognete da znam nebi vas pitala zar je bitno da idem pisat na ljetne bebe ili ovde i moja je beba ljeti rodena sta je ova grupa ovdje? Ljetne bebe 2020 neznam zasto vam ne gode moja pitanja normalno jih postavljam kao sve ostale :(
Malina mislim da je ok to sto pojede oko 90gr. Citala sam da do kraja prvog mjeseca uvodjenja je 100gr ok kolicina. Ili si to ti stavila sliku ili napisala🙈 pojma nemam.
.
Mi smo kakali💩🥳
.
.
Nego, moja velika curka danas ima velikih 5🥳🥳 s obzirom na situaciju sa koronom ne radimo slavlje-samo babe, dede i kuma njena. Radila tortu jucer jos je moram ukrasiti danas, umijesila masnicu sinoc i uz to cu jos krumpirusu i pizzu napraviti.
Sretnih velikih 5 curkici🥳🍭🧁🎈💗💗
https://lb1f.lilypie.com/BzEbp2.png
Medija tu smo ako mozemo pomoci i svaki put ti se odgovorilo. Al svaki put dodjes samo sa problemom i odgovori ti se i nakon par dana eto te opet sa istim problemom.
Napisi nam nesto o sebi i bebi, kako ste osim sto imate problema sa kakanjem i nosicem. Vidis kako se lijepo Nagini predstavila😉
Ja mislim da nema veze sto naglasavam koliko mi je staro djete vec ako mozete da pomognete da znam nebi vas pitala zar je bitno da idem pisat na ljetne bebe ili ovde i moja je beba ljeti rodena sta je ova grupa ovdje? Ljetne bebe 2020 neznam zasto vam ne gode moja pitanja normalno jih postavljam kao sve ostale :(
Ako ti je pedijatrica sve rekla, onda nju slusaj, mi nismo ovdje doktorice.
.
Jahanara, jupiii, kakanje 😁 i sretan rockas! 🥳
.
Eee, tamo pise oko 120 ili 150, pa povecati na 200! Onak, mos mislit. Ali ok, i ja brzam bezveze. Necu robovati brojkama, koliko pojede pojede.
.
Mi smo kakali💩🥳
.
.
Nego, moja velika curka danas ima velikih 5🥳🥳 s obzirom na situaciju sa koronom ne radimo slavlje-samo babe, dede i kuma njena. Radila tortu jucer jos je moram ukrasiti danas, umijesila masnicu sinoc i uz to cu jos krumpirusu i pizzu napraviti.Sretnih velikih 5 curkici🥳🍭🧁🎈💗💗
Hvala😘
Ja mislim da nema veze sto naglasavam koliko mi je staro djete vec ako mozete da pomognete da znam nebi vas pitala zar je bitno da idem pisat na ljetne bebe ili ovde i moja je beba ljeti rodena sta je ova grupa ovdje? Ljetne bebe 2020 neznam zasto vam ne gode moja pitanja normalno jih postavljam kao sve ostale :(Ako ti je pedijatrica sve rekla, onda nju slusaj, mi nismo ovdje doktorice.
.
Jahanara, jupiii, kakanje 😁 i sretan rockas! 🥳
.
Eee, tamo pise oko 120 ili 150, pa povecati na 200! Onak, mos mislit. Ali ok, i ja brzam bezveze. Necu robovati brojkama, koliko pojede pojede.
Hvala😘
.
A bas sam te ja nasla tjesit sa brojkama kad su i meni non stop u glavi oces od kilaze pa do gramaze🤣
Da izvinite ali sam pod jakim stresom privatno nesta, pa onda se javim samo kad je nesta izvinite zaista . Evo vako moja mala se zove Liana rodena je 09.07 i jako je slatka i umiljata bebica samo se smije i prica haha a ja se zovem Ervina i mi smo iz slovenijee :)
Sortiraj odgovore
Najstariji